• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Battlefield 4
Zbrojím počitač na Full HD
Kdysi dáávnoooo
Adminek: All Jb's, Public's, Furien's, Ctf's
Adminek: All Jb's, Public's, Furien's, Ctf's
-
Trekx3s - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Ak bude Frosbite 3 tak zlý ako Frosbite 2 tak táto hra nemala spatriť svetlo sveta, ani BF 3, BF 2 bol dobrý Battlefield, ale je to len uhol pohladu. 

-
kilo - Amatér
kilo píše:Ak bude Frosbite 3 tak zlý ako Frosbite 2 tak táto hra nemala spatriť svetlo sveta, ani BF 3, BF 2 bol dobrý Battlefield, ale je to len uhol pohladu.
Facepalm kamo frostbite je nejlepsi graficky engineco existuje rekni mi 1 co je realnejsi zbrojit obraz na full hd ? Stare zbrojim na 4k rozhrani

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
MultiCrafer píše:kilo píše:Ak bude Frosbite 3 tak zlý ako Frosbite 2 tak táto hra nemala spatriť svetlo sveta, ani BF 3, BF 2 bol dobrý Battlefield, ale je to len uhol pohladu.
Facepalm kamo frostbite je nejlepsi graficky engineco existuje rekni mi 1 co je realnejsi zbrojit obraz na full hd ? Stare zbrojim na 4k rozhrani
http://www.youtube.com/watch?v=Qr8NYaNom8I
-
kilo - Amatér
Požiadavky (priemerné):
Quad core CPU (Intel Core i5 or i7) at 3 GHz
4 GB memory (8 GB for 64-bit operating systems)
A modern DX11 graphics card with 1 GB of video memory, GeForce 600 series or Radeon 7000 series
Windows 7 64-bit operating system (Windows 8 is supported as well)
20+ GB of free harddrive space
-----------------------
To som na tom dobre
(my spects below)
Quad core CPU (Intel Core i5 or i7) at 3 GHz
4 GB memory (8 GB for 64-bit operating systems)
A modern DX11 graphics card with 1 GB of video memory, GeForce 600 series or Radeon 7000 series
Windows 7 64-bit operating system (Windows 8 is supported as well)
20+ GB of free harddrive space
-----------------------
To som na tom dobre

(my spects below)
5800X3D | 6800XT
-
DaMaGE - Zkušený
hihi to budem rad ked to spustim na medium.. ale pravdepodobne to nebudem ani zadovazat sc2 mi bohate staci 

Slayer Pantera Megadeth Sepultura Metallica
-
Barman - Zkušený
Moc sa netešte. Ešte niesu známe HW nároky 

DayZ Survivor! "Killing armed people, helping unarmed people"
-
Erdek - Zkušený
kilo píše:MultiCrafer píše:kilo píše:Ak bude Frosbite 3 tak zlý ako Frosbite 2 tak táto hra nemala spatriť svetlo sveta, ani BF 3, BF 2 bol dobrý Battlefield, ale je to len uhol pohladu.
Tí dvaja dementi ...

Erdek píše:Moc sa netešte. Ešte niesu známe HW nároky
Škoda, že som ich už napísal.
5800X3D | 6800XT
-
DaMaGE - Zkušený
DaMaGE píše:kilo píše:MultiCrafer píše:kilo píše:Ak bude Frosbite 3 tak zlý ako Frosbite 2 tak táto hra nemala spatriť svetlo sveta, ani BF 3, BF 2 bol dobrý Battlefield, ale je to len uhol pohladu.
Tí dvaja dementi ...Som fanúšikom BF3 a aj BF4, no Cry Engine je oveľa lepší.
Erdek píše:Moc sa netešte. Ešte niesu známe HW nároky
ty si je tu napsal ?

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Alpha nebýva optimalizovaná, takže má väčšie požiadavky, ako samotná "full" hra.
A v podstate, na čo sa tu budem hádať ? Mne je to jedno, tak či tak si to zahrám minimálne na HIGH detailoch 

5800X3D | 6800XT
-
DaMaGE - Zkušený
Zdravím viem že požiadavky neboli dostupné ale už sú ! "http://www.spite.cz/menu/novinky/clanky/battlefield-4-hw-pozadavky"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-
simonkisac - Kolemjdoucí
Taaaaaaaaaaaaak ... Battlefield 4 BETA je už v plnom prúde, sám som si ju vyskúšal a hrávam ju .... Grafika je super, všetko je prepracované, no nieje to optimalizované, menšie FPS aj na HIGH-ENDových PC ... A hlavne FPS DROPy ... Sú tam ešte bugy, no je to len BETA, hádam im 25 dní vystačí na úpravu ... 
Ako som zbadal, tak som sa ani moc nesekol, skoro similarne požiadavky som napísal
Radšej ticho, keď nevieš....

MultiCrafer píše:DaMaGE píše:kilo píše:MultiCrafer píše:kilo píše:Ak bude Frosbite 3 tak zlý ako Frosbite 2 tak táto hra nemala spatriť svetlo sveta, ani BF 3, BF 2 bol dobrý Battlefield, ale je to len uhol pohladu.
Tí dvaja dementi ...Som fanúšikom BF3 a aj BF4, no Cry Engine je oveľa lepší.Erdek píše:Moc sa netešte. Ešte niesu známe HW nároky
ty si je tu napsal ?Jak si je mohl napsat kdyz je EA jeste ani nevydala ?
to co tu pises nejsou prave HW naroky nybrz jen pozadavky pro alfa verzi vsechno se muze zmenit
Ako som zbadal, tak som sa ani moc nesekol, skoro similarne požiadavky som napísal

5800X3D | 6800XT
-
DaMaGE - Zkušený
Kámoš : "ty vole to mě tak sere , když shodim mrakodrap a někoho to zabije nepřičte mi to body 

-
nikdo - Amatér
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3