• Stránka 1 z 1
Ban neprávem/ Malkin
To že v lezu do tunelu v čase 0:05 a zabiju hráče "fica cerva" v čase 0:00 Je dohoda?
Když sem se k němu v 0:01 nedostal?
DD
Rád bych viděl Demo. "důkaz"
Já a Malkin se moc v lásce nemáme, Hlavní sem vždycky já, squerkoo,cecek,hessinka, koho si všímá nejvíc na serveru, ale to že mu ZM lítaj po celé mapě, že neplní tak jak by měly, to ho nezajíma.. To se radši odpojí.. Když někdo blokuje kempu, taky absolutní nezájem, sem tam někomu za to hodí ban, ale víc nic... Pro něj je hlavní Ta dohoda, Která v tomto případě vůbec nebyla...
Chci vidět všechny důkazy k udání banu..
Když sem se k němu v 0:01 nedostal?

Rád bych viděl Demo. "důkaz"
Já a Malkin se moc v lásce nemáme, Hlavní sem vždycky já, squerkoo,cecek,hessinka, koho si všímá nejvíc na serveru, ale to že mu ZM lítaj po celé mapě, že neplní tak jak by měly, to ho nezajíma.. To se radši odpojí.. Když někdo blokuje kempu, taky absolutní nezájem, sem tam někomu za to hodí ban, ale víc nic... Pro něj je hlavní Ta dohoda, Která v tomto případě vůbec nebyla...
Chci vidět všechny důkazy k udání banu..
-
jarafatka - Amatér
Ban neprávem/ Malkin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban neprávem/ Malkin
Jsi ve špatné sekci, ale pokud mi napíšeš tvůj nick, tak ti demo dodám, pokud jsem ho točil.
[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014

-
Malkin - Spamerův sluha
Malkin píše:Jsi ve špatné sekci, ale pokud mi napíšeš tvůj nick, tak ti demo dodám, pokud jsem ho točil.
nick: sKunKee -,-
Demo by si ale točit měl při jakém koliv porušení pravidel né?
-
jarafatka - Amatér
No tak na tebe demo nemám, protože ho ani dělat nemusím, ikdyž já ho dělám rád pokud můžu
Nejednalo se o 00 dohodu, ale o to, že si kamarádovi tunel blokoval a dokonce couval. Prostě jsi dělal všechno, aby si ho, nebo někdo jiný nezabil.
Počkej na vyjádření kompetentních osob popř. dodej důkaz o tvé nevinně, když jsi ve stížnostech na adminy.

Počkej na vyjádření kompetentních osob popř. dodej důkaz o tvé nevinně, když jsi ve stížnostech na adminy.
[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014

-
Malkin - Spamerův sluha
Jsi ve stížnosti na adminy. Důkaz dodávají zde hráči. Takhle je to slovo proti slovu.
-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1