• Stránka 1 z 1
[V] banovanie + kickovanie
Admin menom https://steamcommunity.com/id/gray0102/ zabanoval hráča ktorého ani nespektil ale došiel tam a chalani mu povedali že ma cheaty čo podla mna nemal za to že dal 2 killi do smoku to je tak všetko tak došiel tam "Admin" hned z fleku dal ban ani nespektoval hráča ... a dalej ked som sa spýtal že prečo ho zabanoval tak mi došiel povedať pánko že či je to môj teplý kamarát atd nejake uražanie na neho + som dostal kick aj ja za opýtanie
a že ked je to môj teplý kamarát že môžem aj ja dostať baník tak enjoy ked tam chcete mať takúto komunitu

- pejko
- Kolemjdoucí
[V] banovanie + kickovanie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: banovanie + kickovanie
Čau,
admin nemusí nikomu vykládat, proč dá jaký ban a ještě o tom diskutovat s hráči. Pokud má zabanovaný hráč pocit, že dostal ban neoprávněně, může si v sekci vedle založit UB žádost, kam admin má povinnost dodat demo. unban-zadost-f916.html
Stížnost bezpředmětná.
admin nemusí nikomu vykládat, proč dá jaký ban a ještě o tom diskutovat s hráči. Pokud má zabanovaný hráč pocit, že dostal ban neoprávněně, může si v sekci vedle založit UB žádost, kam admin má povinnost dodat demo. unban-zadost-f916.html
Stížnost bezpředmětná.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Re: [V] banovanie + kickovanie
Mám veľkú potrebu sa k tomuto vyjadriť aj ja pretože po opätovnom pozretí dema ktoré sem s veľkou radosťou hodím aj preto aby si sa zobudil
a možno by ani návšteva odborníka nebola zlá v tvojom prípade.Taktiež ma naštvalo tvoje tvrdenie že som hráča nespektil a ban som dal len podľa tvrdenia ostatných hráčov. Napísal si sem podľa mňa aj z dôvodu mojej reakcie ktorá očividne nebola pre teba asi úplne príjemná
ale za mňa vôbec nie prehnaná , na deme je taktiež počuť moja otázka či to bol tvoj teplý kamarát, ale z toho čo si tam ty povedal mne v tejto žiadosti nieje ako napr. ako mi ideš vybaviť aby som už nebol admin
a že banujem za ko*otiny a že si bol admin na GS čo vôbec nikoho nezaujímalo
.Ty si dostal kick za provokáciu a urážanie serveru aj keď si len napisal KEKW server ale sám by si mohol priznať že tvoja reakcia bola úplne zbytočná.
demo : https://uloz.to/file/2njgEbAgLSp4/auto- ... ust2-1-dem
chlapec ktorý dostal ban ma nick na servery FRANTA
teraz trosku k demu kde je dosť dobre vidieť že tvoj kamarát nemá v hre moc veľa hodín aj podla pohybu na mape a celkovému playstylu .
15:25 tam je nejaká snaha o Bhop ktorý ale tvojmu kamarátovi vôbec nejde a o malú chvíľku si dosť dobre predmieri na enemy hráča kde keď si pozrieš chat začne tutu náš vševieda písať že bol čistý a podobné veci
17:05 po krátkom nadstavení skinov a bhop scriptu
mu Bhop ale už naozaj ide preskáče skoro až na B side kde si zvláštne omylom predmieri na CT ale nasledne počuje scope
18:00 už ukazuje dalšiu z jeho super schopností a to je videnie cez steny
kde si skoro celý čas predmieruje na CT a následne ho zabije skrz dvere pričom si celý čas mieri naňho 
21:00 ide nebojácne na long a robí že o enemy na CT nevie
22:00 znova kill do smoku následne ide na long a nenápadne predmieri na CT
myslím že tychto pár dôkazov stačilo
dalšie kolá boli buď take isté alebo na chvilku vypol z dôvodu že som prišiel na server a samozrejme pár ludí ho hneď začalo nahlasovať práve tvojho kamaráa až do 29:30 odporúčam si pozrieť celé kolo po ktorom dostal instatne BAN 
30:40 došli mne nervy dostal si kick po ktorom si sa znova napojil 32:15trošku si si rypol a začala naša debata a mna by zaujímalo kde som sa ti vyhrážal banom jediný si sa vyhrážal ty lebo si bol podráždený.
A to že sem tvoj kamarát nenapísal sam niečo o vás dvoch dokazuje o ňom že si je toho vedomí že čítoval a o tebe že máš za potrebu niečo riešiť.

demo : https://uloz.to/file/2njgEbAgLSp4/auto- ... ust2-1-dem
chlapec ktorý dostal ban ma nick na servery FRANTA
teraz trosku k demu kde je dosť dobre vidieť že tvoj kamarát nemá v hre moc veľa hodín aj podla pohybu na mape a celkovému playstylu .
15:25 tam je nejaká snaha o Bhop ktorý ale tvojmu kamarátovi vôbec nejde a o malú chvíľku si dosť dobre predmieri na enemy hráča kde keď si pozrieš chat začne tutu náš vševieda písať že bol čistý a podobné veci
17:05 po krátkom nadstavení skinov a bhop scriptu

18:00 už ukazuje dalšiu z jeho super schopností a to je videnie cez steny

21:00 ide nebojácne na long a robí že o enemy na CT nevie
22:00 znova kill do smoku následne ide na long a nenápadne predmieri na CT

myslím že tychto pár dôkazov stačilo

30:40 došli mne nervy dostal si kick po ktorom si sa znova napojil 32:15trošku si si rypol a začala naša debata a mna by zaujímalo kde som sa ti vyhrážal banom jediný si sa vyhrážal ty lebo si bol podráždený.
A to že sem tvoj kamarát nenapísal sam niečo o vás dvoch dokazuje o ňom že si je toho vedomí že čítoval a o tebe že máš za potrebu niečo riešiť.
-
BLACKorGRAY - Amatér
• Stránka 1 z 1