Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

BB EVIP zmena

Příspěvekod jaytechino » 19 led 2018, 16:24

Zdravím Vás, chcel by som sa len opýtať adminov alebo tych vyšších, či by sa dalo z BB2 presunuť EVIP na BB1 z dôvodu, že na BB2 už pomaly nikto nemá záujem hrať a na BB1 je oveľa viac hráčov a majú tam záujem hrať. Chcem si znova zahrať BB poriadne proste s kamarátmi, začať odznova ale na servery kde sú ľudia.. DALO BY SA TO PROSÍM??

pozorujem celý týždeň servr BB2 a nikto nič maximalne 6 hráči na 2 kola.. lebo ich to prestane baviť.. Nemohli by ste zrušiť BB2 a nechať len BB1? príklad... nechcem vám narušať nič..
jaytechino
Amatér
Amatér

BB EVIP zmena

od Rumcajz » 19 led 2018, 16:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BB EVIP zmena

Příspěvekod Luther » 19 led 2018, 16:34

Zklamu tě, ale tohle nejde. Prostě si to EVIP kup na BB1 a nebo počkej na zrušení BB2. :)

Přesuň je možný jedině v případě zrušení serveru. A to ještě pouze krátce po jeho zrušení. ;)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod jaytechino » 19 led 2018, 16:43

sorry ale nemám 16 eur na ďalšie EVIP.. chceš mi to kúpiť ty? je to dosť blbe no že sa to nedá..
jaytechino
Amatér
Amatér

Příspěvekod ImCadogan » 19 led 2018, 17:50 VIP

jaytechino píše:sorry ale nemám 16 eur na ďalšie EVIP.. chceš mi to kúpiť ty? je to dosť blbe no že sa to nedá..

A podľa teba by bolo férové aby sa dalo presúvať VIP,EVIP ? Potom by si to každý presúval hore-dole a v podstate by mohol mať VIP všade.
CS 1.6 Admin
Redaktor
ImCadogan
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod jaytechino » 20 led 2018, 10:54

Ako všade? ako nehnevaj sa ale keď vidíš, že tam nikto nehrá a hráči tam majú EVIP tak logicky im to vymením aby boli spokojní + aby tam chodilo viac hráčov + tí hráči tam donesú svojích kamošov začne ich to baviť zakúpia si VIP.. takto nerozmyšláte?
Ak je nato dôvod napr. ako ten môj, že tam nikto nehrá tak sa nedeje nič a neviem ako ty myslíš, že všade keď raz presuniem EVIP tak iba na daný server nie všade.. a mohlo by sa to robiť len raz -_- ... Rozmyšlajte veď má to veľa prínosov už dávno ste mohli zrušiť BB2 zbytčne zatoplatíte a nikto tam nehra -_- stačilo 1 server, ktorý by bol plný dennodenne + popresuvať EVIP z BB2 na BB1 a svätý pokoj = hráči by boli spokojní a admini by aspoň mali čo robiť, keď tam bude oveľa viac hráčov :)

Môj názor
jaytechino
Amatér
Amatér

Zpět na Zombie Servery