I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Re: BB1 bezdůvodný slay

Příspěvekod Multitalentcavo » 10 led 2016, 13:32

Niggas píše:Ja som ti odpovedal aj na servery, netvrdím, že si bol buglý, ale postavil si si taký camp so špicom, ktorý si ani len do zeme nedal a nechal si ho trčat celý + z hora bola dalšia debna. celé kolo som sledoval zm, či sa tam vobec dostanú. Ale ani tí lepší zm sa cez ten špic nemohli dostat, pretože ako náhle tam boli a ty si začal do neho strielat hned z neho spadol dole, nedostal sa tam ani v čase, kedy si prebíjal. Z toho som usúdil, že si postavil niečo, kde mal zm minimálnu šancu sa dostat a preto si dostal slay.

Jenže to nebyl zakázaný build, takže ty si dáváš slay, podle toho jak kdou umí hrát, really?
špic se dal přeskočit, jen si tam neuměli naběhnout, protože se navzájem blokovali..
pokud sis všimnul, bylo to úzké, takže se tam dalo jít špatně, ocož mi šlo, abych přežil, když jsem měl staty 0, vpodstatě jsem měl jen evip, a začáteční zbraň+ nákup...
a za to, že oni to neumějí přeskočit, dostanu já slay, postavěl jsem si build, který není zakázaný, co nejtěžší, abych přežil, když ti nejmennovaná hráči chodí neustále záda, i přes to, že ty jím chodíš, chápu to, o tom je ta hra, ale taky o tom, aby jsi postavil něco, v čem přežiješ, což jsem udělal a stejně jsem nepřežil, kvůli tomu, že admín posoudil, že je ot přílíš hard, na některé hráče? Promiň, ale koupil jsme si extra vip, aby jsem si zahrál, né abych jen chodil, díky:)...-__-
Multitalentcavo
Amatér
Amatér

od Rumcajz » 10 led 2016, 13:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Multitalentcavo » 10 led 2016, 13:34

Jenže to nebyl zakázaný build, takže ty si dáváš slay, podle toho jak kdou umí hrát, really?
špic se dal přeskočit, jen si tam neuměli naběhnout, protože se navzájem blokovali..
pokud sis všimnul, bylo to úzké, takže se tam dalo jít špatně, ocož mi šlo, abych přežil, když jsem měl staty 0, vpodstatě jsem měl jen evip, a začáteční zbraň+ nákup...
a za to, že oni to neumějí přeskočit, dostanu já slay, postavěl jsem si build, který není zakázaný, co nejtěžší, abych přežil, když ti nejmennovaná hráči chodí neustále záda, i přes to, že ty jím chodíš, chápu to, o tom je ta hra, ale taky o tom, aby jsi postavil něco, v čem přežiješ, což jsem udělal a stejně jsem nepřežil, kvůli tomu, že admín posoudil, že je ot přílíš hard, na některé hráče? Promiň, ale koupil jsme si extra vip, aby jsem si zahrál, né abych jen chodil, díky:)...-__-
Multitalentcavo
Amatér
Amatér

Příspěvekod ReSpecT38 » 10 led 2016, 13:54 VIP

Ak viem tak si sa v kempu spawnul je to pravda?
Obrázek
ReSpecT38
Mistr
Mistr

Příspěvekod Multitalentcavo » 10 led 2016, 13:55

ne, to pravda není, koukni se na to demo, sám uvidíš:)
Multitalentcavo
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 10 led 2016, 16:21

Niggas se vyjádřil.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Předchozí

Zpět na Stížnosti na Adminy