Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené] Ban pry za provokaci

Příspěvekod pierres » 23 říj 2018, 14:04

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: JaBkoO! <3 Kika
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: 360 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Opakovana provokace]
[=] Zabanovany nickname: PointmanVaperDrunk
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1525792763
[=] Zabanovana IP: 46.36.33.1
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
================================

Napsal jsem jen, ze az si udelaji poradek s hafinkou tak at vyhrozujou ostatnim a hned ban, ostatni tam trepou nadavky a nic.
pierres
Pokročilý
Pokročilý

[Vyriešené] Ban pry za provokaci

od Rumcajz » 23 říj 2018, 14:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ban pry za provokaci

Příspěvekod thejabko » 23 říj 2018, 15:03

Ahoj,

ani tu nezkoušej psát takové nevinné řeči o tom jak nás upozorňuješ na HAFINKU. Psal jsem Ti miliardakrát, že se máš uklidnit a neprovokovat nebo Tě postihne trest vyšší. Nedáš si říct a tady to máš. Ban konzlutován s HLSA Seweee a po konzultaci ban prodloužen. Byl jsi v minulosti banován hned 2x v jeden den a nedáš si říct. Provokace z Tvé strany se množí a strháváš na sebe pozornost celého serveru. Pokud někde nezačneme jako admini, tak Tvé opakované podrývání autorit adminů skončí tak, že si z nás budou dělat dobrý den.

Zde dodávám HLSTATS výše uvedného žádajícího o unban - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=3886

Dodávám i mé upozorňování -

2018-10-23 14:30:40 10 minut už měl, 12 hodin dáme.
2018-10-23 14:37:58 uklidněte se.
2018-10-23 14:46:23 a pointmana už řeším se sewem
Hráč byl mezitím i kicknut.

V mém chatu jistě jde najít i upozornění, že hráče čeká týdenní ban v domnění, že jsem už jeden prodlužoval. Po menší debatě s HLSA se ukázalo, že se pletu a proto vyšlo tohle řešení. Hráč si tudíž velice dobře uvědomoval, že pokud nepřestane, bude dostávat delší bany v závislosti na provokacích a nadávkách.

Ode mě vše.
Práva 3
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
thejabko
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod pierres » 23 říj 2018, 15:28

Jediny kdo vam podryva autoritu je Hafinka. Lidi tu plati za VIP a vy tu nechate behat cheatery, protoze neumite dat ban na steam ID, jste lamy, co nevi, jak se starat o servery. Delate z gamesites odpad a buzerujete normalni lidi, co si to nezaslouzi. Vite ze mam pravdu, tak si me banujte jak chcete, ale jste obycejni chudaci co se chladi na spatnem miste.
Ode me vse...
pierres
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod erwin » 23 říj 2018, 15:33 VIP

Nebudu se vyjadřovat tam, kam nemám.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
erwin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Seweee » 23 říj 2018, 15:50

Admina jsem požádal o dodání screenů k provokacím, jelikož se jedná o UB žádost.

K poslednímu příspěvku žadatele o UB chci jen uvést, že snad už každý admin vám na serveru napsal, že ban by v případě hráče HAFINKA neměl žádny smysl, jak už na SID, tak na IP. Jmenovaný hráč si obojí ihned změní, je zpět na serveru a zbytečně tak dostane ban někdo, čí SID bylo využito. Jediný možný způsob, jak tomuto hráči zamezit v jeho kažení hry je slap/slay/kick, což se dostáváme k druhé věci, jelikož toto taky není jednoduché. Všichni na serveru vidíte, že při začátku kola hráč HAFINKA není vidět v žádném teamu, dokud někoho nezabije, není dokonce vidět ani v amxmenu, které slouží adminům pro právě zmiňované tresty slap/slay/kick. Takže jakmile už hráč HAFINKA někoho zabije, admin si toho všimne a začne reagovat, hledat v amxmenu, což někdy prostě nejde stihnout, jelikož po zabití pár hráčů se hráč HAFINKA odpojí. Admin je jen člověk, ne stroj a prostě to někdy nestihne a vzhledem k tomu, co jsem shora uvedl je to pochopitelné. Ikdyž se vám to admin snaží pak na serveru slušně a po stopadesáté vysvětlit, tak vám to prostě nedá, nadáváte zbytečně jak na HAFINKU, tak na admina, což vede následně i k banu. Věřte, že těmi nadávkami na hráče HAFINKU ho v tom co dělá akorát podporujete, jelikož vidí, že vás sere, což je jeho záměr.

Tímto jsem chtěl žadateli slušně a srozumitelně vysvětlit, že potrestání hráče HAFINKA není vůbec jednoduché a rozhodně i nás adminy tato situace netěší. Po dodání důkazů bude UB žádost dořešena.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod pierres » 23 říj 2018, 15:53

Fajne tak mi prodluzte ban, vynikajici reseni, stejne uz vam nemam co psat...
pierres
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod thejabko » 23 říj 2018, 16:27

Já tu jen doplním pro úplnost, že HAFINKA nebyl na serveru přítomen! Veškeré nadávky a provokace směřovány k adminům a k postupům admina, a to konkrétně mě, byly cílené a nebyly poprvé za nepřítomnosti právě zmíněného hráče HAFINKA.

Screeny které se mi podařilo udělat jsou tady, zbytek je v HLSATS. Na screenech mám pouze úryvky.

http://leteckaposta.cz/386893124
Práva 3
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
thejabko
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod pierres » 23 říj 2018, 16:32

Jabko tz jsi dobry mimon. Smrdi vam gule bylo ze srandy a rekl jsem to obecne vsem, kika ban bylo protoze napsala neserte. Takze jsi mi dal bezduvodnz ban a vykladej si co chces Kice ban nedas co? Tady mate tu spravedlnost nevidite si do vlastni huby...
pierres
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Seweee » 23 říj 2018, 16:47

Takže s adminem jsem prvotní délku banu probral s tím, že banovat se má prvně na 10 min.. Taktéž jsme probrali dodané screeny.

Ty se na serveru nemáš co starat do práce admina, jsi-li nespokojen s jeho prací, buď mu za 1. na serveru slušně napíšeš a třeba to s ním vklidu probereš. Za 2. máš na to fórum, kde nám vše můžeš slušně sdělit, samozřejmě s patřičnými důkazy. Ty jsi neudělal ani jedno, tudíž jsi po upozornění a kicku dostal ban. Ze serveru Tě znám, ještě před resetem banlistu jsem Tě také banoval, patříš mezi skutečně problémové hráče, což potvrzuje také Tvůj chat z hlstats, který admin dodal. Zde doporučuji stránky 4, 5, 6, 18....no prostě všechny. Tím se dostáváme do finále, kterým Ti chci zdůvodnit prodloužení banu z mé strany. Jelikož jsem byl adminem kontaktován, tak jsem si Tvé chování pročetl a usoudil, že 4 dosavadní bany v banlistu, společně s Tvým neandrtálským chováním mě vedou k prodloužení banu na 2 dny. Nikdo na serveru určitě na Tvé nadávky, nechutné kecy a oplzlosti zvědavý není a veř, že délky banů budou gradovat.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Izmael » 23 říj 2018, 20:23 VIP

Myslím, že HLSA Sewee to řekl dost jasně, on na tebe dohlídne a nechtěj vědět, co bude pokud v tom budeš pokračovat chlapče. ;)

UB zamítám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyriešené] Ban pry za provokaci

Příspěvekod Chazma » 27 říj 2018, 17:23

Nebudu se vyjadřovat tam, jam nemám.
Chazma
Pokročilý