Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Basebuilder by WiglE

Příspěvekod Dallen » 31 pro 2015, 23:47

Co bych zlepšil :
1) Větší odměnu za ocenění např. u ocenění Speeder jen 100b zato když dáte speed na 50 ... což je blbost , hráči by se měli na ty ocenění těšit a plnit to jako odměny a dostávat tučné odměny..

2) Přidat určitě skiny zbraní //možná změnit skiny CT/T

3) Nějakou vlasnost granátu třeba Héčko by zapálilo zombie , ale nežralo by to hodně ..

4) Jak už víte každý zkušený hráč má modely , tak byjste mohli jako EVIP výhody dát že vypnout/zapnout modely

5) Jako startovací mapu bych dal 100% bb_antiquity , bb_aztec , bb_alley , bb_schoolbgbackyard .. ale spíše tu bb_antiquity nejhranější a neojoblibenější mapa

6) Pro VIP bych dal podobný item jako zariche ale který přidává o polovinu méně než zariche .. jméno itemu : Ikarus

7) zvýšil bych čas na schování protože na některých větších mapkách kde vám cestu k buildu komplikujou cizí stavby ... dal bych to na 35 sec alespoň

8) Taková menší blbůstka .. ale dobrá a celkem oblíbená , že první 3 místa v topu by měli rámeček nebo medaili před jménem ,,, 1 Zlato 2 Stříbro 3 Bronz ...

9) Určitě bych zvýšil větší drop z ct .. tím myslím že více by padal speed / život / invis ... třeba za pár let co hraju jsem v životě neviděl padnout speed / invis ...

10) Jak jsem koukal za vyhrané turnaje dostaváte body které proměníte na VIP ... a tak bych udělal třeba že první hráč na konci sezony v topu získá třeba nějaký ten bod .. motivace musí být

11) Potom bych zrušil bombu ... která buguje speed u zombie ... nějaký admin mi psal že to nejde ... a tak mě napadlo jestli by nešlo že při každém obnovení zm by vam to natočilo 1sec demo a automaticky smazalo ... to odbugne speed

12) určitě bych přidal nějaké soundy / hlášky , jak na konci kola tak v průběhu třeba "Player dal za tohle kolo neuvěřitelných 50 zabití !" , nebo "Zombie Player se postaral o nákazu nakažením 6 lidí"

13) Jak máte klasické /top15 tak například hráči z bb3 ,a potom nějaký příkaz /bbtop15 a tam žebříček hráču se všech tří basebuilderů..

Děkuju WiglE;^
Výherce BaseBuilder Turnaje 15.1.2016
Obrázek
Dallen
Zkušený
Zkušený

Basebuilder by WiglE

od Rumcajz » 31 pro 2015, 23:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Basebuilder by WiglE

Příspěvekod Podzemie » 01 led 2016, 15:58 VIP

Čau Wigle vravel si mi až sa pozriem tak som si to prečítal tak ako čítam ... nie každý dobrý hráč má modeli za 1. ;), načo skinny ? + nechápem tomu neviditeľnosť nepadá a ani speed pokiaľ viem ;)... padá len život, armor a poško. Jedine s čím súhlasím je tá bomba. + by som tam zmenil to že aj keď mám zariche tak by sa dal dať /respawn ;)
Podzemie
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dallen » 01 led 2016, 17:50

To byly moje nápady , teď už je jen na adminech a vedení pro co se rozhodnou
Výherce BaseBuilder Turnaje 15.1.2016
Obrázek
Dallen
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ReSpecT38 » 13 led 2016, 19:36 VIP

8 vôbec nesúhlasím každý nehrá na rank...
13 Úplná blbosť každý bb iná obťiažnosť ;)
Obrázek
ReSpecT38
Mistr
Mistr

Zpět na Zombie Servery