• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]BB # 1 DZEFF práva
Zdravím všechny, chtěl bych si požadat o práva na server Base Builder #1
Můj nic ve hře: DZEFF
Nick na foru: Lesniduch
Steam ID: STEAM_0:1:106682422
Odkaz na forum: lesniduch-u11891.html
Věk: 17let.
Steam nick : DZEFF' ♥
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=59316
Nějaké bany, či pohřešky: Nic nemam, ale jen v minulosti jsem měl problémy s KOFOLOU. Jen jsem dostal VAC kvůli kámošově chybě jsem ochoten to vysvětlit žádný cheating a podobně to nebyl.
Něco málo o sobě: Jmenuju se Tomáš a momentálně chodím na obchodní akademii. Rád hraju florbal, kterému se věnuji už nějakých pár let, ale občas se najde i chvilka zahrát si s kamarády, fotbal nebo něco jiného, ale urcitě mam čas si zahrát Counter strike a nejvíce mně zaujal mód Base Builder, krerý hraju 4 roky
Proč bych chtěl na GS adminovat? : Jsem docela aktivní hráč, a dokážu trošku nějaký ten čas posedět u donrého serveru, ale myslim si, že admini jsou vždy potřeba, mód hraju dlouhp, takže určitě pravidla znám na 100%. Dokážu pomoct jak novým hráčům, tak nějakým co si nevědí s něčim rady, většinou řešim vše s chladnou hlavou, ale někdy to taky prostě nejde.. Měl bych vam co nabidnou hlavně kvůli tomu, že admin na GS jsem byl 2 roky, takže vím jak to tu funguje, a s amx si rozumíme. Myslím si, že server by chtěl i nějakou tu novou úpravu, v tomhle směru bych byl ochoten pomoci. S AT jsem si dřive rozumněl, a s někým stále rozumím.
PS: Vím co jsem na GS udělal, ale myslim si, že každý má šanci dostat druhou šanci navíc, když jsem tu byl admin cca 2 roky.
A to téma co se rozebíralo je už 2 roky staré..
VAC jsem ochoten vysvětlit
Děkuji moc. DZEFF'
Můj nic ve hře: DZEFF
Nick na foru: Lesniduch
Steam ID: STEAM_0:1:106682422
Odkaz na forum: lesniduch-u11891.html
Věk: 17let.
Steam nick : DZEFF' ♥
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=59316
Nějaké bany, či pohřešky: Nic nemam, ale jen v minulosti jsem měl problémy s KOFOLOU. Jen jsem dostal VAC kvůli kámošově chybě jsem ochoten to vysvětlit žádný cheating a podobně to nebyl.
Něco málo o sobě: Jmenuju se Tomáš a momentálně chodím na obchodní akademii. Rád hraju florbal, kterému se věnuji už nějakých pár let, ale občas se najde i chvilka zahrát si s kamarády, fotbal nebo něco jiného, ale urcitě mam čas si zahrát Counter strike a nejvíce mně zaujal mód Base Builder, krerý hraju 4 roky

Proč bych chtěl na GS adminovat? : Jsem docela aktivní hráč, a dokážu trošku nějaký ten čas posedět u donrého serveru, ale myslim si, že admini jsou vždy potřeba, mód hraju dlouhp, takže určitě pravidla znám na 100%. Dokážu pomoct jak novým hráčům, tak nějakým co si nevědí s něčim rady, většinou řešim vše s chladnou hlavou, ale někdy to taky prostě nejde.. Měl bych vam co nabidnou hlavně kvůli tomu, že admin na GS jsem byl 2 roky, takže vím jak to tu funguje, a s amx si rozumíme. Myslím si, že server by chtěl i nějakou tu novou úpravu, v tomhle směru bych byl ochoten pomoci. S AT jsem si dřive rozumněl, a s někým stále rozumím.
PS: Vím co jsem na GS udělal, ale myslim si, že každý má šanci dostat druhou šanci navíc, když jsem tu byl admin cca 2 roky.
A to téma co se rozebíralo je už 2 roky staré..
VAC jsem ochoten vysvětlit
Děkuji moc. DZEFF'
Bývalý CS 1.6 ADMIN #furien 
Bývalý CS 1.6 ADMIN #call of duty
Bývalý CS 1.6 ADMIN #Base builder

Bývalý CS 1.6 ADMIN #call of duty

Bývalý CS 1.6 ADMIN #Base builder

-
LesniDuch - Pokročilý
[Zamítnuto]BB # 1 DZEFF práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BB # 1 DZEFF práva
Udělej si akademii a pak uvidíme..
prozatím zamítnuto.
e by KOFOLA: Takovýhle dement nepatří ani do akademie, má jí zamítnutou.
prozatím zamítnuto.
e by KOFOLA: Takovýhle dement nepatří ani do akademie, má jí zamítnutou.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1