I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Banovací systém. Jak to tedy je?

Příspěvekod nemamjmenocoty » 17 kvě 2023, 14:52

Zdar. Rád by jsem se zeptal ohledně banovacího systému,

Proč hráči co kazí hru neustále a vyměnují bany za VIP a nebo peníze (přínos pro gs), ale stále nechápu proč.

https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=2052 - Ban za nevhodné chování na serveru, kdežto zde

tu máme mavericka1 který tu lítal s flatem a dostane ban na 4 týdny za nadávky,

a dále Webmastra který neustále nadáva na serveru, neustále kazí hru a buguje zbraně a mapu a dostal ban na?... 1 měsíc

Já samozřejmě mám DIP, takže mně to je fuk, ale když si chci zahrát třeba v klidu na serveru a dojdou tam 5 vip hráčů co skoro furt kazí a admin tam není, tak mi jediný co zbývá zapnout sh a zabíjet je a pak se samozřejmě ocitnu na forku jelikož mě nahlasí nějaký vandrák co mu rostou pupeny na koulích.

Takže by jsem poprosil o nějaké vysvětlení :) Dík
nemamjmenocoty
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]Banovací systém. Jak to tedy je?

od Rumcajz » 17 kvě 2023, 14:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Banovací systém. Jak to tedy je?

Příspěvekod AJayy » 17 kvě 2023, 15:43 VIP

Pokud máš důkazy o tom, že tito hráči porušují pravidla, máš možnost je nahlásit. Bany, které oni mají odpovídají za mě přiměřené délce, která se neustále prodlužuje. A pokud se ptáš na ten ban, který jsi zde poslal, tak to není zrovna tvoje starost. A to, že používáš DIP + SH, a jdeš si ještě stěžovat na lidi co kazí hru, je taky celkem úsměvné.

Jestli se o tom chceš pobavit dál, můžeš mi napsat PM, jinak považuji dále za vyřešené.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy