• Stránka 1 z 1
Basebuilder
Dobrý večer,
Už delší dobu mě na serveru basebuilder trápí jedna věc a to jsou hráči kteří porušují pravidla tím že vám bloknou kempu / bugují vás bloky .. na jednom nejmenovaném serveru exsistuje věc která když položíte blok tak v určitém rozsahu nemůže nikdo jiný pokládat bloky dokud to nepovolíte přes určitý příkaz , chtěla bych se zeptat jestli by bylo možné něco takového zavést na BB servery přijde mi totiž že kolikrát nemá ani smysl hráče který vám kempu blokne / vás dávat na forko , z 90% to jsou hráči kteří nemají steam / vip udělají to x krát za mapu a odejdou , když někdo takové hráče nahlasí dostane ban na hodinku druhý den zase to stejné .
Díky za odpověd a přeji hezký zbytek večera
Už delší dobu mě na serveru basebuilder trápí jedna věc a to jsou hráči kteří porušují pravidla tím že vám bloknou kempu / bugují vás bloky .. na jednom nejmenovaném serveru exsistuje věc která když položíte blok tak v určitém rozsahu nemůže nikdo jiný pokládat bloky dokud to nepovolíte přes určitý příkaz , chtěla bych se zeptat jestli by bylo možné něco takového zavést na BB servery přijde mi totiž že kolikrát nemá ani smysl hráče který vám kempu blokne / vás dávat na forko , z 90% to jsou hráči kteří nemají steam / vip udělají to x krát za mapu a odejdou , když někdo takové hráče nahlasí dostane ban na hodinku druhý den zase to stejné .
Díky za odpověd a přeji hezký zbytek večera

-
Anyrose - Pokročilý
Basebuilder
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Basebuilder
1 hrac poblokuje cely spawn a uz tam nemozes stavat ani v okoli takze to ma svoje vyhody ale viac nevyhod 

Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Myslela jsem to tak že JEN první blok by určil určitou oblast kde může jen ten daný hráč stavět popř. ten komu by v té oblastni stravění povolil:)
-
Anyrose - Pokročilý
Ono toto je ošetrené v právidlách 
, ale vzhľadom k tomu že tu riešime porušovanie pravidiel blokovanie atd. tak sa/by sa porušovalo aj toto... Ono s tým jedním (prvým blokom) to nieje až tak od veci, ale ak si dobré spomínam sa to tu v nejakom topicu riešilo a ako tomu v poslednej dobe na Zombie sekcii je nedoriešilo..Je zakázáno obsadit si více než 1 stavební místo, to znamená, že si nikdo nesmí zarezervovat blokama celý spawn, nebo celou mapu

-
Spisiak1 - Zkušený
• Stránka 1 z 1