Porušuje nekdo pravidla na Zombie serverech? Sdělte nám to zde.

[V] BB fast

Příspěvekod GeracikxD » 09 úno 2020, 18:57

Nick: 2 "F3N0M3N" 612 STEAM_0:0:65446063
Sid screen: https://ctrlv.cz/88IP
Demo: http://leteckaposta.cz/388661976
Situácia: Z dema jasne vidieť že som chytil a ako prvý položil blok na spawn. Z dema jasné že som blok neoznačil cez celú mapu ako to hráči na tejto mape robia a potom toho zneužívajú.
Dôvod: Stavanie/ blokovanie cudzej stavby
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
GeracikxD
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[V] BB fast

od Rumcajz » 09 úno 2020, 18:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BB fast

Příspěvekod F3N0M3N » 09 úno 2020, 19:19 VIP

Jak jse mti psal na steamu, buď jsi a) slepý nebo b) máš nekompletní demo. Jak se ukázalo, jsi slepý. Jak jsem ti psal, měl jsem označený ten druhý šikmý blok, když posouváš ten svůj šikmý cca 6:12, tak to tam jde na chvíli vidět, že už tam mám blok já. Tedy jsem byl první.
Mezitím, co ty mě tam vidíš celou dobu stavět ze zadu, tak já na to ze předu kvůli svému šikmému bloku nevidím (pokud nepočítám ten velký blok, ale ten tam přišel později, myslel jsem, že ho odděláš, stejně ale nepřekážel..) a všímám si tě v moment, kdy tam strkáš bloky víc dopředu, v ten moment píšu já i ty v rozmezí asi 2 sekund. Nevím, proč jsi se nemohl aspoň tedy ozvat hned, třeba by se něco mohlo vyřešit rovnou, takhle neměl kemp ani jeden z nás. A i kdyby jsi tam byl náhodou dřív, tak je to o kolik? To snad ani nejde změřit. Jako bývalý admin by jsi mohl vědět, že taková situace se nedá úplně řešit nějakým trestem jako spíš domluvou. Takže fakt nesouhlasím s tím, abych byl banovaný na základě takového dema. Díky.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod Arnostek » 09 úno 2020, 19:28

Na deme je vidieť ako keď tam ťaháš ten blok na spawn, tak kurzorom prechádzaš po šikmom bloku, ktorý už patrí Fenomenovy.
Bohužiaľ, je to hlúposť servera, že ak si niekto chytí blok na veľku vzdialenosť tak si ho lockne ale neukáže,že ho držal... Tým pádom ťa chápem,že si nevidel ten blok, kedže sním prakticky nepohol... Každopádne vidieť to je a do kempu si mu stavial ty, takže sa potom zamnou stav na BB po RB. :) ;)
Díky za nahlásenie/snahu. :) :lol:
Arnostek
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod GeracikxD » 09 úno 2020, 19:31

Arnostek píše:Na deme je vidieť ako keď tam ťaháš ten blok na spawn, tak kurzorom prechádzaš po šikmom bloku, ktorý už patrí Fenomenovy.
Bohužiaľ, je to hlúposť servera, že ak si niekto chytí blok na veľku vzdialenosť tak si ho lockne ale neukáže,že ho držal... Tým pádom ťa chápem,že si nevidel ten blok, kedže sním prakticky nepohol... Každopádne vidieť to je a do kempu si mu stavial ty, takže sa potom zamnou stav na BB po RB. :) ;)
Díky za nahlásenie/snahu. :) :lol:

Samozrejme, moja chyba aj keď som to demo pozrel viac krát tak som to nevidel :-)
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
GeracikxD
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [V riešení] BB fast

Příspěvekod Arnostek » 09 úno 2020, 19:47

Po opätovnom preskúmaní som si to už všimol, ten blok čo na deme vidno označený od Fenomena, je ten ktorý on ťahá, nie ten šikmý, ten je neoznačený. Takže blok si tam mal prvý, Fenomen si príde na BB-čko po RB. ;) :)
Arnostek
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V riešení] BB fast

Příspěvekod F3N0M3N » 09 úno 2020, 19:56 VIP

F3N0M3N píše: A i kdyby jsi tam byl náhodou dřív, tak je to o kolik? To snad ani nejde změřit. Jako bývalý admin by jsi mohl vědět, že taková situace se nedá úplně řešit nějakým trestem jako spíš domluvou. Takže fakt nesouhlasím s tím, abych byl banovaný na základě takového dema. Díky.

Blbost tohle banovat, ať už jej nebo mě. Ale ty jsi tu PP admin, klidně tam můžu být za minutu, stačí napsat na steam. Pak to jdu rovnou řešit skrz unban žádost, jak jsem psal Gerakovi na steamu.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Re: [V] BB fast

Příspěvekod Arnostek » 09 úno 2020, 20:21

Vyriešené.
Arnostek
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Zombie Servery