• Stránka 1 z 1
[V] ban
Nedostal jsem takhle náhodou, pouze 6 hodin? Řekl bych, že ano. Mimochodem, za slovo buzík 72 hodin? Teď na to čumím a najednou je tam 72h, s tím, že jak jsem nafasoval těch 6, tak jsem hru vypnul.
Nějak tomu nerozumím a 72h mi přijde celkem přes čáru.
game=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: maruna
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 4320 minut
[=] Duvod trestu: Opakované nevhodné chování
[=] Zabanovany nickname: Birgo
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:805293299
[=] Zabanovana IP:

game=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: maruna
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 4320 minut
[=] Duvod trestu: Opakované nevhodné chování
[=] Zabanovany nickname: Birgo
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:805293299
[=] Zabanovana IP:
- Birgo
- Amatér
Re: ban
Birgo píše:Mimochodem, za slovo buzík 72 hodin?
Lžeš. Nadáváš neustále a kazíš hru. Jen ode mě jsi včera dostal upozornění, kick, ban na 10min. Nepomohlo, pokračoval jsi. Dal jsem ti ban na 6h, koukl jsem tvůj bl, usoudil jsem, že jsi hlupák a ban ti nechal prodloužit.
Dřív bys dostal týden navíc i za to, že jsi přišel ještě lhát a žádat o ub na fórum. Prospěje ti to.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Poprosím se dozvědět, v čem jsem lhal? Krom toho, že lžu CT, že mám mít VD..
Jako pardon, ale že napíšu, ba cha čumí na kamery buzík dostat 72h? Řekl bych, že v dnešní době mnohem slušnější slovo, než nword.
Kazím hru, jak, kdy? Nějak nemám představu, jak ji kazím. A ano, kick byl, 10 min též, ale minimálně jednu mapu před. Zkrátka za jedno slovo 72h je dle mého dost mimo.
A nazývat někoho hlupákem, jen podle toho, jak se chová ve hře.. No budiž, ale vzal bych to k srdci jedině, kdybych se tak choval ke svému okolí a sobě samému v životě.

A nazývat někoho hlupákem, jen podle toho, jak se chová ve hře.. No budiž, ale vzal bych to k srdci jedině, kdybych se tak choval ke svému okolí a sobě samému v životě.

- Birgo
- Amatér
Myslet si, že změnou mapy nebo banem na 10 minut se tvoje slovní výlevy "vyresetují" mi přijde víc než hloupé. Ty kicky a kratší bany, které pravidelně dostáváš, tě mají upozornit, že se chováš jako blb a měl bys přestat. U tebe to očividně nefunguje a proto přišel ban delší a to ne po jedné nadávce, nýbrž po další nadávce. V tom je ten rozdíl.
Tohle je jen včerejší večer, příští ban ode mě bude ještě delší.
2025-01-23 00:43:39 čumí na kamery buzík.
2025-01-22 23:39:24 buzno.
2025-01-22 23:26:29 owl ty chcanko.
2025-01-22 23:23:01 (Team) STŘED PIČO.
2025-01-22 23:07:29 mluví a ještě do toho střílí magor.
2025-01-22 22:57:09 PIČUSCI DVA.
2025-01-22 22:45:52 vilem děláš si piču??????????????.
Tohle je jen včerejší večer, příští ban ode mě bude ještě delší.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Tak moment, za ty nadávky předtím, dostanu 10 min a pak v tobě vaří voda či co?
Že jsi čekal na slovo buzík.
2025-01-22 22:45:52 vilem děláš si piču??????????????. Zde jsem dostal fk, respektive druhé, ale první podle něj, fk nebyl, protože jsem se nebezpečně přiblížil. (vběhl mi do cesty)
2025-01-22 23:07:29 mluví a ještě do toho střílí magor. Simon není slyšet, ani přes voice_maxgain 50 a nepsal jsem to do chatu jedinej z T. Ještě tam sestřeluje sýkorky s deaglem do toho mluví a dává příkazy.
2025-01-22 23:23:01 (Team) STŘED PIČO. Nikomu nenadávám, jen uháním T ať jdeme při náhodě na střed, což se vyjma dvou podařilo.
2025-01-22 22:57:09 PIČUSCI DVA. Opět myšleno na CT včetně Simona, od kterého bylo stále slyšet jedno slovo z pěti.
2025-01-22 23:26:29 owl ty chcanko. Nemyslím si, že by to owl vzal nějak vážně. Ale budiž, zde nějaký důvod být může.
2025-01-23 00:43:39 čumí na kamery buzík. A tento moment to v tobě mělo dovařit a dát mi 72h. Myslím, že jsi mi těch 6h když už, měl dát dávno předtím a ne tu tolerovat podle tebe x dalších, příšerně pohoršujících nadávek. A ne, nemyslím si, že se nadávky resetuj.
Hlavně nevím, proč bych si to měl myslet
Jinak mimochodem, dle čeho si dovolíš usuzovat, že jsem hloupý člověk?

2025-01-22 22:45:52 vilem děláš si piču??????????????. Zde jsem dostal fk, respektive druhé, ale první podle něj, fk nebyl, protože jsem se nebezpečně přiblížil. (vběhl mi do cesty)
2025-01-22 23:07:29 mluví a ještě do toho střílí magor. Simon není slyšet, ani přes voice_maxgain 50 a nepsal jsem to do chatu jedinej z T. Ještě tam sestřeluje sýkorky s deaglem do toho mluví a dává příkazy.
2025-01-22 23:23:01 (Team) STŘED PIČO. Nikomu nenadávám, jen uháním T ať jdeme při náhodě na střed, což se vyjma dvou podařilo.
2025-01-22 22:57:09 PIČUSCI DVA. Opět myšleno na CT včetně Simona, od kterého bylo stále slyšet jedno slovo z pěti.
2025-01-22 23:26:29 owl ty chcanko. Nemyslím si, že by to owl vzal nějak vážně. Ale budiž, zde nějaký důvod být může.
2025-01-23 00:43:39 čumí na kamery buzík. A tento moment to v tobě mělo dovařit a dát mi 72h. Myslím, že jsi mi těch 6h když už, měl dát dávno předtím a ne tu tolerovat podle tebe x dalších, příšerně pohoršujících nadávek. A ne, nemyslím si, že se nadávky resetuj.

- Birgo
- Amatér
Od Jaya jsi dostal 6 hodin, každopádně ban ti byl prodloužen na základě toho, že tohle je v banlistu již tvůj sedmnáctý ban na chat.
Ke zlepšení z tvojí strany dlouhodobě nedochází a pokud to takhle bude pokračovat, musíš počítat s tím, že budou přicházet tvrdší tresty.
Ke zlepšení z tvojí strany dlouhodobě nedochází a pokud to takhle bude pokračovat, musíš počítat s tím, že budou přicházet tvrdší tresty.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
Ban ti bol predĺžený, pretože očividne krátke bany nevedú k zlepšeniu, takto máš aspoň viac času na to, aby si sa zamyslel nad svojim správaním. Začni sa správať slušne a nebudeš dostávať bany.
Zamietnuté.

Zamietnuté.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
Re: [V] ban
Hurá, žádost odemčena, poprosím o reakci admina, který mi ban udělil. Vám dvou za reakce sice velice děkuji, ale jsou opravdu bezpředmětné. Jeden, ani druhý z vás, nebyl na serveru přítomen. Maruno, prosím tebe, když už je ti svěřena nějaká ta odpovědnost, tak příště by bylo fajn řešit i nějaké ty Freekilly, za které hráč nedostane VD. Zároveň by bylo fajn řešit i CT, které si bere Simona, ale je od něj slyšet jedno slovo z pěti. Tenhle člověk to praktikoval cca 15 min a v podstatě rozdával FK za FK protože jeho příkaz slyšel jeden hráč z osmi. Mimochodem, kvůli tomu jsem si 3x zanadával a je to zde vytaženo z konzole, i když osobně si myslím, že slovo magor není nadávka. Ale věřím, že jsi zkušený admin, který na JB sice zavítá jednou za rok, ale i přes to jistě víš, čemu se máš věnovat.
- Birgo
- Amatér
Prosím nějaký důkaz o tom, co neřeším na serveru. Musím se opakovat, ale jsi prostě obyčejný lhář, kterého naštvalo, že jsi zrovna ty dostal ban. Pokud si osobně sáhnu do svědomí, snažím se řešit vše, čeho jsem svědkem na serveru. Třeba tebe.
Já se k tomu už víc vyjadřovat nebudu, podal sis žádost o unban, ban ti byl vysvětlen dokonce třemi adminy, z nichž dva jsou šéfisové, ale tobě to nestačí. Místo toho, aby jsi 3 dny zpytoval svědomí, se snažíš házet špínu na mě a na ostatní adminy, protože mi nic neřešíme a tak ty můžeš nadávat jak se ti zlíbí.
Dám ti radu, počkej 3 dny a hrej normálně, neriskuj zbytečně další prodloužení.
Já si jdu lehnout dobrou.
Já se k tomu už víc vyjadřovat nebudu, podal sis žádost o unban, ban ti byl vysvětlen dokonce třemi adminy, z nichž dva jsou šéfisové, ale tobě to nestačí. Místo toho, aby jsi 3 dny zpytoval svědomí, se snažíš házet špínu na mě a na ostatní adminy, protože mi nic neřešíme a tak ty můžeš nadávat jak se ti zlíbí.
Dám ti radu, počkej 3 dny a hrej normálně, neriskuj zbytečně další prodloužení.
Já si jdu lehnout dobrou.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Proboha, kde házím špínu na 3 adminy? Nikde jsem si toho nevšiml, jen jsem jim napsal, že jejich reakce jsem bezpředmětné. A ne, nenaštvalo, v běžném životě mě štvou když už, úplně jiné věci. Ani v jednom momentu jsem nebyl naštvaný. Ty jsi na serveru byl přítomen, já ti tu nebudu časovat dema ani nic podobného nehodlám, to mi za to nestojí. To už je na svědomí každého.
A já jedu do práce, ahoj. 

- Birgo
- Amatér
• Stránka 1 z 1