Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Banování DIP povede k...

Příspěvekod overSCRIPT » 19 úno 2020, 14:39

Banování DIP povede k velkým problémům, zeptám se, máte v okolí někoho kdo také hraje s Vámi jb nebo jiný herní mód?
Věřím, že tak na 100 hráčů na GS je minimálně 5 hráčů v okolí, což by znamenalo, že kdyby hráč prostřídal všechny možné IP DIP (kterých je minimálně 255), například - 127.0.0.(0-255), tak by to znamenalo, že by TEORETICKY mohl hráč, který za ty bany ani trochu nemůže, by zrovna mohl dostat ban, pokud je jeho síť dynamická (čili DIP), přičemž na všechny aspoň trochu aktivní hráče, potažmo i warez, kterých je minimálně 5000 za poslední rok, by to mohlo znamenat, že cca 250 hráčů by TEORETICKY mohl dostat ban naprosto za nic, a teď si představte to neustálé přetěžování adminů a vedení kvůli tomu, že se povolilo banování DIP hráčů.
A navíc, představte si, že minimálně 25 hráčů se napojí z jiného státu přes českou IP na nějaké VPN zdarma, jelikož mají warez, tak je plugin nepustí bez české IP, a zrovna by také museli řešit, že mají ban. Což by znamenalo, že se do léta rozloučíme s minimálně 150 hráči právě kvůli tomu, že se začali banovat DIP hráči, jelikož admini prostě nemají čas na to je kickovat - to chápu, ale mám pocit, že tu máme asi 10 administrátorů na JB, a minimálně 1 HLSA, neříkejte mi, že je to málo.

:D :D :D dělám si prdel mě je jedno jestli to tu chcípne kvůli tomu že se začali (zbytečně) banovat hackeři
hlavně když se dnes dá VPN s českými IP adresami pořídit i za 14 Kč týdně (asi 65 Kč měsíčně - WOW).
overSCRIPT
Amatér
Amatér

Banování DIP povede k...

od Rumcajz » 19 úno 2020, 14:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Banování DIP povede k...

Příspěvekod eX3mPlary » 19 úno 2020, 15:01