Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

BB3 admin

Příspěvekod Br0visT » 15 dub 2015, 15:59

Prosím nejakého admina čo hraje na BB3 alebo stačí len ak tam má práva a má skoro hocikedy čas prísť hodte mi odkaz na steam profil do PM, toto čo sa tam deje dennodenne je hrôza.. Samozrejme ani ja niesom anjelik, kedže už som pár banov mám, ale začínam to hrávať podľa pravidiel :) Ak by niekto z adminov pomohol tak PM.. Nahlasovať to do PP je zbytočnosť, kedže dostanú 30 min/60 a sú späť na serveri, ide o chvíľkové záležitosti , kedy fakt stačí prísť na server na minutku, rozobrať kemp či dať 1/2 bany a je vyriešené :) Ďakujem
Br0visT
Zkušený
Zkušený

BB3 admin

od Rumcajz » 15 dub 2015, 15:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BB3 admin

Příspěvekod TFZMistery » 15 dub 2015, 21:28 VIP

Br0visT píše:Prosím nejakého admina čo hraje na BB3 alebo stačí len ak tam má práva a má skoro hocikedy čas prísť hodte mi odkaz na steam profil do PM, toto čo sa tam deje dennodenne je hrôza.. Samozrejme ani ja niesom anjelik, kedže už som pár banov mám, ale začínam to hrávať podľa pravidiel :) Ak by niekto z adminov pomohol tak PM.. Nahlasovať to do PP je zbytočnosť, kedže dostanú 30 min/60 a sú späť na serveri, ide o chvíľkové záležitosti , kedy fakt stačí prísť na server na minutku, rozobrať kemp či dať 1/2 bany a je vyriešené :) Ďakujem

http://steamcommunity.com/id/tfzmistery/
TFZMistery
Zkušený
Zkušený

Re: BB3 admin

Příspěvekod birotomas » 17 dub 2015, 12:12

klidně si mě přidej,steam nick v popisku :)
birotomas
Zkušený
Zkušený

Zpět na Zombie Servery