Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyřešeno] Barushka // FK 2x // JB#6

Příspěvekod TwentyThreee » 31 led 2021, 20:29

Nick hráče: Barushka
SID hráče: STEAM: STEAM_0:0:508304276
Screen SID hráče: https://ctrlv.cz/Lkae
Odkaz na hráčův HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=121001
Přibližný datum a čas: 31.01.2021 - 19:30-19:50 cca
Server: JailBreak #6
Popis situace: Tak, na demu jde krásně vidět jak na dané mapě hráčka jménem Berushka nás vyzvala aby jsme šli walkem k zadní stěně náhody.. všichni jsme tam šli s tím že nás bylo hodně, neměli jsme nikam doplňovat toto si zapamatujte. S tím že vězni se nalepili na zeď, ale pro hráče Bašta a mně tam nezbylo místo, na demu jde krásně vidět že jsem vyhledával volné místo ihned co jsem přišel, pak jsem se nalepil na zeď do rohu k hráčovi a pak jsem ještě 1 se podíval jestli se neuvolnilo místo a stále nebylo, poté mně tato hráčka zabila předtím ještě hráče Baštu i když tam místo nebylo a zabila mně. Poté řekla že nám říkala že jsme měli doplňovat k jejímu výstřelu (tim pádem by se místo uvolnilo), ale to bylo až po tom co nás zabila.. potom tvrdila že to není její problém i sami ostatní hráči spíše CT jí řekli že mi dala FK.. tato hráčka potom v chatu tvrdila že neumím pravidla ať se je naučím, nechtěla se mi omluvit ani mi dát VD.. tak jsem jí řekl že jí dám na forum a ona že klidně a že vás mám pozdravovat.. možná bych doporučil i si shlédnout kolo předtím, protože tato hráčka tam nejspíš něco řekla špatně a dala FK každopádně jsem to nezkoumal a pak řekla.. pardon už si to nepamatuju stává se.. a měla to víte kde :).
Důkaz: http://dwandy.sdilej.eu/dema/index.php? ... JailBreak6 - 31.01.2021 19:28:59 jb_summer_jail_v3 - kolo 2:2 + doporučuji shlédnout i kolo předtím 1:2.

Díky moc za vyřešení. Hezký den. Twenty3. :)
TwentyThreee
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] Barushka // FK 2x // JB#6

od Rumcajz » 31 led 2021, 20:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Barushka // FK 2x // JB#6

Příspěvekod TwentyThreee » 31 led 2021, 20:52

Ještě dodám, až nás zabila a jim řekla že mají doplňovat a pár jich tam zabila, tak teprve bylo místo a řekla: Však je tam dost místa :D :D :D
TwentyThreee
Amatér
Amatér

Příspěvekod Go0der » 01 úno 2021, 01:01 VIP

To snad není možný.. To bych do Berušky vůbec neřekl. :shock:
Go0der
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod TwentyThreee » 01 úno 2021, 11:45

Omylem jsem se přepsal, jde o hráčku jménem Berushka, né Barushka :D díky.
TwentyThreee
Amatér
Amatér

Příspěvekod TwentyThreee » 01 úno 2021, 22:13

Bude se to nějak řešit? podával jsem to před 26h a všechny ostatní pozdější žádosti byly vyřízené. Díky.

e. Altair: Kto si počká, ten sa dočká.
TwentyThreee
Amatér
Amatér

Příspěvekod Berushka » 01 úno 2021, 22:56

Ahoj, hele, jestli jste hledali misto na zadni stene, tezko rict, zrovna jsem byla otočená a viděla jsem jen jak tam stojíte, to místo si myslim že tam bylo a kdyby někdo pohl zadkem tak se tam místo určitě najde, někdo mi něco říkal nebo ted si nevzpominam ale chtěla jsem vam hned říct at doplnujete aby tam bylo místo, že jste tam stali na místě je vaše chyba, to kolo před tím tak jak jsem řekla že si to nepamatuju stava se tak to bylo na to jestli jsem dala příkaz at jdete ve walku nebo ne
jo a ještě že mi ct řekli že jsem dala fk, nemyslím si že to byl fk, jak jsem psala, neviděla jsem že tam hledate místo, viděla jsem jen jak tam stojíte a děláte že nic, jo a ještě že mi ct řekli že jsem dala fk, nemyslím si že to byl fk, jak jsem psala, neviděla jsem že tam hledate místo, viděla jsem jen jak tam stojíte a děláte že nic
jestli jste psali něco do chatu tak jsem si toho nevšimla, to pardon, do chatu nekoukam furt vid ;)
Berushka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TwentyThreee » 02 úno 2021, 00:28

Na demu jde jasně vidět, co jsi říkala, kam jsi se koukala, to že oni na té zadní stěně se neposunuli není naše vina, ty jako simon se máš podívat a když vidíš že tam není místo a dva hráči stojí bokem u zdi nalepení u hráčů tak máš říct ať doplňují a pak by jsme se tam teprve mohli vejít, ty jsi nám dala kill za to že oni se neposunuli u zdi, ale oni se posouvat nemuseli protože nemuseli nikam doplňovat, doplňovali až po tom co jsi nás zabila řekla jim kam mají doplňovat a pak jsi teprv řekla že je tam spousta místa, my jsme nemohli za to že oni se neposunuli, dokonce ti to i ostatní říkali že tam není místo. Mně šlo jen o to kdyby jsi se omluvila nebo mi dala VD po tom co jsem ti to psal v chatu, tak bych to vůbec neřešil, ale ty jsi řekla jo klidně mně dej na forum a pozdravuj tam, tak jsem to sem šel dát, na demu to jde vše vidět jak já i hráč bašta vyhledává místo a já dokonce 2x.. nebylo ty jsi se podívala na všechny a první co jsi udělala že jsi nás zabila... my ty hráče nijak neposuneme ty ano, tím pádem šlo o MFK (2x fk). Doufám že to chápeš a že jsem to napsal srozumitelně.

Díky hezký večer.. jen mně mrzí že všechny stížnosti jsou dávno prakticky hned vyřešené.. ale tato stížnost konkrétně je už přes 28h bez řešení :D přijde mi to takový divný. Už jen čekám že je to opět nedostačující když si myslím že je to jasné když 2 hráči se nemůžou dostat někam kde je místo a dostanou za to kill..
TwentyThreee
Amatér
Amatér

Příspěvekod DogoSlav » 02 úno 2021, 10:24 VIP

Ahoj,
Berushka byla zabanována za FK.

:idea: Situace se mohla v klidu vyřešit na serveru, jenže admin, který byl přítomen, musel odejít. Beruška ho nějak ignorovala, když říkal, že tam neměli místo a i přes přítomnost dalšího admina, který situaci asi nějak přehlédl, zůstala situace mezi hráči. Beruška si stojí tvrdě za svým a omluví se až na forku :roll:.

Jinak se omlouvám za pozdní vyřešení PP oproti ostatním. Nikomu se do tohoto PP moc nechtělo. :)

Díky za nahlášení :)
Obrázek
DogoSlav
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na JailBreak Servery