• Stránka 1 z 1
[V] BarryAtua zneužívání práv
JB #4
Napsal jsem Amby podívej se na můj profil, je to speciálně pro tebe poté mi dal BarryAtua bezdůvodný kick, potom jsem se ptal za co kick a ignoroval a potom další kick prosím o brzké vyřešení děkuji.
Napsal jsem Amby podívej se na můj profil, je to speciálně pro tebe poté mi dal BarryAtua bezdůvodný kick, potom jsem se ptal za co kick a ignoroval a potom další kick prosím o brzké vyřešení děkuji.

- LeaoLaveCZ
- Kolemjdoucí
[V] BarryAtua zneužívání práv
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BarryAtua zneužívání práv
Zdar.
Bylo vás tam několik, dělali jste chujoviny, dávali si do jmen "lgbt je sračka", dělali si prdel z Guha a já nevím co ještě.
Ty sis pak napsal na steam něco jako "všichni admini jsou buzny" a přesně jak píšeš, všechny si nás poslal se tam podívat.
Nevím, co si od toho slibujete, ale pokud na tom serveru budu já, budete se chovat slušně. Pokud ti vadí kick za nadávání nám, adminům, tak si to vezmi třeba tak, že si ho dostal za spam.
Bylo vás tam několik, dělali jste chujoviny, dávali si do jmen "lgbt je sračka", dělali si prdel z Guha a já nevím co ještě.
Ty sis pak napsal na steam něco jako "všichni admini jsou buzny" a přesně jak píšeš, všechny si nás poslal se tam podívat.
Nevím, co si od toho slibujete, ale pokud na tom serveru budu já, budete se chovat slušně. Pokud ti vadí kick za nadávání nám, adminům, tak si to vezmi třeba tak, že si ho dostal za spam.

-
BarryAtua - Kazatelův učeň
BarryAtua píše:Zdar.
Ale guh fakt nema zuby
SI GEJ
-
inrealek - Kolemjdoucí
Barry a to jsi vzal kde že se s nimi znám?
aspoň dolož nějaký důkaz protože spam to určitě nebyl.

- LeaoLaveCZ
- Kolemjdoucí
Ahoj, stížnost máš stejně mimo vzor. Každopádně, pokud vystupujete takhle na serveru, tak si maximálně koledujete i o delší bany, než dostáváte.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
-
KiziaR - Profesionál
Re: [V] BarryAtua zneužívání práv
asi se s tím nebudu mrdat aby jste mi to stejně zamítli

- LeaoLaveCZ
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1