• Stránka 1 z 1
BAN NEPRAVOM !!
Zdravím.... ako fakt dík kurva... HNS BLOCK .... prídem na server... a napíšem sukromnu poštu a on mi hovorí ty máš pred menom admin?.. ja čo nemám nič a poslal mi a mal som tak som skusíl či to fakt pôjde conzola a tak... išlo všetko tak som tam bol ako admin ale nič som nespravil no spravil chytil som jeden krat afkera grabom.... ok Nejaký adminko... na hns mi dal ban " CHEAT PERMA BAN pozeram ... tebe pekne jebe kamo... takže poprosil by som dôvod za ban ... a to že som bol admin neni moja vina ja neviem čo sa tam stalo... takže.. chcem vdieť dôvod dakujem !!! štastné a vesele vianoce...
Nepýtaj sa ma nič nevím.
-
flority - Amatér
BAN NEPRAVOM !!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BAN NEPRAVOM !!
Zdar, absolutně nechápu, jak je možné že si měl nahozená práva na NS, ale budiž...
Několik hráčů mi psalo na steamu i na teamspeaku, že je tam nějáký nonsteam admin, co jen tak grabuje hráče..
Napojil jsem se, a vážně tam byl ns admin...
A po tom co sem se podíval, že máš stejná práva jako já ( možnost banovat ) , tak sem ti dal ban, protože si tam graboval hráče, a furt něco psal na sklo..
Pokud zjistíš že máš práva, když je mít vůbec nemáš, tak to máš někomu nahlásit, a vůbec si je nemáš nechávat ve vlastní prospěch...
Ban sem ti dal, protože mi nikdo z vedení neodepisoval, a já měl strach, aby si nevybanoval server..
Několik hráčů mi psalo na steamu i na teamspeaku, že je tam nějáký nonsteam admin, co jen tak grabuje hráče..
Napojil jsem se, a vážně tam byl ns admin...
A po tom co sem se podíval, že máš stejná práva jako já ( možnost banovat ) , tak sem ti dal ban, protože si tam graboval hráče, a furt něco psal na sklo..
Pokud zjistíš že máš práva, když je mít vůbec nemáš, tak to máš někomu nahlásit, a vůbec si je nemáš nechávat ve vlastní prospěch...
Ban sem ti dal, protože mi nikdo z vedení neodepisoval, a já měl strach, aby si nevybanoval server..
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
Ahoj, situaci prošetříme, pak dostaneš unban.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
Ano ja by som banoval hráčov čo som ja kokot... a a vieš kde si môžte dat váš unban ?... ked som si ako chuj kupil smsku za 6 e aby som mal unban hned ako fakti diki sexyangel... diky moc... kamarat
že si ma zabanoval permu si mi najebal dík

Nepýtaj sa ma nič nevím.
-
flority - Amatér
Ako fakt ma nič nenasralo len ten ban.. a som stratil VIPko ... to ma fakt serie.... keby som chcel tak máte po HNS !! zabanoval by som každého
všetkých doradu.... ale nespravil som to.... a to neni moja chyba že u vás sa niečo pokazilo a ja som bol adminom... takže mne to je jedno.. ja chcem naspeť moje VIP !
e.Jajo: Keby si chcel tak mame po hns? Kámo ti hráči by měli ub do 3minut.

Nepýtaj sa ma nič nevím.
-
flority - Amatér
UnBan dostaneš.. Jenom se to musí prošetřit..
Proto vydrž, a dočkáš se
BTW.. Urážet mě nemusíš..
Proto vydrž, a dočkáš se

BTW.. Urážet mě nemusíš..
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
-
LoveYou - Mistr Yoda
Sexyangel čomu nechápeš že je mám už UNBAN?.. že som si kupil smsku. aby som mal ihned unban ..
Nepýtaj sa ma nič nevím.
-
flority - Amatér
flority píše:Ako fakt ma nič nenasralo len ten ban.. a som stratil VIPko ... to ma fakt serie.... keby som chcel tak máte po HNS !! zabanoval by som každéhovšetkých doradu.... ale nespravil som to.... a to neni moja chyba že u vás sa niečo pokazilo a ja som bol adminom... takže mne to je jedno.. ja chcem naspeť moje VIP !
Jj mali by ale by ale toto GS je cele pometené... to nemože ani jedena admin napísať normálne sa spýtat ale nie hned ujebať perma?... piče
Nepýtaj sa ma nič nevím.
-
flority - Amatér
Ako pises, unban uz mas, tak tu neni co dalej riesit. Situaciu si preriesime a potom este dame este nejake vysledne rozhodnutie.
Radsej to tu zatial locknem, kedze za chvilu by si dostal aj ban na web, ked vidim ako tu pises ...
Radsej to tu zatial locknem, kedze za chvilu by si dostal aj ban na web, ked vidim ako tu pises ...
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Situace dořešena, užívej si unbanu, omlouváme se za způsobené potíže.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1