• Stránka 1 z 1
[Z]ban
zdravím tak že frajírek unammed mi da ban na tyden na chat a díte monsterenergy si tam beha s wh a no flesh no smoke co tohle je tady za dementy to jsem nezažil
jak takovej cucák co je silak jenom po netu může dělat admina
souška co si honí ego po netu ale aby banoval trotla s cheatama to ne
zaklepej si na rameno a řekni si jak si dobrej dite

-
likisek - Pokročilý
Re: ban
Na serveru jsem byl pět minut, mezitím si jen spamoval něco s tím daným hráčem, kterého nahoře vzpomínáš. Děláš na serveru ramena, mezitím si ho mohl v klidu natočit a místo téhle bezpředmětné stížnosti ho nahlásit.
Na serveru se chováš jako dítě jedině ty, každý tě tam má pro smích, tobě to nepřijde blbý, kór když tvrdíš, že si dospělý člověk?
Samozřejmě jsme rádi, že sis už koupil unban, ale neboj, tvoje vyjadřování na serveru budu kontrolovat.
jak takovej cucák co je silak jenom po netu může dělat adminasouška co si honí ego po netu ale aby banoval trotla s cheatama to ne
zaklepej si na rameno a řekni si jak si dobrej dite
Na serveru se chováš jako dítě jedině ty, každý tě tam má pro smích, tobě to nepřijde blbý, kór když tvrdíš, že si dospělý člověk?
Samozřejmě jsme rádi, že sis už koupil unban, ale neboj, tvoje vyjadřování na serveru budu kontrolovat.

27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Re: [Z]ban
co mi tady vyhrožuješ píčo že příště očekávej další ban ? vrat mi prachy a pak tu machruj dítě ty jsi nepodpořil portál v životě ani korunou a budeš mi tu vypisovat že další ban,tak se rychle vzpamatuj panáčku a nedělej ramena po netu
jinak anggel od toho jsi tam ty aby si banaval zapaty dementy ale ty rači zabanuješ někoho kdo spamuje jeho id a to proto aby si pochopil že je zapatej jenže ty víš hovno o tom jak časovat tak napíšeš sračku natoč demo a vyčasuj ho
zamysli se od toho jsi tam ty aby si ho vyčasoval a né tam hrál jak frajer a nic nedělal to se na to vyser a hraj maria voel

-
likisek - Pokročilý
Re: [Z]ban
To je jedna z moznosti admini,kde zabanovani ehm pomuze.Tenhle magor by nemel dostat stodruhou sanci si koupit unban.A ze za leta praxe promazavani banlistu tomu napovida.
Inu je dobre ze o publiku alespon mluvime,v jakekoliv forme.
Pouze se zamysleme co takovej magor.....
Inu je dobre ze o publiku alespon mluvime,v jakekoliv forme.
Pouze se zamysleme co takovej magor.....
-
ecko - Drbna
• Stránka 1 z 1