I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Barild/Knife

Příspěvekod TKozuch » 16 srp 2015, 00:42

Dobrý večer,

Nevěděl jsem ktere forum zvolit tak piši zde snad to nebude vadit.

Takže dnes jsem si hrál na serevru knife 1 když jsem si zrovna psal tak mě jedna hráčka bexxinka začla opravovat což jsem nepochopil ,ale dobře hned nato mi dala vlak (porušení pravidel) nacež jsem ji napsal "Naka pica me bude vlakovat a este opravovat?"
Něco mi nato napsala nevím už co tak jsem ji napsal ty kravo a nato mi přiletěl ban od admina babral za nadavky + do reasonu napsal duvod demence nadavky a jeste neco. dobře dejem tomu neupozornil me ad se uklidnim ani kick ani nic což mě nenasralo nasralo mě že hračka bexinka nedostala ban za vlak + reason meho banu.

Nato jsem se nalogoval na steam od sestry ktera tu ma tuším už rok a něco prava a dal jsem mu ban na 10 minut s reasonem KOKOT rikal jsem si ze mu to dojde.
Pote jsem presel na svuj steam a sel jsem hrat, nato pan barild po banu prisel do hry hrali jsem tusim 5 minut a bexinka jeste mela hloupe pripominky už jsem nic sprosteho nenapsal a dostal jsem ban na 30 minut za nadavky pff tady bude asi naký cs románek ne?)
Pote jsem se znovu nalogoval na druhy steam že jim dam oběma ban na dělší čas a pujdu tu napsat ,ale pan admin babral me predbehl a permu dal mi.

Dale bych Chtěl jen napsat že na gamesites hraju už 5 let + hraju tu od doby co jste ještě neměli ani knife server ,ale jen knife+fun spojeny do jednoho serveru, byl jsem tu i tuším dva roky admin na všech knifech a serevr admin na knife publicu a warcraft 3 ultimate pté jsem byl i admin na kote***, u vas i unich jsem si prava odebral z vlasni vule ne kvuli nake moji chybe, na gamesites jsem dal prez 3 000 banu tohle tu pišu jen proto ad si nemyslíte že jsem nake ditě co si tu jde stěžovat na adminy jinak pristup na steam od sestry mam celou dobu co ma prava nikdy jsem to nezneuzil ve svuj prospech.
Ted jsem to udelal jen proto že mě váš admin naprosto vytočil nadržovaním nějake jeho "holce".
Samozdrejme jsem to měl řešít jinak a celou věc jsem zbytečnš vyhrotil a hlavně zneužil přistupu na steam s pravy za což se omlouvám.
Ale, myslím že takové to chovaní admina byste tolerovat neměli kdy admin zjevně nadržuje svoji "holce" a snaži se přední machrovat jaký je pán viz první ban a reason banu. a viz druhy ban který už neměl důvod žádny.
Takž timhle topickem bych chtěl požádat a nakou domluve dotyčnemu adminu babralovi jak se má admin chovat a o zrušení perma banu na učet moji sestry ktera nic neudělal a určitě si ban ani zrušení práv nezaslouži pokud chcete trestat mě zato co jsem udělal tak prosím dejte ban mě pokud si teda budete myslet že is ho zasloužím.

ČAU KOZUCH TO SEM JÁ PEKLO JAK SE MÁŠ ?
TKozuch
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Barild/Knife

od Rumcajz » 16 srp 2015, 00:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Barild/Knife

Příspěvekod KOFOLA » 16 srp 2015, 01:10

To že Barild nadržoval hráče bexxinka vím, Barlid za to bude potrestán. Děkuji, že jsi se mi tu přiznal, že jsi se přihlásil na steam od sestry. Le1ca bude mít permu, dokud nepodnikne opatření, aby tomuhle zamezila. Každopádně tebe banuju na 2 týdny za zneužití práv a demenci.

To že jsi tu byl admin je jedna věc, to že tu hraješ dlouho další, ale vůbec mě to nezajímá, když ses choval jak idiot po tom co jsi na GS skončil....

A vidím, že idiotské chování ti zůstalo.

Takže tebe banuju na 2 týdny, tvoje sestra Le1ca má ban dokud nepodnikné opatření, aby se toto už nestalo a Barild bude potrestán, vzhledem k jeho aktivitě a tomu, že doposud neudělal nic špatného jen puntíky.

zamykám.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy