I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Basebuilder#1 - N1zl!

Příspěvekod Toxooooooo » 29 lis 2014, 22:19

Dobrý den. Chtěl by jsem podat stížnost na admina N1zl!. Hraju si na serveru a N1zl! začne psát do a-chatu "ZM do tunelu". Hráč ThinkPad mu napíše "N1zl! nespamuj ty lampo" ... jak se přepsal a napsal tam lampo, tak jsem odepsal "Ano nespamuj ty lampo". Myslel jsem to srandou protože napsal lampo... admin mě kick. Ptal jsem se proč mě kick, on řekl že mu nadávám... lampa je nadávka? to jsem netušil...
Když jsem mu napsal že jsem to myslel srandou a že to napsal Think, odepsal mi že to není pravda... hádal se se mnou že Think nic takového nenapsal... jelikož admin neuměl přiznat svou chybu, tak jsem se trošku naštval a napsal jsem "Další ho*no admin..." za to se mu omlouvám. A dal mi ban... je to pravda. Když admin neumí přiznat svou chybu, tak v A-Teamu nemá co dělat!
N1zl! vážně to Think nenapsal?! -> http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=chathistory&player=1014 koukni se na jeho historii chatu ;)
Chci aby se to řešilo!

[T]ox[O]_[o]
Nevíš něco ohledně serveru War3FT+SaveXP #2? zeptej se mě :)
KSHMR & DallasK - Burn (DJ Wich Trap Remix) <3
[T]ox[O]_[o] ;)
Toxooooooo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Basebuilder#1 - N1zl!

od Rumcajz » 29 lis 2014, 22:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Basebuilder#1 - N1zl!

Příspěvekod BrankOGrankO » 29 lis 2014, 22:38

Takže.. za 1) Když tvrdíš, že si se přepsal, zajímalo by mě co si místo lampy chtěl napsat. za 2) Když už jsem tě kicknul (jako napomenutí za urážku) tvoje reakce byla taková: Nizli proč mě kickuješ do piče?. (viz. http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=24550) A za 3) svou chybu uznat umím. To, že jsem neviděl, že to think opravdu napsal první, nebyla výmluva.. Svou chybu uznat umím, jako např. teď, že jsem nenapomenul i jmenovaného Think Pada.. Dále jak už si psal si napsal: Další ho*no admin.... A to bylo pro mne vyvrcholení, když jsem tě napomenul a jmenoval si ženské přiirození.. Na serveru nejsi zrovna dvakrát slušný.. Myslím, že ti ta půl hodinka jen prospěje..
[The]=-*!N1zL!*-=
BrankOGrankO
Amatér
Amatér

Příspěvekod Toxooooooo » 29 lis 2014, 22:47

"Když tvrdíš, že si se přepsal, zajímalo by mě co si místo lampy chtěl napsat."
-Já jsem to myslel srandu. Nechtěl jsem ti místo toho napsat nic... napsal jsem to, co napsal Think... jakože napsal blbě lamo...

"Na serveru nejsi zrovna dvakrát slušný.. Myslím, že ti ta půl hodinka jen prospěje."
-Já jsem slušný, jenže když někdo napíše to co není pravda, a ještě se bude hádat tak mě to vytočí :)

I kdyby jsem napsal lamo, za to je kick? není to nadávka... a jestli se za to dává kick, tak tam budete kickovat každého hráče...
Nevíš něco ohledně serveru War3FT+SaveXP #2? zeptej se mě :)
KSHMR & DallasK - Burn (DJ Wich Trap Remix) <3
[T]ox[O]_[o] ;)
Toxooooooo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod BrankOGrankO » 29 lis 2014, 22:56

Mě to uráží. A když tvrdíš, že si slušny.. Tak proč si hned po kicku začal nadávat do ženského přirození..? Kdyby si mi napsal, že ti někdo nadává do vola.. Napomenu ho.. Nebudu tu zbytečně spamovat a dohadovat se..
[The]=-*!N1zL!*-=
BrankOGrankO
Amatér
Amatér

Příspěvekod Xter » 30 lis 2014, 10:05

Oba jste volové. [T]ox[O]_[o], ty jsi vůl, že děláš blbosti a pak se obhajuješ tím, že jsi to nepsal první... výmluva první třídy základní školy. A admin je vůl, že neupozornil slovně, ale rovnou Tě kickl.
Admin bude příště opatrný... Kick je mimo. S banem souhlasím - pokud hráč po jakémkoliv upozornění nepochopil, že by se měl uklidnit a pokračuje ve svém chování, nic jiného si nezaslouží.
Lock.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy