I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] BB1/ Ektorko

Příspěvekod strengi » 24 srp 2016, 17:58

1. Zacalo kolo za ct stavam si normalne napojil to NXT. NXT je problemovy hrac na tomto servery tak hned pisem do admin chatu ze pozor na NXT mozno mi to blokne nech ho spectuje alebo nech mi to potom aspon odblokuje. Tak bola pol minuta do konca a isiel som si tam dat fixspawn vojdem normalne dnu a cakam a tesne pred koncom bum NXT mi to blokne pisal som dobru minutu ze mi to blokol nech mi to da prec admin ziadna odpoved az prisiel po minute a dal mi slay.
2. https://ctrlv.cz/mzIA
https://ctrlv.cz/6OrP
https://ctrlv.cz/pNsL
strengi
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno] BB1/ Ektorko

od Rumcajz » 24 srp 2016, 17:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BB1/ Ektorko

Příspěvekod CapsGlock » 24 srp 2016, 18:16 VIP

Ahoj strengi

bol som na WC a všiml sem si toho až 2-5 vterin do vypustěni zm pozrel sem se nato a blok bol neoznačeny a tys bol bug tak sem ti dal slay neviděl sem ze by to někto blokol videl sem jenže si bug za neoznačeným blokem
Každý někdy udělá chybu důležité je to nevzdat - NEVER BACK DOWN

Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů

Sponzor herního portálu Gamesites.cz
CapsGlock
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod CapsGlock » 24 srp 2016, 22:54 VIP

....ještě jen

Jako admin ano když sem šel na wc měl sem jít do spectu nebo se úplně odpojit co vím tak co jsem neviděl nemohu nějak extra řešit viděl jsem jen tebe bugleho za neoznačeným blokem...

Ano na bloku se mi nezobrazovalo žádné jméno blok sem chtil a zůstalo tam jméno mé usoudil jsem že sem neviděl jak to bylo vidim jen hráče který je bugnutý rozhodl jsem se řešit slayem...

O tom že když jdu na WC tak sem se měl hodit do spectu a nebo se úplně odpojit to jsem neudělal a zato se velice omlouvám...

Podle mě situace byla řešena správně...
Ale počkám na vyjádření od HLSA či služebně staršího admina....

Neříkám že jsem dokonalý ostatně nikdo nemůže být jsme jen lidi a chybovat je lidské ale vtom to případě si myslím že jsem chybu neudělal ostatně ptal sem se nato 2 HLSA a 2 služebně starších adminů (zkušenější) a všichni 4 mi řekly že jestli si byl bugly vnu tak natom slaynutí nebylo nic špatného. Zítra to ještě dořeším s jedním HLSA a pak bude vše jasné......
Každý někdy udělá chybu důležité je to nevzdat - NEVER BACK DOWN

Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů

Sponzor herního portálu Gamesites.cz
CapsGlock
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Kavik444 » 25 srp 2016, 20:04

I admin má právo na to si na chvíli odskočit. Pro příště to aspoň napíše a pokud se bude jednat o delší dobu, tak se rovnou odpojí. Pokud jsi byl bugnutý a blok nebyl označen, tak admin jednal správně.
CS 1.6 HLSA
VIP Support

CZECH KARATE PLAYER
Kavik444
Spamer
Spamer

Příspěvekod strengi » 27 srp 2016, 12:07

Takze polovička ľudí na BB ktorá si dava fixspawn a niekto im blokne kempu je automaticky obvinená z bugovania sa? Alebo este taka možnosť ze ked to bloknem všetkým hracom neoznačeným blokom automaticky to znamená ze budem žiť len sam hej? Ked admin nemoze hýbať neoznačeným blokom
strengi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Spisiak1 » 27 srp 2016, 12:29 VIP

Admin ma tak isto ako ty, právo zahrať takže nemusí behať po mape a kontrolovať kemp...
Neoznačený blok admin vidí po večšine ako blok jeho a je tažko určiť kto ho tam dal...
Ak si bugnuty či už právom, alebo nie admin ti ma dať slay, kedže kazíš hru iným...

Toč demo a dokáž že ta niekto blokol nahlás ho do PP a snád sa to opakovať nebude...
Spisiak1
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Izmael » 27 srp 2016, 14:20 VIP

Přesně jak psali admini výše.

Admin pokud odskočí dá to vědět hráčům nebo se odpojí.
Pro nedostatek důkazů stížnost zamítám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy