Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Basebuilder - Modely

Příspěvekod Crespo » 04 led 2016, 18:15

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda je zakázáno mit misto vzhledu Zombie vzhled teroristy (tudíž vypnute modely)
Ptám se z důvodu toho, že kámoš natáčel demo a zpousta lidí mu psala, že se to banuje. Předem děkuji za odpověď! ;-)
Hraji na serverech :
- JailBreak #1
- HideNSeek
- BaseBuilder #1
~~> CRESPO <~~
Crespo
Amatér
Amatér

Basebuilder - Modely

od Rumcajz » 04 led 2016, 18:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Basebuilder - Modely

Příspěvekod useless » 04 led 2016, 19:19 VIP

Téma přesunuto do vhodnější sekce.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod SieurDesto » 05 led 2016, 07:48 VIP

No pokud dobre vim tak modely zombie by se nemely pouzivat ale je to nedetekovatelne protoze hrac, ktery ma modely a hodi na forum nahlaseni a jiny hrac si to stahne tak tam vidi to co ma on nastavene v cstrike nikoliv ty tvoje modely. Jedina moznost jak detekovat modely je: Kdyz hrac nahlasi SS s nadavky a v pozadi tam bude mit zm protoze SS se nemusi davat do cstrike narozdil dema. Sice by hraci nemeli mit modely ale stejne se to jak uz jsem psal temer neda detekovat a hraci to stejne pouzivaji a budou pouzivat. Detekovat se to da leda z screenshotů a nebo kdyby video nahral na youtube. Popravde nikdy jsem nepochopil proc to je zakazane kdyz je to jednak temer nedetekovatelne a navic to neporusuje zadne pravidla - neni to hack ani script ani cheat ani bot ani bug pouze zmena herni vyzáže ktera je napr. U zbrani povolena...
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Crespo » 05 led 2016, 18:12

Stále jsem se nedozvěděl, či je za to ban, když to půjde vidět na demu či youtube videu. :D Předem díky za odpověď
Hraji na serverech :
- JailBreak #1
- HideNSeek
- BaseBuilder #1
~~> CRESPO <~~
Crespo
Amatér
Amatér

Příspěvekod SieurDesto » 05 led 2016, 20:30 VIP

Jsi blbý nebo slepý? Píšu ti, že z dema to nejde poznat, pouze z screenshotů ZM a nebo z videa nahraného na youtube. A sice se to nesmí ale nikdy jsem v banlistu neviděl ban ve kterém by bylo reason: Modely... Admini když zjistí, že máš modely tak tě upozorní a napíšou ti ať si je smažeš, při příštím zjištění, že máš stále modely ZM zombie je možné, že dostaneš ban ale nikdy jsem ban za modely neviděl v BL tak těžko říct.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Dadysko » 05 led 2016, 21:03

Já bych k modelum řekl asi toto. modely (skiny) má 95 lidí ze 100. To že každy nadává at se to banuje a podobně tak si většinou lžou sami sobě protože mají taky modely - Káždy hráč bb ví že snima je to o kousek snadší tak je používá a žadny cheat nebo podobně zajímá . Skoro všichni hráč a i admini je mají ;)
Dadysko
Amatér
Amatér

Příspěvekod Separko69 » 05 led 2016, 22:08 VIP

#YNWA Obrázek #YNWA
https://www.youtube.com/watch?v=ZE_Z8On5tdo
Separko69
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod SieurDesto » 05 led 2016, 22:29 VIP

Ano tady jde ale o to, ze nektere modely zpusobuji to, ze zombiekovi jde lepe videt hlava tudiz je zm v nevyhode. A to nemluve o modelech ktere dokonce snizujou invis. Ano asi minmodelovske modely nevadi ale napr. Anti invis nebo nejake "vylepsene" modely, ktere znevyhodnujou ostatni jsou zakazane - muj nazor pokud to tak neni, opravte me. Btw kdysi kdyz nahlasoval hrac do pp a kontroloval to kamikadze tak mu i u minmodelovskych modelu psal at to smaze.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod eMkac » 05 led 2016, 22:38

V pravidlech nic o tom není.
Co z toho vyplývá?
eMkac
Profesionál
Profesionál

Zpět na Zombie Servery