Porušuje někdo ve hře pravidla? Nahlaste ho zde!

[V] ban

Příspěvekod cigiboss » 15 pro 2020, 20:47

Dobrý večer, síce toto nie je sťažnosť na admina ale chcel by som poprosiť aby ste preverili hráčky v minecrafte, nickname: Natty a Gajda08
Tieto dievčatá ma zabili, keď som sa teleportol za nimi, oohodnotil som im ich dom, potom ma zabili, neviem z akého kontkrétneho dôvodu, môžem to dosvedčiť aj fotografiami z četu, kedže som chcel svoje veci spať a oni ma začali vydierať, že pokiaľ im nedám 2 staky diamantov, tak mi nevrátia veci
Ďakujem
moj nickname:cigiboss, keď dačo, píšte na mailovú adresu: [email protected]
cigiboss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] ban

od Rumcajz » 15 pro 2020, 20:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ban

Příspěvekod cigiboss » 15 pro 2020, 20:50

čo myslíš?
cigiboss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod cigiboss » 15 pro 2020, 20:52

a ešte, bol pri tom aj admin /pri tom zabití nie ale v tom čete to videl/, nickname má ChatCoolCat
cigiboss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ChatCoolGame » 15 pro 2020, 21:53 VIP

cigiboss píše:ChatCoolCat

Předpokládám, že to budu asi já, ale po tomhle nemám chuť sem ani něco napsat :? mňau..

Každopádně nevím co se stalo, kdy, atd.. Navíc na PVP serveru je běžné, že tě někdo zabije. Pokud si semnou něco takového řešil, tak o tom nevím. A jestli žádáš o to, aby dostali dodatečně ban, tak je spíš lepší to řešit přímo na serveru (jestli si to teda s nikým neřešil), navíc foto důkaz je na tohle málo. Víc popiš situaci a asi můžeš dohodit i ty důkazy.
https://steamcommunity.com/id/chatcoolgame
ChatCoolGame
CS:GO Server Admin

Příspěvekod cigiboss » 16 pro 2020, 19:53

áno, si to ty ChatCoolGame. no, ja viem, že je to pvp server a na survivaly, ale si myslím, že keď ťa dakto zabije a chce potom aby si zaplatil za veci 2ma stuckama diamantov, to si myslím, že je moc. podľa mňa to mali vrátiť ale keď ma zabili - čo je v poho - ale mne vadí to vydieranie z ich strany - pokiaľ nedáš 2 stucky diamantov, nedáme ti veci.
cigiboss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod cigiboss » 16 pro 2020, 19:55

už kašlať na tie veci ale mne ide o princíp
cigiboss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ChatCoolGame » 16 pro 2020, 19:57 VIP

Ahoj, furt si nepopsal, jak tě zabili, ale co už. Pokud si se bezdůvodně na nějakou z těch hráček portnul, mohli tě zabít. To, že po tobě chtěli 2 stacky dia za věci mi nepřijde jako vydírání, ale dali ti obchod, jak získat své věci zpět. Jestli si se teda na ně bezdůvodně portnul, řekl bych že není co řešit.
https://steamcommunity.com/id/chatcoolgame
ChatCoolGame

Příspěvekod cigiboss » 16 pro 2020, 20:00

no, myslím, že oni chceli, aby som sa na ne portol, ja som sa na ne portol, potom som pochodil to, čo majú, potom prišla v mc noc a jedna začala po mne strialať lukom. potom ma zabila a potom chcela aby som im dal 2 stucky diamantov za veci. tie veci mali cenu tak možno 2 diamantov a nie 2 stuckov diamantov
cigiboss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod cigiboss » 16 pro 2020, 20:02

ja nie som ten typ hráča, čo by sa portoval bezdôvodne na iných ľudí
cigiboss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod cigiboss » 16 pro 2020, 20:06

ja som chcel iba iby sa im dohovorilo, kedže mi to príde také, že divné zabiť dakoho a nevrátiť mu veci a dávať mu na výber buď 2 stucky diamantov alebo nič

e. Doge: téma přesunuto do PP
cigiboss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod fandasliz » 17 pro 2020, 16:21 VIP

Jelikož tu nevidím žádný důkaz, tak to nelze přesně posoudit, každopádně podle toho co jsi napsal to vypadá, že k žádnému porušení pravidel nedošlo, jelikož mi podle toho nepřijde, že by tě na to zabití nějak lákaly. Ohledně toho "vydírání" to sice není pěkné, každopádně to na trest není.
Pokud máš nějaký důkaz o porušení pravidel, tak ho dodej, v opačném případě pokládám za vyřešené.
fandasliz
Minecraft HLSA
Minecraft HLSA

Zpět na Porušení pravidel