• Stránka 1 z 1
BB new - otázky
Ahojte,
mám otázku ku vylepšovaniu istých statov, ktoré sa dajú získať aj nákupom v čiernom trhu.
Napr.
Ak si vylepším rýchlosť prebíjania na -10% a nakúpim prebijko v čiernom obchode - vylepšenia -35% - sčíta sa mi to na -45% - počul som že od lvl 35 nejde zakúpiť... čiže je nastavené max - 35% rýchlosť prebíjania? a vylepšovanie danej vlastnosti ak nakupujem každú mapu full je zbytočné...?
rovnakú otázku mám ku recoilu.
Vopred vďaka za odpoveď.
CapsGlockk
mám otázku ku vylepšovaniu istých statov, ktoré sa dajú získať aj nákupom v čiernom trhu.
Napr.
Ak si vylepším rýchlosť prebíjania na -10% a nakúpim prebijko v čiernom obchode - vylepšenia -35% - sčíta sa mi to na -45% - počul som že od lvl 35 nejde zakúpiť... čiže je nastavené max - 35% rýchlosť prebíjania? a vylepšovanie danej vlastnosti ak nakupujem každú mapu full je zbytočné...?
rovnakú otázku mám ku recoilu.
Vopred vďaka za odpoveď.
CapsGlockk
-
CapsGlockk - Amatér
BB new - otázky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BB new - otázky
Ahoj, nie, staty a nákup sa nesčítajú, prevažuje iba vyššia hodnota, teda ak máš recoil na 10 a kúpiš si recoil v shope (25% pokiaľ sa nemýlim), tak bude aktívny iba ten z obchodu, keďže znižuje recoil o vyššiu hodnotu.. Rovnako aj prebíjanie.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1