• Stránka 1 z 1
Ban za MFK?/JB7
1. Ban za MFK/ JB7 / Maxipes Fick / PLNekroPL (Maxipes Fick - JB7)
2.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Maxipes.
[AMXBans] Zbyva jeste 2 hours , 24 minutes and 17 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : PLNekroPL
[AMXBans] Duvod : ' MFK/ pp '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 126179341 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
3. Zdravím, tato událost se stala 2.10.2015, na serveru jsem byl já s dvouma nenormálníma CTčkama které neustále dělali blbosti (v té době jsem ještě nebyl akademik). CTčku jsem řekl ať zůstane ve zbrojce jinak ho grabnu (samozřejmě sem si dělal srandu+vím to jsem neměl řkat, ale ban byl za MFK). Poté jsem vydal příkaz aby šli do klece, zapomněl jsem otevřít takže jsem otevřel box aby mohli jít na zadní stěnu. Zrovna sem chtěl dát reakci když jedno z CTček začalo mačkat tlačítka k boxu (vodu atp.) Když jsem mu řekl aby to nemačkal, zrovna zmáčkl vodu (kyselinu či co) a zabil všechny Tčka. Příští kolo jsem přišel do cel a hodil jsem hráči (Markomak) zbraň aby CTčka zabil (aby nebyli žádné problémy). A pokud vím simon tvoří hru... a když neposlouchali nic jiného jsem nemohl dělat. (PS. Demo jsem si sám shlédnul a nic jsem nenašel)
4. Jsem EVIP. (V době kdy se tato událost stala jsem nebyl ještě Akademik)
(Odkaz na nahlášení : hranie-na-admina-hadzanie-gun-jb7-t102535.html)
Děkuji za přečtení této žádosti o unban, pokud mě admin zabanoval právoplatně prosím o vysvětlení. Díky.
2.
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Maxipes.
[AMXBans] Zbyva jeste 2 hours , 24 minutes and 17 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : PLNekroPL
[AMXBans] Duvod : ' MFK/ pp '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 126179341 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
3. Zdravím, tato událost se stala 2.10.2015, na serveru jsem byl já s dvouma nenormálníma CTčkama které neustále dělali blbosti (v té době jsem ještě nebyl akademik). CTčku jsem řekl ať zůstane ve zbrojce jinak ho grabnu (samozřejmě sem si dělal srandu+vím to jsem neměl řkat, ale ban byl za MFK). Poté jsem vydal příkaz aby šli do klece, zapomněl jsem otevřít takže jsem otevřel box aby mohli jít na zadní stěnu. Zrovna sem chtěl dát reakci když jedno z CTček začalo mačkat tlačítka k boxu (vodu atp.) Když jsem mu řekl aby to nemačkal, zrovna zmáčkl vodu (kyselinu či co) a zabil všechny Tčka. Příští kolo jsem přišel do cel a hodil jsem hráči (Markomak) zbraň aby CTčka zabil (aby nebyli žádné problémy). A pokud vím simon tvoří hru... a když neposlouchali nic jiného jsem nemohl dělat. (PS. Demo jsem si sám shlédnul a nic jsem nenašel)
4. Jsem EVIP. (V době kdy se tato událost stala jsem nebyl ještě Akademik)
(Odkaz na nahlášení : hranie-na-admina-hadzanie-gun-jb7-t102535.html)
Děkuji za přečtení této žádosti o unban, pokud mě admin zabanoval právoplatně prosím o vysvětlení. Díky.
-
PLNekroPL - Amatér
Ban za MFK?/JB7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban za MFK?/JB7
Pri banovani jsem si Te popletl s tim hracem, co dal MFK, reason banu jsem Ti upravil, vcetne jeho delky, takze muzes jit hrat. Omlouvam se Ti za komplikace.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: Ban za MFK?/JB7
V pořádku
stát se to může každému
díky.

-
PLNekroPL - Amatér
• Stránka 1 z 1