• Stránka 1 z 1
BB2 / Cryzisek
1. Popis situace - Začalo kolo a ja som nestihol kemp. Tak som sa spýtal kamikazeho či môžem a on súhlasil. Chíľku sa hrá ja idem písať /market aby som si kupil poško recoil a prebíjanie.. A zrazu Tweety predomnou zabil kamikazeho tak som rýchlo zrušil shop a zabil tweetyho a v tom ma zabil ten za tweetym a čo sa nestalo? ban za dohoda CT/ZM .
2. Důkazy - Screenshot ani demo pri takejto situacii asi nemá zmysel sám kamikaze to môže dosvečiť
Poprosil by som vyjadrenie od Cryziska.. Nestalo sa to raz.. Hráč tam nadáva a on nič.. Dalej mal som full nákup predomnou no vip čo blokovalo tunel.. Grabol mna a KICKOL ma.. Pozerám že čo?! Troška si ho zkludnite lebo takýto tu nemaju čo robiť..
Tu prikladám snímok zo Steamu - http://leteckaposta.cz/726843262
2. Důkazy - Screenshot ani demo pri takejto situacii asi nemá zmysel sám kamikaze to môže dosvečiť
Poprosil by som vyjadrenie od Cryziska.. Nestalo sa to raz.. Hráč tam nadáva a on nič.. Dalej mal som full nákup predomnou no vip čo blokovalo tunel.. Grabol mna a KICKOL ma.. Pozerám že čo?! Troška si ho zkludnite lebo takýto tu nemaju čo robiť..
Tu prikladám snímok zo Steamu - http://leteckaposta.cz/726843262
Nejlepší argument ve stížnosti za poslední dobu: "pak mi říka ať ho kicknu, čimž se mi vysmívá že on má práva a já ne".

-
Ceehisek - CS 1.6 Admin
BB2 / Cryzisek
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BB2 / Cryzisek
1.Tweety je tvůj bratr.
2.Nestřílel jsi když Tweety šel k tobě do tunelu(schválně a výmluvu typu psal jsem market si nech pro někoho jiného u CT když zmáčkneš M tak ti to hodí normálně market takže pro příště aby jsi měl o jednu výmluvu míň)
3.Poté co jsi svého bratra nechal projít tak zabil jen kamikadzeho a vrátil se zpět na konec tunelu.
4.Nemíním se bavit s někým na Steamu co si nepamatuje co dělal před 5 minutama a zkouší na mě své výmluvy ze základní školy.
5.Dodám že ještě kamikadze si sám osobně na tebe stěžoval že jsi to tak udělal.
Dohoda jasná.Děkuji cryzysek.(Zdrž se spamu a počkej na vyjádření Vyšších)
2.Nestřílel jsi když Tweety šel k tobě do tunelu(schválně a výmluvu typu psal jsem market si nech pro někoho jiného u CT když zmáčkneš M tak ti to hodí normálně market takže pro příště aby jsi měl o jednu výmluvu míň)
3.Poté co jsi svého bratra nechal projít tak zabil jen kamikadzeho a vrátil se zpět na konec tunelu.
4.Nemíním se bavit s někým na Steamu co si nepamatuje co dělal před 5 minutama a zkouší na mě své výmluvy ze základní školy.
5.Dodám že ještě kamikadze si sám osobně na tebe stěžoval že jsi to tak udělal.
Dohoda jasná.Děkuji cryzysek.(Zdrž se spamu a počkej na vyjádření Vyšších)

Temná osobnost ZM Sekce.
-
cryzysek - Zkušený
nechcem být svinák ale dostal jsem od tvého brachy bezdůvodně pw a ked nemam vlastvní kabinku či kemp a já tě vezmu k sobe jako kamos tak jsi mě nemusel nechat zabit a pak aby se neřeklo tak tě bratr nechal a sel na začátek tunelu to je vše co k tomu mohu dodat
-
vasekhynek - Amatér
Pravidla se mají dodržovat. Pokud máš důkaz o pochybení admina, pošli mi jej do PM.
Stížnost se zamítá.
HLSA se v případě potřeby vyjádří.
lock
Stížnost se zamítá.
HLSA se v případě potřeby vyjádří.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1