• Stránka 1 z 1
ban
ahojte nick na SB Daher_98 dostal som ban zevraj za to ze som s pve areni bugoval veci ale tak to nieje ja som bol denno denne na pvp a tam som ziskal vsetky veci ban som dostal od admina noblermar .tak vas chcem poprosit aby ste sa na to pozreli a zistili ze ja som nevinny .este ras podotikam ze som nic nebugoval!!!! ja neviem pozrite si to nejako ze ja som vobec nechodil do pve takze som to bugovat nemohol .Dakujem za pochopenie
- igor123456789
- Kolemjdoucí
Re: ban
Osnova - Žádost o UB.
1. Název topicu -> Server / Admin / Váš nick (Server - kde jste ban dostali + admin - který vám ho udělil)
2. Důvod a délka banu
3. Napíšte, co se stalo
1. Název topicu -> Server / Admin / Váš nick (Server - kde jste ban dostali + admin - který vám ho udělil)
2. Důvod a délka banu
3. Napíšte, co se stalo
[EX]
GTA Hl. Admin
GTA Hl. Mapper
GTA Cheathunter
GTA Vedení akademie
MC Admin
CS:GO Admin
online since 2013
GTA Hl. Admin
GTA Hl. Mapper
GTA Cheathunter
GTA Vedení akademie
MC Admin
CS:GO Admin
online since 2013
-
Kub1k - Profesionál
Re: ban
1. Skyblock,noblermar,Daher_98
2.dlzku banu neviem ale je tam ze cislo banu 1600 ,bugovanie
3.Takze andin noblermar bol sa mojom ostrove a videl tam priblizne 30 stojanov na brnenenia (skladal som si ich do celich setov ),potom mi povedal ze su to bugnute veci s pve areny ale ja som to nebugoval .ziskal som to v pvp vsetko lebo som ja bol stale v pvp a tam som to poziskaval (brnenia ,oenchantovane palicky a elixiri ) takze som dostal ban nepravom lebo som ja nic nebugoval s pve areny tak by som poprosil aby ste si to zistili a skolntrolovali este ras a davali si pozor na tich hracov co to ozaj bugovali ja som to ziskal poctivo v pvp arene . dakujem za precitanie a vijadrenie sa k tomu ( a pritom mi dal 1 palicku aj admin sumprce )
2.dlzku banu neviem ale je tam ze cislo banu 1600 ,bugovanie
3.Takze andin noblermar bol sa mojom ostrove a videl tam priblizne 30 stojanov na brnenenia (skladal som si ich do celich setov ),potom mi povedal ze su to bugnute veci s pve areny ale ja som to nebugoval .ziskal som to v pvp vsetko lebo som ja bol stale v pvp a tam som to poziskaval (brnenia ,oenchantovane palicky a elixiri ) takze som dostal ban nepravom lebo som ja nic nebugoval s pve areny tak by som poprosil aby ste si to zistili a skolntrolovali este ras a davali si pozor na tich hracov co to ozaj bugovali ja som to ziskal poctivo v pvp arene . dakujem za precitanie a vijadrenie sa k tomu ( a pritom mi dal 1 palicku aj admin sumprce )
- igor123456789
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1