• Stránka 1 z 1
BaseBuilder 1/ Garlin/ [W]hite
Ahojte.
Server # 12
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Kukurice.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : [W]hite
[AMXBans] Duvod : ' Cheaty[ale no tak... pozeral som si chat...] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 74645505 '
[AMXBans] Tva IP : ' 91.127.91.239 '
Čo sa stalo ? Uvedomujem čo sa stalo čo bolo v chate .. Viem o tom uvedomujem si to na plnú váhu ale k tomu niečo.. Chcel by som unban .. z dôvodu že včera som toto isté riešil s Cryom a on mi dal poslednú šancu akonáhle budem šikanovať alebo robiť dohodu dostávam permu pritom som ostal dnes som nerobil nič zlé len som hral ako by som mal hrať.. Týmto ti chcem Garlin povedať.. Nie len Garlinovi ale celému admin teamu na BaseBuilderu, že sa veľmi ospravedlňujem a nebudem to ďalej robiť.. po včerajšku som si uvedomil veci čo som mal.. k tomuto všetko na servery mám EVIP.. aj na ostatných serveroch mám veľa EVIP
ak by to trebalo. Pekný deň
White/SkIL.
Server # 12
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Kukurice.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : [W]hite
[AMXBans] Duvod : ' Cheaty[ale no tak... pozeral som si chat...] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 74645505 '
[AMXBans] Tva IP : ' 91.127.91.239 '
Čo sa stalo ? Uvedomujem čo sa stalo čo bolo v chate .. Viem o tom uvedomujem si to na plnú váhu ale k tomu niečo.. Chcel by som unban .. z dôvodu že včera som toto isté riešil s Cryom a on mi dal poslednú šancu akonáhle budem šikanovať alebo robiť dohodu dostávam permu pritom som ostal dnes som nerobil nič zlé len som hral ako by som mal hrať.. Týmto ti chcem Garlin povedať.. Nie len Garlinovi ale celému admin teamu na BaseBuilderu, že sa veľmi ospravedlňujem a nebudem to ďalej robiť.. po včerajšku som si uvedomil veci čo som mal.. k tomuto všetko na servery mám EVIP.. aj na ostatných serveroch mám veľa EVIP

-
ajoooooo - Amatér
BaseBuilder 1/ Garlin/ [W]hite
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BaseBuilder 1/ Garlin/ [W]hite
česť
vídíš to a je to tu ... vo štvrtok sme sa otom bavili a zase sme na začiatku ... robil si bordel bol si nato upozornený mnou a aj cryzyskom a stalo sa čo sa stalo .... urobil si pruser dostal si perma .... do pekla však mi vám nechceme zle mi vas chceme len odnaučiť robiť to čo robíte a to je šikana hracou ponizovanie a vysmech .... trvalo to den co sme sa otom rozpravali a este aj tam si sa nam smial spolu z kremom ze aky sme a furt ste nas prekrucali ... vsetci si to uvedomite az ked je neskoro ... povne verim ze sa ponaucis robit voloviny a dufaj ze ti dá ujo Garlin UB lebo je to len na nom ... odomna vsetko 
PS: d´fam že sa Garlin nebudeš hnevať zato že som tu vyjadril svoj nazor ale musel som pretože viem ako to na tych BB-čkach chodi

PS: d´fam že sa Garlin nebudeš hnevať zato že som tu vyjadril svoj nazor ale musel som pretože viem ako to na tych BB-čkach chodi

]
-
pato8520 - Pokročilý
No ono to bolo vlastne o tom čo sme sa rozpravali ty si to potom leavol a ja som sa rozpraval s cryom a uznal som to a dal mi poslednú šancu.. na ďalší deň som išiel hrať.. úplne normálne prišiel na server garlin.. ghost mu napísal sračky že som mu nadával na mamu pritom som mu tam nič nenapísal .. a garlin že dobre pozrem si chat a dal mi permu .. 

-
ajoooooo - Amatér
pritom ta perma bola za to aspoň myslím že bola za to že.. som nadával blazenovi, cryovi a nigasovi nigasovi som nemal tu česť sa ospravedlniť ale napísal som to sem takže dúfam že si to prečíťal aj on.
-
ajoooooo - Amatér
Pekne tu slub ze budes dobry chlapec nebdues ludom nadavat a urazat ich ze budes sa riadit pravidlami, nebudes kazit hru akymkolvek sposobom hracovm ani adminom a potom ti to skratim.

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Sľubujem ti že na servery nebude prebiehať šikana, dohody, nadávky či už na hráčov alebo adminov .. ak sa smiem spýtať na koľko ? už ho mám 3 dni 

-
ajoooooo - Amatér
este stale nemam pocit zeby som ti to mal skratit... a myslim to v dobrom. Par ludi dostalo 3 bany a museli to 2x menit vymenou za VIP... tak ti chcem usetrtit dalsie bany. Skus sa vnutorne nad sebou zamysliet a nepis to sem ako prazdne slova.

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
nemám to prečo písať ako prázdné slová.. keďže som hráč BaseBuildru už dlhé roky nerobí mi problém sa nad tým zamyslieť hneď aj s cryom som to riešil.. hneď na to ako som si ľahol som pochopil veci čo som robil a ospravedlnil som sa tu za to a chcem to napraviť. Uvedomil som si že som im nadával ako.. ja neviem ako 15 ročné decko čo aj som.. a s plnou mierou som si to uvedomil že som si proste sral do huby.. aj tá šikana a podobne .. tiež som to tam zažil
a nebolo mi to prijemné.. a dohody už vôbec nerobím.. teda nerobil som dovtedy čo som nedostal Permicu
ak chceš nemám problém darovať 1 VIP či už EVIP navyše .. 1.6 akú takú nehrám a mám EVIP kódy.. samozrejme že nie na ten server čo hrám.. čo znamená moja strata peňazí za vlastnú demenciu a už by som to nemal robiť.. BaseBuilder server mám rád iba preto lebo tam je nejaký cieľ.. zato napríklad Zombie ma už omrzelo alebo iné servery ako sú deathrun alebo tak.. proste som sa zameral na jeden server ktorý som dlho hrával a povedal som si začnem hrať tak som hral.. Oni to tam tí hráči brali šikanu ako samozrejmosť.. ani ja som sa jej nemohol ustojiť.. či už ma zabijali dobrí hráči alebo nič proste som sa tej šikane nevyhol .. typom .. nerobil si body ideš down. 4 vyliečenia a bol som ušikanovaný.. dobrý stále niesom takže šikanovať nemôžem takže to je prvá vec.. každopadne dúfam že si prečítaš to čo píšem a budeš ma brať vážne síce mám len 15 ale píšem pravdu nie žiadne sračky. Som poctivý chalan takže nemám potrebu ti klamať alebo brať moje slova na ľahkú váhu.. už sa to opakovať nebude. A ani ban by som nechcel mať predĺžený
ak by si si to rozmyslel ale ak nie kľudne si trest čo dostanem odpykám 

-
ajoooooo - Amatér
Super, že si si, aj keď pod nátlakom banu, uvedomil svoju chybu. Dúfam, že ti toto správanie vydrží čo najdlhšie
Hráč sa ospravedlnil, má unban.
lock

Hráč sa ospravedlnil, má unban.
lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1