I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Basebuilder 3, tato rzhr.

Příspěvekod DaVy » 24 srp 2015, 17:58

Dobrý den,
rád bych vznesl stížnost na jednoho admina ze serveru Basebuilder #3, a to na admina "tato rzhr." (nevím přesně, jak se jmenuje). Demo nemám (pardon), ale i tak bych to rád nějak sesmolil touto zprávou, aby se už podobná situace neopakovala.

Takže..
Postavil jsem si hezký tunel. Po skončení času na schování zombie docela chodili, takže se docela dobře hrálo. Zombie neúprosně nakažovali stavitele, kteří pochybili, až jsme zbývali poslední 3 stavitelé v campech. 2 byli spolu před spawnem, já sám někde vzadu v tunelu. Najednou mi plnit přestali. 3 minuty jsem se nudil, protože se pan admin (tato rzhr) rozhodl pomáhat těm u spawnu a (to jsem zjistil později) graboval je k nim, ikdyž byli na cestě ke mně. Až ke konci časomíry je přestal grabovat k "spawňákům", takže jsem si asi 2 zombie killnul (tisíceré díky). Poté, když jsem byl ZM a měl jsem fůru času na dotazování, jsem se ho teda zeptal, jestli bych nemohl být nějak odškodněn z příčiny jeho "kradení" mých potencionálních fragů (adminovo odškodnění by jsem přijmul jak v hodnotě 100 000 000 €, tak ve vlídné veřejné omluvě...). Místo toho však arogantně napsal, ať 'nemluvím dětsky nebo dostanu ban'. Poté jsem si to samozřejmě nenechal líbit a zeptal jsem se ho, 'jestli se takto má chovat admin' a 'kde v pravidlech najdu něco o zákazu dětského mluvení' (resp. psaní.. I tak jsem však nepovažoval jednání z mé strany za dětské.)
Následovala odpověď, že 'zákaz dětského mluvení má ve svých poznámkách'. Odvětil jsem, že 'jsou mi jeho poznámky u zadnice' (zvlášť když je nemohu nikde najít, a ikdyby jo, nebudu se přece učit poznámky každého admina.)
Nutno podotknout, že jsem urazil pouze jeho poznámky, nikoliv jeho.
Samozřejmě od něho následoval kick.
Poté jsem se vrátil na server a dotázal jsem se, 'proč mě kicknul' a 'jestli dostanu odškodnění aspoň za vylepšení', které jsem si koupil za své našetřené body (vylepšení - recoil, regenerace, přebíjení, extra damage - jsou na mapu, ale po kicku samozřejmě zmizí, jak víme.)

Následoval ban za PROVOKACI ADMINA (30 min.).

Tato situace se odehrála před 17. hodinou 24. srpna.

Bylo jeho řešení adekvátní situaci?

Nutno podotknout, že admini slouží pro komfort hráčů a volný průběh dané hry, ne aby si honili ego nad svojí "slávou".
Ještě bych se rád zeptal, jestli má admin představovat nějakou vyšší hodnotu. Kdybych stejně "provokoval" jiného hráče, admin by mi ban určitě nedal.

Doufám, že se vše hezky vyřeší a taky jsem zvědavý, jak se k tomu postaví pan admin "tato".
Hezkej den,
Váš dlouholetý hráč ~JimPizzu^
DaVy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Basebuilder 3, tato rzhr.

od Rumcajz » 24 srp 2015, 17:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Basebuilder 3, tato rzhr.

Příspěvekod DaVy » 24 srp 2015, 18:01

Ještě jednou se omlouvám, že nemám žádný důkazní materiál. [HLTV] asi nefunguje, takže nevim, co s tím. Nejsem zvyklý zapínat demo kvůli každé blbině, ale tento admin mě opravdu naštval. "Svědci" by se určitě našli, klidně budu jmenovat.
DaVy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DaVy » 24 srp 2015, 18:08

Ještě jsem chtěl dodat, jaktože admin, co má 0 bodů života, tak má i přes to 3700 HP? Logika nebere.
Nevím, jestli by nebylo lepší toto téma přesunout do dotazů :D
DaVy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 24 srp 2015, 18:20

2015-08-24 16:44:08 co je decka rec?.
2015-08-24 16:44:19 Kde je napsane, ze je zakazane chovat se detsky?.
2015-08-24 16:44:54 Tvuj zapisnicek je mi u zadnice..
2015-08-24 16:45:28 Chci zpatky vylepseni!.
2015-08-24 16:45:32 Nic zle jsem neudelal.

2015-08-24 16:43:41 dostaneš ban a budeš odškodnení..
2015-08-24 16:44:28 umna v zapišničku..

Admin dodá důkazy které jej opravňují hráče trestat. Nenašel jsem nic, čím by si vyhození ze serveru zasloužil.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod MIERTATO » 25 srp 2015, 12:24

Zdravím. Jsem už dosť veľkej ato aby mne neplnolety hrači (hrači s dohodamy bez pravidiel) pisali ze som frajer ked ho kicknem a co jsi o sobje myslim.Nikto domne nebude ripat kto absolutne netuši čo su pravidla BB a ked pridem na server plaču že si nezahraju to je Odemne vše. Dovidenia.
Každý sa narodí ako dokonalý,to len ľudia v živote ho pokazia.
MIERTATO
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod DaVy » 25 srp 2015, 12:54

"Co si o sobě myslíš?" .. To jsem napsal kdy?

A ještě mi, vážený tato, dlužíte, proč jste mi "kradl" ty potencionální fragy. Vzhledem k tomu, že asi nebudete cskový nováček, jste si musel povšimnout, že ve skutečnosti zbývají ještě 3 stavitelé. Já NOVIP bych se taky rád expil. Předem děkuji.
DaVy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DaVy » 25 srp 2015, 13:21

MIERTATO píše:Zdravím. Jsem už dosť veľkej ato aby mne neplnolety hrači (hrači s dohodamy bez pravidiel) pisali ze som frajer ked ho kicknem a co jsi o sobje myslim.Nikto domne nebude ripat kto absolutne netuši čo su pravidla BB a ked pridem na server plaču že si nezahraju to je Odemne vše. Dovidenia.

Nikdy jsem neplakal, že si kvůli tobě nezahraju. Až na výše zmiňovanou událost. Co jsou pravidla BB, vím. Moc dobře.
Z toho, co jsi napsal, vyplývá, že jednáš s neplnoletými jinak než s plnoletými.
DaVy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 25 srp 2015, 14:10

Admin bude potrestán.
Za nevhodnou reakci ze strany admina se omlouváme.
Stížnost oprávněná.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Garlin » 27 srp 2015, 17:48

osobne mozes byt ze som tam nebol ja, odisiel by si s permou :D A nepomohla by ti ani tato staznost. Ked si zombie mas hrat a ne dopisovat si s adminom, na to mas forum.

Nebudem menit aweho rozhodnutie, admin mal napisat mne ja by som dosiel a dal ti tu permu.

PS. Nabuduce ked budes pisat staznost napis ju nejak v bodoch a nie v romane dik.
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy