• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]BeCareful/JB
Zdravíčko, chcel by som požiadať o práva na JB. Prajem príjemné čítanie.
Nick v hre: BeCareful
Nick na fóre: BeCareful
Profil na fóre becareful-u53459.html
Vek: 16
Steam Nick: BeCareful
Steam ID: STEAM_0:0:81684203
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=42879
Nejaké bany alebo prehrešky: Už dlhšie žiadne.
Niečo o sebe: Okrem toho, že rád športujem a čítam knihy som aj hudobník. 7 rokov som chodil na husle. Taktiež sa mi zapáčila gitara a preto som sa naučil hrať aj na nej. No a už od malička spievam a som rád, že mám takýto vzácny dar.
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Jailbreak som začal opäť hrávať a začalo ma to znovu baviť. Všetko bolo okay, dokým neprišli hráči ako cheateri a CT, ktorí dávali úmyselné FreeKilly. To ma prestalo baviť a začal som nahlasovať, no keď tam máte DIP cheatera a CT, ktorí vás neustále naschvál zabíjajú tak sa nedá nič robiť.
Ďakujem za prečítanie žiadosti.
Nick v hre: BeCareful
Nick na fóre: BeCareful
Profil na fóre becareful-u53459.html
Vek: 16
Steam Nick: BeCareful
Steam ID: STEAM_0:0:81684203
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=42879
Nejaké bany alebo prehrešky: Už dlhšie žiadne.
Niečo o sebe: Okrem toho, že rád športujem a čítam knihy som aj hudobník. 7 rokov som chodil na husle. Taktiež sa mi zapáčila gitara a preto som sa naučil hrať aj na nej. No a už od malička spievam a som rád, že mám takýto vzácny dar.
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Jailbreak som začal opäť hrávať a začalo ma to znovu baviť. Všetko bolo okay, dokým neprišli hráči ako cheateri a CT, ktorí dávali úmyselné FreeKilly. To ma prestalo baviť a začal som nahlasovať, no keď tam máte DIP cheatera a CT, ktorí vás neustále naschvál zabíjajú tak sa nedá nič robiť.
Ďakujem za prečítanie žiadosti.
„Pravým znakom inteligencie nie sú vedomosti, ale predstavivosť.“
-
BeCareful - Zkušený
[Zamietnuté]BeCareful/JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BeCareful/JB
Mám pocit, že si kedysi bol v Akadémii. A dokonca sa mi marí, že si ju aj úspešne dokončil.
Čo sa stalo?
Čo sa stalo?
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Áno bol som v akadémii a aj som ju úspešne dokončil + 2x som si podal žiadosti, ktoré boli zamietnuté a chcel som podať ešte tretí krát, no stala sa taká vec, že sa objavil jeden nemenovaný hráč, ktorý mi ponúkol HLSA JBku na jeho portáli. Bol som vtedy taký zaslepený právami a hlúpy, že som tú ponuku prijal a keď mi potom Tommy odobral akedemika, tak som to strašne ľutoval, no nedalo sa nič robiť. Ten portál sa asi o mesiac rozpadol a mňa JB prestal baviť pretože som stratil celú akadémiu kvôli jednému zbytočnému zlému rozhodnutiu.
„Pravým znakom inteligencie nie sú vedomosti, ale predstavivosť.“
-
BeCareful - Zkušený
Naozaj zlé rozhodnutie a ja nemám istotu, že sa to nebude opakovať.
Nahlasuj do PP, pomáhaj hráčom a časom možno.
Zamietnuté.
Nahlasuj do PP, pomáhaj hráčom a časom možno.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1