Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno]BB1 / Septim / Grow

Příspěvekod Anyrose » 24 pro 2016, 14:32

Trest od admina: somarsom
Byl udelen hraci: Grow
S hernim ID: STEAM_0:0:190689378
Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder #1
S duvodem: Pravidla [kazenie hry]
Delka banu: 30 minut

Nejsem si vědom toho že bych dnes [po 3denním banu] nějak jakkoliv kazil hru a podobné , proto bych banujícího admina prosil o demo kde kazím hru , pokud se jedná o mapu bb_autum kde mě nějaký hráč bugl ven z ZM spawnu napsal jsem před CT časem na schování respawn abych byl zase na zm spawnu .
edit žádnému CT jsem nebugoval bloky / neblokoval hráče celou dobu jsem stál před T spawnem a poté napsal /respawn .
Hezký zbytek dne.
Anyrose
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno]BB1 / Septim / Grow

od Rumcajz » 24 pro 2016, 14:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BB1 / Septim / Grow

Příspěvekod TiberSeptim » 24 pro 2016, 14:40 VIP

to ze nesom na serveri neznamena ze mozes porusovat pravidla

snazil si sa vojst do druheho kempu a tym padom si blokoval majitelov kempu a zomreli tvojou zasluhou bud rad ze mas len 30 min lebo viac nejde :)

http://leteckaposta.cz/574858150
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie

Administrator since 4.1.2016
TiberSeptim
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Anyrose » 24 pro 2016, 14:48

Doufám že to nemyslíš vážně že na základě tohoto dema jsi se opovážil mi dát ban .
Pokud dobře vidím na demu mě blokovalo zm + je tam i vidět jak mě někdo celou dobu buguje blokem , + to že do 5ti sec času na schování jste mě blokovali 3 jak horalka , zloba tak zm kam mám uhnout ? a pokud jsi si všiml tak jsem potom taky odešel a umřel od kempu .
Anyrose
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Anyrose » 24 pro 2016, 14:53

Anyrose píše:Doufám že to nemyslíš vážně že na základě tohoto dema jsi se opovážil mi dát ban .
Pokud dobře vidím na demu mě blokovalo zm + je tam i vidět jak mě někdo celou dobu buguje blokem , + to že do 5ti sec času na schování jste mě blokovali 3 jak horalka , zloba tak zm kam mám uhnout ? a pokud jsi si všiml tak jsem potom taky odešel a umřel od kempu .

edit*
Na demu je vidět jak staví pouze hráč zloba to že horalka pohl s jedním bočním blokem z něj dělá majitele campu ?
Anyrose
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod GrooS » 24 pro 2016, 15:44 VIP

Na demu je vidět že jsi jim blokoval kempu, o tom že tě tam blokovali CT a to ZM je blbost protože na demu je vidět že si měl prostor k tomu aby jsi z toho místa odešel ale místo toho jsi to dále blokoval přičemž jste pak všichni zemřeli..

Koukám že ti ban na 3 dny nestačil ale mám dobrou náladu a tak to zatím necháme jak je, při dalším oprávněným banu očekávej delší ban.

Ban oprávněný, máš prostor se k tomu ještě vyjádřit.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost