• Stránka 1 z 1
BaseBuilder/Garlin
1. Název topicu -> BaseBuilder/Garlin
2.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: asdsadas
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Cheaty[cau]'
[AMXBans] Delka: 'permantne'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:110381140'
[AMXBans] Tva IP: '88.212.43.48'
3. Napište co se stalo. Začalo sa kolo a všimol som si ako prišiel admin na server.. Zobral som blok a dal som ho na spawn ako prvý.. Povedal som do VOICE "Gralin mal som tu prvý blok" myslel sem že pravidlo je kdo tam má první blok spawn je jeho..on nám nato odepsal že aď si to řešíme po svém že on to ma na salámu.. Tak sem se trošku lekl že to není Pravý Garlin ale nejaký HACKER.. Pak když sem mu to řekl znova odpovědel to samé.. Vzal som blok a bugoval sem ho do vzduchu... Zato se mu moc omlouvam.. Promiň Garline že si dovoluju na adminy.. už se to nikdy opakuju nikdy nestane.. je mi líto že sem tě teď bugoval a jsem jsi vědomí svých činú.. Odpustíš mi to?
4. Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč- Samozrejme, že som. ale nechcel by som príjsť o VIP a keď k tomu dôjde radšej odobrať vip z Furien 3..
ješte aby tady nebylo že jsem dostal permu za číty.. premu sem dostal z toho dúvodu že jsem si dovoloval na Garlina
2.
[AMXBans] Zabanovan adminem: asdsadas
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Cheaty[cau]'
[AMXBans] Delka: 'permantne'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:110381140'
[AMXBans] Tva IP: '88.212.43.48'
3. Napište co se stalo. Začalo sa kolo a všimol som si ako prišiel admin na server.. Zobral som blok a dal som ho na spawn ako prvý.. Povedal som do VOICE "Gralin mal som tu prvý blok" myslel sem že pravidlo je kdo tam má první blok spawn je jeho..on nám nato odepsal že aď si to řešíme po svém že on to ma na salámu.. Tak sem se trošku lekl že to není Pravý Garlin ale nejaký HACKER.. Pak když sem mu to řekl znova odpovědel to samé.. Vzal som blok a bugoval sem ho do vzduchu... Zato se mu moc omlouvam.. Promiň Garline že si dovoluju na adminy.. už se to nikdy opakuju nikdy nestane.. je mi líto že sem tě teď bugoval a jsem jsi vědomí svých činú.. Odpustíš mi to?
4. Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč- Samozrejme, že som. ale nechcel by som príjsť o VIP a keď k tomu dôjde radšej odobrať vip z Furien 3..
ješte aby tady nebylo že jsem dostal permu za číty.. premu sem dostal z toho dúvodu že jsem si dovoloval na Garlina

Secret Supporter. PM ME
-
Dreamek - Zkušený
BaseBuilder/Garlin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BaseBuilder/Garlin
ban ti skracujem na 1 den ak sa to bude opakovat tak minus ever forever
LOCK
LOCK

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1