I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Barry/ Free ban

Příspěvekod Knightf » 15 zář 2020, 21:06

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/BarryAtua/

Popis situace/prohřešku admina: Povím příkaz kdo skočil poslední ať jde na stupínek. Hráč nešel a jedno CT řeklo jméno hráče, který skočil poslední. Tak jsem znovu řekl stejný příkaz. Netušil jsem že musím říct jeho jméno znovu když to CT řeklo a bylo jasné kdo poslední skočil. Poté jsem ihned dostal ban. Nestihl jsem se omluvit a ani dát VD. Přitom si myslím, že bylo jasné kdo na stupínek měl jít.

Důkaz o jeho pochybení: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Ja ... v2.dem.bz2
e. Atilos: Tady není žádná volná debata, vůbec se sem nemáte co vyjadřovat! Nikdo!
Knightf
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Vyřešeno] Barry/ Free ban

od Rumcajz » 15 zář 2020, 21:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Barry/ Free ban

Příspěvekod BarryAtua » 15 zář 2020, 21:11

CT není Simon. CT mohlo říct cokoliv, T ho nemá co poslouchat, ty máš dávat jasný příkazy.
Až přestanete dělat bordel, budu se k vám chovat jako k ostatním, když ale chodíte na server dělat bordel, nebudu čekat na tvoji výmluvu, abys nedostal ban. :D
BarryAtua
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Knightf » 15 zář 2020, 21:25

Stalo se to poslední kolo.CT není Simon máš pravdu, ale bylo jasné kdo skočil poslední.
e. Atilos: Tady není žádná volná debata, vůbec se sem nemáte co vyjadřovat! Nikdo!
Knightf
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Wurst1 » 23 zář 2020, 20:20

V tomhle případě bych jako Tčko nevěděl, co po kom Simon chce. Je důležité si uvědomit, že Tčka, co stojí v lajně u zdi, vidí maximálně na své bezprostřední sousedy. Takže není divu, že nikdo nikam nešel. Simon má dávat jasné příkazy, proto tady bylo to nejmenší říct jméno hráče.

Na druhou stranu se mi nelíbí jednání Barryho, kde místo vyslechnutí si tvojí verze a snahy vyřešit situaci v klidu, rovnou banuje tam, kde nebylo potřeba.

Pokud máš barry pocit, že někdo dělá na serveru bordel naschvál a moc. Můžeš to řešit přímo se mnou nebo kýmkoliv pověřeným. Víš, že já nemám rád pokud zrušení lidi z portálu dělají něco takového. Bohužel tě to ale neopravňuje absolutně nerespektovat postupy.
Momentálně má Dark aktivní ban od Gusti na týden.

Vyřešeno.
Wurst1
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy