• Stránka 1 z 1
BB-3
Zdarec lidi,
chci se zeptat na jednu maličkost ohledně bb3. Hodne lidí co znám mi říkala že bude na prázdniny reste statu a bude koncit bb3 a 4 a vip+evip se přesunou. Chci se timto zeptat co je na tom pravdy ?
Předem dík za odpovědi
Ondrys10 :*
chci se zeptat na jednu maličkost ohledně bb3. Hodne lidí co znám mi říkala že bude na prázdniny reste statu a bude koncit bb3 a 4 a vip+evip se přesunou. Chci se timto zeptat co je na tom pravdy ?
Předem dík za odpovědi
-
Ondrys10 - Kolemjdoucí
Re: BB-3
Nesmysl. Do PM mi napiš kdo ti takovou to informaci namluvil.
Lock.
Lock.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Re: BB-3
Ja len doplním.
Toto pravda nie je. Neplánujeme zrušiť ani BB3 ani BB4.
Hráči, ktorý toto tvrdia buď padli z jablka alebo nemajú čo na robote tak trepú somariny... Treba to ignorovať a v pohode si hrať ďalej.
Ondrys10 píše:Zdarec lidi,
Předem dík za odpovědi
Toto pravda nie je. Neplánujeme zrušiť ani BB3 ani BB4.
Hráči, ktorý toto tvrdia buď padli z jablka alebo nemajú čo na robote tak trepú somariny... Treba to ignorovať a v pohode si hrať ďalej.
[GAMEPLAYER] - http://www.youtube.com/user/MeTeOr4z
Smiech je kolkokrát to jedine, čo nás drží nad vodou
Smiech je kolkokrát to jedine, čo nás drží nad vodou
-
MeTeOr4z - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1