• Stránka 1 z 1
[V] bannana / BB / Vlezení do cizí base
Nick: bannana
SteamID: STEAM_0:VALVE_0:0:95913786 https://ctrlv.sk/gWsB
Důkaz: http://leteckaposta.cz/934101336
Vyčasování: 32:20:00
SteamID: STEAM_0:VALVE_0:0:95913786 https://ctrlv.sk/gWsB
Důkaz: http://leteckaposta.cz/934101336
Vyčasování: 32:20:00
ftp
BaseBuilder New top 1
BaseBuilder New top 1
-
dtoxo - Pokročilý
[V] bannana / BB / Vlezení do cizí base
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: bannana / BB / Vlezení do cizí base
Ahoj,
Bannana dostane RB za lezenie do cudzej kempy.
Okrem neho-Becko,GLCK,Toxo,Separ dostanú ban za dohodu.
V riešení...
e. Gerak: Becko zabanovaný. (Odbanovaný)
e.Arnošt- Som tupý a zabudol som že toto demo tu už bolo a Separ s Beckom ban už dostali.Každopádne na tomto deme vidieť pekne dohodu aj z tvojej strany toxo aj zo strany GLCK,vám sa ban nevyhne. Už mi z tej karantény šibe.
Bannana dostane RB za lezenie do cudzej kempy.
Okrem neho-Becko,GLCK,Toxo,Separ dostanú ban za dohodu.
V riešení...
e. Gerak: Becko zabanovaný. (Odbanovaný)
e.Arnošt- Som tupý a zabudol som že toto demo tu už bolo a Separ s Beckom ban už dostali.Každopádne na tomto deme vidieť pekne dohodu aj z tvojej strany toxo aj zo strany GLCK,vám sa ban nevyhne. Už mi z tej karantény šibe.

-
Arnostek - CS 1.6 Admin
Re: [V riešení] bannana / BB / Vlezení do cizí base
Za to, že si do base pustil Separa a nestrieľal si poňom, ba si sa mu ešte uhol aby tam vošiel a zabil toho tretieho.
-
Arnostek - CS 1.6 Admin
Ano protože jsem chtěl aby ho zabil protože na serveru jako skoro furt nebyl aktivní žádný admin. Takhle se to řešilo vždycky tak wtf nechápu to teď...
ftp
BaseBuilder New top 1
BaseBuilder New top 1
-
dtoxo - Pokročilý
Kdyby na serveru byl aktivní aspoň jeden admin, tak bych mu napsal ať ho kickne nebo slayne, ale protože admini na bb jsou aktivní jen když se jim chce, tak jsem to musel vyřešit sám... nechápu proč by za to měl být ban.
Kdybych tohle neudělal a nenechal ho zabít tak by to zas dopadlo tak, že by někdo natočil demo a dostal bych ban já, za to že jsme tam byli 3 a to jsem fakt nechtěl, tak mi prosím za tohle ban nedávej.
Kdybych tohle neudělal a nenechal ho zabít tak by to zas dopadlo tak, že by někdo natočil demo a dostal bych ban já, za to že jsme tam byli 3 a to jsem fakt nechtěl, tak mi prosím za tohle ban nedávej.
ftp
BaseBuilder New top 1
BaseBuilder New top 1
-
dtoxo - Pokročilý
Takto sa to neriešilo nikdy a nechápem prečo to hráči takto robia,tebe to,že necháš do kempy vôjsť ZM,následne sa pozeráš ako zabije tvojho teammata a potom si to ZM čupne do tunelu, kde ho ty zabiješ nepríde ako dohoda? Potom už neviem čo je jasnejšia definícia dohody, jediné tvoje riešenie, ak nieje online admin je toho hráča nahlásiť do PP,že ti tam vliezol. Toto čo ste vy dvaja predviedli URČITE NIEJE RIEŠENIE!!!
Ak by niekto natočil demo a dal to na forko, tak ban dostane buď ten,ktorý by tam nemal čo robiť alebo by to demo bolo na ban nedostatočné,tak si nevymýšlaj hlúposti... Ban dostanete obaja bez výnimky.
Ak by niekto natočil demo a dal to na forko, tak ban dostane buď ten,ktorý by tam nemal čo robiť alebo by to demo bolo na ban nedostatočné,tak si nevymýšlaj hlúposti... Ban dostanete obaja bez výnimky.
-
Arnostek - CS 1.6 Admin
Bannana zabanovaný.
-
Arnostek - CS 1.6 Admin
Arnostek píše:Takto sa to neriešilo nikdy a nechápem prečo to hráči takto robia,tebe to,že necháš do kempy vôjsť ZM,následne sa pozeráš ako zabije tvojho teammata a potom si to ZM čupne do tunelu, kde ho ty zabiješ nepríde ako dohoda? Potom už neviem čo je jasnejšia definícia dohody, jediné tvoje riešenie, ak nieje online admin je toho hráča nahlásiť do PP,že ti tam vliezol. Toto čo ste vy dvaja predviedli URČITE NIEJE RIEŠENIE!!!
1. Basebuilder hraju od roku 2010 a vždycky se to tak řešilo. Pokud na serveru nebyl admin a někdo někomu vlezl do tunelu tak ten hráč, kterému base patřila pustil zm dovnitř aby zabil toho, kdo tam neměl co dělat.
2. "následne sa pozeráš ako zabije tvojho teammata" on nebyl můj teammate. Můj teammate byl GLCK. Já chtěl zabít toho bannana, hráče, který tam byl neoprávněně navíc.
3. "nepríde ako dohoda?" ano, bylo to dohodnuté ale ne za účelem nějakého zisku bodů pro toho, kdo ho zabil ale byla to obrana proti tomu, abych já a GLCK nedostal ban! prostě jsem nechtěl dostat ban za to, že jsme tam byli tři.
A co kdybych já nenatáčel a neměl bych demo a někdo by to natočil a nahlásil, že jsme tam byli 3. To by nešlo zjistit, komu base patřila a dostali by jsme ban všichni tři. Ano, já jsem natáčel, ale myslel jsem, že by jsme ban dostali všichni, i já a tak jsem udělal to co jsem udělal... prostě jak říkám, nešlo o žádnou dohodu z pohledu zisku nebo něco takového, jen jsem nechtěl dostat ban.
Môžem ťa osobne uistiť že sa to takto nikdy neriešilo. Toto je jasná dohoda, ktorá sa vždy banovala. To, že niekto porušuje pravidlá neoprávňuje teba aby si ich porušoval tiež.

ftp
BaseBuilder New top 1
BaseBuilder New top 1
-
dtoxo - Pokročilý
Aspoň to tu nespamuj keď už nedokážeš pochopiť jednoduchú vec... Urobíš lepšie.
-
Arnostek - CS 1.6 Admin
Já nespamuju, jen se bráním proti banu, který mi chceš dát protože mi přijde nespravedlivý.
ftp
BaseBuilder New top 1
BaseBuilder New top 1
-
dtoxo - Pokročilý
dtoxo píše:Já nespamuju, jen se bráním proti banu, který mi chceš dát protože mi přijde nespravedlivý.
Vysvetlené na steame.
Toxo zabanovaný.
GLCK zabanovaný.
Vyriešené.
-
Arnostek - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1