I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

BB2 / Cryzisek

Příspěvekod Ceehisek » 03 úno 2015, 19:32

1. Popis situace - Začalo kolo a ja som nestihol kemp. Tak som sa spýtal kamikazeho či môžem a on súhlasil. Chíľku sa hrá ja idem písať /market aby som si kupil poško recoil a prebíjanie.. A zrazu Tweety predomnou zabil kamikazeho tak som rýchlo zrušil shop a zabil tweetyho a v tom ma zabil ten za tweetym a čo sa nestalo? ban za dohoda CT/ZM .
2. Důkazy - Screenshot ani demo pri takejto situacii asi nemá zmysel sám kamikaze to môže dosvečiť

Poprosil by som vyjadrenie od Cryziska.. Nestalo sa to raz.. Hráč tam nadáva a on nič.. Dalej mal som full nákup predomnou no vip čo blokovalo tunel.. Grabol mna a KICKOL ma.. Pozerám že čo?! Troška si ho zkludnite lebo takýto tu nemaju čo robiť..
Tu prikladám snímok zo Steamu - http://leteckaposta.cz/726843262
Nejlepší argument ve stížnosti za poslední dobu: "pak mi říka ať ho kicknu, čimž se mi vysmívá že on má práva a já ne".:lol:
Ceehisek
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

BB2 / Cryzisek

od Rumcajz » 03 úno 2015, 19:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BB2 / Cryzisek

Příspěvekod cryzysek » 03 úno 2015, 19:44

1.Tweety je tvůj bratr.
2.Nestřílel jsi když Tweety šel k tobě do tunelu(schválně a výmluvu typu psal jsem market si nech pro někoho jiného u CT když zmáčkneš M tak ti to hodí normálně market takže pro příště aby jsi měl o jednu výmluvu míň)
3.Poté co jsi svého bratra nechal projít tak zabil jen kamikadzeho a vrátil se zpět na konec tunelu.
4.Nemíním se bavit s někým na Steamu co si nepamatuje co dělal před 5 minutama a zkouší na mě své výmluvy ze základní školy.
5.Dodám že ještě kamikadze si sám osobně na tebe stěžoval že jsi to tak udělal.

Dohoda jasná.Děkuji cryzysek.(Zdrž se spamu a počkej na vyjádření Vyšších)
Obrázek

Temná osobnost ZM Sekce.
cryzysek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod vasekhynek » 03 úno 2015, 19:51

nechcem být svinák ale dostal jsem od tvého brachy bezdůvodně pw a ked nemam vlastvní kabinku či kemp a já tě vezmu k sobe jako kamos tak jsi mě nemusel nechat zabit a pak aby se neřeklo tak tě bratr nechal a sel na začátek tunelu to je vše co k tomu mohu dodat
vasekhynek
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 03 úno 2015, 19:53

Pravidla se mají dodržovat. Pokud máš důkaz o pochybení admina, pošli mi jej do PM.
Stížnost se zamítá.
HLSA se v případě potřeby vyjádří.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy