• Stránka 1 z 1
Ban za nevhodné spraylogo
Ahoj dostal jsem ban na 30minut od admina "Killerko" (TopBio) za nevhodné spraylogo - vlastní a proto se ptám , mít auto jako spraylogo je nevhodné a jestli ano....tak nemam slov. Žádám o vysvětlení.Díky
- Candalf
- Kolemjdoucí
Ban za nevhodné spraylogo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban za nevhodné spraylogo
Candalf píše:1.Na Jailbreak Simple , důkaz nemám , nečekal jsem že za todle můžu dostat ban
2.Ahoj dostal jsem ban na 30minut od admina "Killerko" (TopBio) za nevhodné spraylogo - vlastní a proto se ptám , mít auto jako spraylogo je nevhodné a jestli ano....tak nemam slov. Žádám o vysvětlení.Díky
- Candalf
- Kolemjdoucí
Ak to auto malo napriklad hakovy kriz
alebo v nom jel hajlujuci hitler tak to asi nebolo vhodne 

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Ahoj díky za odpověd, ne nic takového tam nemám posílám obrázek: https://ibb.co/iXKnBy
Mě nejde ani o tech 30 minut ale jen že jsem to jako vůbec nepochopil co je natom špatného a jako jestli je pan TopBio Hondahater tak jako je mi líto ale zato já nemůžu.Díky.
Mě nejde ani o tech 30 minut ale jen že jsem to jako vůbec nepochopil co je natom špatného a jako jestli je pan TopBio Hondahater tak jako je mi líto ale zato já nemůžu.Díky.
- Candalf
- Kolemjdoucí
Mozno si ta admin pomylil 

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Hele to ne spectoval mě dobrých 5 minut. Na HLSA to i je okolo 19:49 chat ať si změni spray nebo ban , že mam vulgární spray.
- Candalf
- Kolemjdoucí
Zdravím jelikož se tu píše o mě tak se tu k tomu výjadrim.
Spectoval jsem te vice jak 5 minut cca 20 min sem tě sledoval pak jsem se odpojil a prisel pod jinym nickem ... ked jsem tam byl tak jsi tam na té mapě nedal za celou dobu zadny spray logo ... jak mile jsem odesel a přisel pod jiným nickem tak tam zase bylo to same spray logo ( +18 mysleny tak že sex) tak jsem ti dal kick a to spray logo zmizelo ... zajimavé ked jsem tatko kickl nekoho jineho ktereho stale resim za tyto nevhodné spray loga tak také pokazdé zmizi.
Takže jsem usoudil že jsi ho nehodlas zmenit a proto jsem tedy jednal protoze byli pritomní hraci na serveru kterým nebylo ani 15 let... nebudeme prece pohorsovat děti.
PS: kdyby jsi tam měl auto tak tam to spray logo davas i kdyz tam jsem ale ty jsi nedaval za celou dobu jak jsem te spectoval... tak prosim aby jsi to spray logo zmenil na to tvoje auto a ne na ty nevhodne (sex) obrazky
Spectoval jsem te vice jak 5 minut cca 20 min sem tě sledoval pak jsem se odpojil a prisel pod jinym nickem ... ked jsem tam byl tak jsi tam na té mapě nedal za celou dobu zadny spray logo ... jak mile jsem odesel a přisel pod jiným nickem tak tam zase bylo to same spray logo ( +18 mysleny tak že sex) tak jsem ti dal kick a to spray logo zmizelo ... zajimavé ked jsem tatko kickl nekoho jineho ktereho stale resim za tyto nevhodné spray loga tak také pokazdé zmizi.
Takže jsem usoudil že jsi ho nehodlas zmenit a proto jsem tedy jednal protoze byli pritomní hraci na serveru kterým nebylo ani 15 let... nebudeme prece pohorsovat děti.
PS: kdyby jsi tam měl auto tak tam to spray logo davas i kdyz tam jsem ale ty jsi nedaval za celou dobu jak jsem te spectoval... tak prosim aby jsi to spray logo zmenil na to tvoje auto a ne na ty nevhodne (sex) obrazky
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
Hele a nepřišlo ti divný že jsem celou dobu psal že tam mám auto? Asi divný ne? A krom toho mám i svědky který vidělo to moje auto (korex, osb, komisař Fík, walkyra). Víš co si myslím,? Buď jsi to měl bugli nebo jsi si potřeboval udělat dobře.
- Candalf
- Kolemjdoucí
.A tydle bugli se stávají už sem to párkrát viděl že jsem přešel z jiného serveru na další měl jsem někoho spray.
PS. Když se podíváš do hlsa tak mi vysvětli proč když si mi vyhrožoval bahnem cca čas 19:49 myslim tak komisar Fík psal co je nato spray špatného? Trochu divné ne? A to tě upozorňuji že ho neznám že nejsme domluvený aby mě kryl.
PS. Když se podíváš do hlsa tak mi vysvětli proč když si mi vyhrožoval bahnem cca čas 19:49 myslim tak komisar Fík psal co je nato spray špatného? Trochu divné ne? A to tě upozorňuji že ho neznám že nejsme domluvený aby mě kryl.
- Candalf
- Kolemjdoucí
Pardon sekl jsem se není to v čase 19:49 ale 20:20 a komisař Fík : píše co je na něm tak špatného, jestli se můžu zeptat?
- Candalf
- Kolemjdoucí
To odkaz co jsi dal na ten obrazek neni vidné že na na screenu jsi ty...
Pokud víš že se ty spray loga buguje tak proč to používaš...
Pokud za to může server a to nějaká chyba. Tak se ti osparavedlnujem.
S přáním krásneho dne TopBio
Pokud víš že se ty spray loga buguje tak proč to používaš...
Pokud za to může server a to nějaká chyba. Tak se ti osparavedlnujem.
S přáním krásneho dne TopBio
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
Tak aspoň to hltv sem dodej, na tom by mělo vidět, jestli to byl dotyčný hráč nebo ne.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1