I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] BAN ZA NEZNALOST/VEDENÍ

Příspěvekod Fakeer » 26 pro 2022, 21:44 VIP

1. Nebudu chodit okolo horké kaše,řekl jsem jako simon "Běžte na čevené políčko u bludiště" já mám zafixováno jako červené políčko tudiž budou stát na červené barvě,borec co mě nahlásil byl pul nohy na ohraničení červeného políčka nebo-li textuře jednou nohou a druhou mimo,ano za to jsem ho zabil,jelikož jsem byl nikdy s touto situaci seznámen, a měl jsem za to že má hráč dostat kill,ted to prý tak není,tak ne.Dokážu uznat chybu se vši uctou,a omluvit se hráči,ale hráč si nežádal ani o mik ani o VD.tudiž jsem měl za to že jsem udělal správný krok.Ted jsem za to dostal ban i když si myslím že neprávem,jsem člověk který si žádá o práva a tuto chybu dokážu uznat ale pár adminu mi napsalo do chatu že by udělali to samé,tak jako nechápu proč mám za tohle ban ?
2. Jde o tohle nahlášení: fakeer-3-izkawi-jb2-fk-t257691.html
3. A o tenhle ban: https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... hp?bid=196
PS: jak říkám dokážu uznat chybu a omluvit se,ale za tohle bych ban fakt mít neměl a stačilo by mě upozornit jelikož semnou pár adminu souhlasilo že to FK nebyl.Děkuji moc za přečtení zprávy a snad to dopadne pozitivně.
Fakeer
Obrázek
Fakeer
Zkušený
Zkušený

[Vyriešené] BAN ZA NEZNALOST/VEDENÍ

od Rumcajz » 26 pro 2022, 21:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BAN ZA NEZNALOST/VEDENÍ

Příspěvekod AJayy » 26 pro 2022, 22:13 VIP

Ahoj, ban jsi dostal dle mého úsudku správně. Zabil jsi ho s tím, že víš jak ta situace funguje, a i když hráč napsal FK dál jsi se s ním o tom nebavil. Kdyby jsi řekl, že podle tebe je to takto správně a jestli je to FK tak se omlouváš, neřeknu ani půl slova a ban nemáš. Ty jsi nic takového ale neudělal.

Na stížnost se tedy podívá někdo z vyšších a vyřeší ji.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Fakeer » 26 pro 2022, 22:51 VIP

Tak ale Ajayi,oba víme že nejde o samotný ban k CT, ale o to že se tu už pár měsicu o něco snažím ale vždycky mi to musí pokazit chyba kterou dělají i ti nejlepší admini,jak říkám,jestli máš pravdu,dokážu se omluvit hráči,ale s tímto problémem není obeznámena tím pádem 1/4 adminu JB.. což bych za to určitě nedával ban když o tom neví pouhý hráč který se snaží udržovat na serverech pořádek...já osobně s tímto banem nesouhlásím,proto jsem byl donucen podat tuhle stížnost kterou jsem nikdy nedělal..dokážu přijmout chyby ale tohle není taková velká chyba na to abych dostal ban,ale i přes to všechno si stojím za tím že hráč měl být minimálně na červené barvě,to nesplnoval,proto jsem ho zabil,jak říkám je rozdíl mezi příkazem "běžte na texturu na červeném políčku" nebo příkazem "běžte na červené políčko" tot za mě vše a budu čekat až se vyjádří někdo z vyšších aby tento problém vyřešil.
Obrázek
Fakeer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod eXtr3mer » 28 pro 2022, 11:21

Fakeer píše:je rozdíl mezi příkazem "běžte na texturu na červeném políčku" nebo příkazem "běžte na červené políčko"

V oboch príkazoch si použil červené políčko, pričom v tom prvom si ešte konkrétne špecifikoval, na ktorej časti toho políčka majú hráči stáť, zatiaľ čo v druhom to už upresnené nebolo. Takže si myslím, že si týmto sám ukázal, že tá textura je súčasť políčka :)
Ako napísal Ajay, tak po kille si nereagoval na správu hráča. Samozrejme, keby si hráč požiadal o mikrofón tak by to mohlo niečo vyriešiť, ale mohlo to byť tiež slovo proti slovu.

Či sa to pravidlo neprekrýva s inými pravidlami a nebude časom zmenené ešte uvidíme... S tým ako teraz to pravidlo funguje si však dal hráčovi FK, za čo ti bol udelený ban.

Sťažnosť zamietnutá

P.S.: Jedna chyba ti nemusí nič pokaziť :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy