• Stránka 1 z 1
[Z]BASEBUILDER / CEEHISEK (0) + KYBERCRAFT(0)/ ILNEAR (BOREC
1. ILNEAR - STEAM_0:0:64319873
2. Popis situácie - VYSVETLIM TO JEDNODUŠE A RADŠI CAPSLOCKEM ABY JSTE NĚCO NEPŘEHLÍDLI, TAKŽE, HRÁLA SE BB_SCHOOLBGBACKYARD, UŽÍVAL SEM SI NA GAMESITES.CZ BASEBUILDERECH S KAMARÁDY, ZMĚNIL JSEM SI NICK NA ILNEAR CEHI 0 0 0 A PAN CEHISEK MI ZACAL RANDOM MĚNIT JMÉNO A KICKOVAT MĚ, TAK JSEM SI TO ZMĚNIL NA ILNEAR CEHI CLOWN, OPĚT TO SAMÉ A POTÉ MI KYBERKRAFT SI DOVOLÍ MI DAT BAN ZA PROVOKACI V NICKU???? A KDYŽ JSEM TAM MĚL HLAVNÍ ŠÉFKUCHAŘ ILNEAR TAK TAKÉ RENAME A KICK, NA TAK JE TOTO NORMALNÍ, NEPŘÍJDE MI A MYSLÍM SI ŽE BY TENHLE ADMIN MĚL DOSTAT LYNČ A PRÁVA MINUS, TAKŽE ASI TAK Z MÉ STRANY.
3. Dôkaz - HLSTATS TO POTVRDÍ
ADMIN Ceehisek: zmenili nick z HL. SEFKUCHAR - ILNEAR na "BOT"
ADMIN Ceehisek: zmenili nick z ILNEAR CEHI CLOWN na "BOT"
ADMIN Ceehisek: zmenili nick z ILNEAR MUTEXDDD SASEK CEHI na "BOT"
BAN NA DVE HODINY ZA ZMĚNU NICKU, OK KYBERCRAFTE CEKAM NA TVOJE VYJADRENI BRACHO, TU MATE SCREEN Z BANU https://ctrlv.cz/x6gf
CC MEJTE SE CEKAM MINIMALNE VYHAZOV NEBO LYNČ.
2. Popis situácie - VYSVETLIM TO JEDNODUŠE A RADŠI CAPSLOCKEM ABY JSTE NĚCO NEPŘEHLÍDLI, TAKŽE, HRÁLA SE BB_SCHOOLBGBACKYARD, UŽÍVAL SEM SI NA GAMESITES.CZ BASEBUILDERECH S KAMARÁDY, ZMĚNIL JSEM SI NICK NA ILNEAR CEHI 0 0 0 A PAN CEHISEK MI ZACAL RANDOM MĚNIT JMÉNO A KICKOVAT MĚ, TAK JSEM SI TO ZMĚNIL NA ILNEAR CEHI CLOWN, OPĚT TO SAMÉ A POTÉ MI KYBERKRAFT SI DOVOLÍ MI DAT BAN ZA PROVOKACI V NICKU???? A KDYŽ JSEM TAM MĚL HLAVNÍ ŠÉFKUCHAŘ ILNEAR TAK TAKÉ RENAME A KICK, NA TAK JE TOTO NORMALNÍ, NEPŘÍJDE MI A MYSLÍM SI ŽE BY TENHLE ADMIN MĚL DOSTAT LYNČ A PRÁVA MINUS, TAKŽE ASI TAK Z MÉ STRANY.
3. Dôkaz - HLSTATS TO POTVRDÍ
ADMIN Ceehisek: zmenili nick z HL. SEFKUCHAR - ILNEAR na "BOT"
ADMIN Ceehisek: zmenili nick z ILNEAR CEHI CLOWN na "BOT"
ADMIN Ceehisek: zmenili nick z ILNEAR MUTEXDDD SASEK CEHI na "BOT"
BAN NA DVE HODINY ZA ZMĚNU NICKU, OK KYBERCRAFTE CEKAM NA TVOJE VYJADRENI BRACHO, TU MATE SCREEN Z BANU https://ctrlv.cz/x6gf
CC MEJTE SE CEKAM MINIMALNE VYHAZOV NEBO LYNČ.
- ilnearxdd
- Kolemjdoucí
[Z]BASEBUILDER / CEEHISEK (0) + KYBERCRAFT(0)/ ILNEAR (BOREC
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BASEBUILDER / CEEHISEK (0) + KYBERCRAFT(0)/ ILNEAR (BORE
Písal si blbosti do chatu aj cez opakované upozornenia (či už slovné alebo pomocou kicku), následne si dostal ban na chat, a tak si sa rozhodol, že budeš provokovať cez nick.
Ja som ťa upozornil pomocou chatu, že nebudeš provokovať cez nicky a kolega ti viackrát zmenil nick ale aj napriek tomu, si si dával provokatívne nicky ďalej. Potom došlo na posledné riešenie a tým bol ban.
Mimochodom, vynechal si zopár podstatných nickov, ktoré ťa stáli prístup na server.
Ja som ťa upozornil pomocou chatu, že nebudeš provokovať cez nicky a kolega ti viackrát zmenil nick ale aj napriek tomu, si si dával provokatívne nicky ďalej. Potom došlo na posledné riešenie a tým bol ban.
- Kód: Vybrat vše
5 ILNEAR CEHI NULA VSECH NUL
6 ILNEAR CEHI 0 0d 00:00:00h
7 ILNEAR CEHI PLAČKO 0d 00:00:32h
8 ILNEAR CEHI PLA**KO 0d 00:00:00h
9 ILNEAR CEHI CLOWN 0d 00:00:00h
10 ILNEAR MUTEXDDD SASEK CEHI
Mimochodom, vynechal si zopár podstatných nickov, ktoré ťa stáli prístup na server.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
Upozornil som ťa za provokácie v chate, neprestal si dostal si kick. Vrátil si sa pokraoval si, dostal si ban na chat na 10 minut. Potom začala tvoja šaškáreň.
Neviem či je treba sa k tomuto vyjadrovať.
Pekný večer.
Neviem či je treba sa k tomuto vyjadrovať.
Pekný večer.

Nejlepší argument ve stížnosti za poslední dobu: "pak mi říka ať ho kicknu, čimž se mi vysmívá že on má práva a já ne".

-
Ceehisek - CS 1.6 Admin
TAK JO
DDDDDD CO JE NA TOM ŠPATNĚ NA SLOVĚ CLOWN, NULA, PLAČKO, ŠAŠEK, TO JSOU SNAD URÁŽKY? NEBO NADÁVKY? NEJSOU TAK CO SI ZAHOŘKLEJ, KYBIKU TY SI CHEATHUNTER JAK JA SLUŠNY HRAČ, TAKŽE NULOVEJ

- ilnearxdd
- Kolemjdoucí
cc, zamietnuté. S pozdravom Thicx 

-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]BASEBUILDER / CEEHISEK (0) + KYBERCRAFT(0)/ ILNEAR (B
TAK DEJ ASPON LOCK TY PACIENTE
- ilnearxdd
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1