• Stránka 1 z 1
[V]beckeN / admin .e
Dobrý den, chtěl bych podat stížnost na admina e., ktery mi dal momentalne uplne z nepochopitelneho perma ban za WH ?
DD rad bych videl demo a nejake logicke vysvetleni k tomu 
Steam ID : STEAM_0:0:55754

Steam ID : STEAM_0:0:55754
beckeN
-
beckenator - Kolemjdoucí
[V]beckeN / admin .e
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: beckeN ban za WH? :DDD
Nebudu se vyjadřovat tam, kam nemám.
- MlokSkvrnity
- Zkušený
Re: beckeN ban za WH? :DDD
Vyjádří se k tomu prosim někdo? Docela mě to uráží a rád bych si zahrál 

beckeN
-
beckenator - Kolemjdoucí
Re: beckeN / admin .e
Upravil som názov topicu, aby si ho admin rýchlejšie všimol
Počkaj na jeho vyjadrenie s demom 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Takže můj milý éčko.,
První demo :
11:43 - Nechápu co je tohle za čas
Vidim, že hráč vlevo střílí deaglem za ty krabice, tak jsem se tam otočil, věděl jsem prd, že tam někdo je.
12:07 - Newbie mě tam takhle vytáhnul několikrát, takže jsem tušil, že půjde zase.
14:08 az 14:24 - Nechápu co je na tom za WH, když tam jdou všichni jasně vidět
16:11 - To dá rozum, že si zamířim předem, když vybíham na most, kde vždy stojí milion lidí s awp
18:54 - Když vim, že jsem poslední a jdou položit, tak si prostě počkam jestli tam někdo neprojde. V tu dobu co plantoval jsem nevěděl, jestli už někdo na plantu vůbec je a když už položil, tak jsem nemohl vědět, jestli pujde doleva, nebo se schová za dveře, tak jsem čekal a taky jsem ho missnul, takže další nesmyslnej čas. Kdyby nešel vic jak 5 vteřin, tak bych to vytahnul.
Druhý demo :
29:57 - Tohle je totální blbost. Předmířeno jsem měl, protože jsem čekal, že třeba někdo proskočí. Zas takovej 100% reflex abych je strilel primo milimetr od dveri nemam. A navíc jsem přes ten novej suprovej smoke skoro nic neviděl.
30:00 - To už absolutně nevim, kde si tady vzal, že mam WH, když za tim smoukem nikdo nebyl, jen jsem zkoušel jestli třeba něco netrefim do pekla
32:49 - Jakej reflex ty magore? Měl si to demo vůbec puštěny se zvukem? Když tam slyšim střílet kalašnikov, tak je snad jasný, že se tam podívam ne a navíc kdybych měl takovej "reflex" jak ty říkáš, tak už bych tam dávno běžel s předstřelem a ještě bych sundal toho co mi pak střílel do zad.
Doufám, že tady ten nesmysl projednaj normální a schopný cheat hunteři a dostanu co nejrychleji unban. CSko hraju přes 10 let, na steamu mam nahráno 11.000 hodin a opravdu nemam potřebu si zapínat WH na pubu.
První demo :
11:43 - Nechápu co je tohle za čas

12:07 - Newbie mě tam takhle vytáhnul několikrát, takže jsem tušil, že půjde zase.
14:08 az 14:24 - Nechápu co je na tom za WH, když tam jdou všichni jasně vidět

16:11 - To dá rozum, že si zamířim předem, když vybíham na most, kde vždy stojí milion lidí s awp

18:54 - Když vim, že jsem poslední a jdou položit, tak si prostě počkam jestli tam někdo neprojde. V tu dobu co plantoval jsem nevěděl, jestli už někdo na plantu vůbec je a když už položil, tak jsem nemohl vědět, jestli pujde doleva, nebo se schová za dveře, tak jsem čekal a taky jsem ho missnul, takže další nesmyslnej čas. Kdyby nešel vic jak 5 vteřin, tak bych to vytahnul.
Druhý demo :
29:57 - Tohle je totální blbost. Předmířeno jsem měl, protože jsem čekal, že třeba někdo proskočí. Zas takovej 100% reflex abych je strilel primo milimetr od dveri nemam. A navíc jsem přes ten novej suprovej smoke skoro nic neviděl.
30:00 - To už absolutně nevim, kde si tady vzal, že mam WH, když za tim smoukem nikdo nebyl, jen jsem zkoušel jestli třeba něco netrefim do pekla

32:49 - Jakej reflex ty magore? Měl si to demo vůbec puštěny se zvukem? Když tam slyšim střílet kalašnikov, tak je snad jasný, že se tam podívam ne a navíc kdybych měl takovej "reflex" jak ty říkáš, tak už bych tam dávno běžel s předstřelem a ještě bych sundal toho co mi pak střílel do zad.

Doufám, že tady ten nesmysl projednaj normální a schopný cheat hunteři a dostanu co nejrychleji unban. CSko hraju přes 10 let, na steamu mam nahráno 11.000 hodin a opravdu nemam potřebu si zapínat WH na pubu.
beckeN
-
beckenator - Kolemjdoucí
jsem rad ze znova vedu intelektualni debatu na portalu gs se zabanovanym hracem,take jsem moc rad ze gs umoznuje zakladatelum topiku nadavat adminum protoze je proste chytli(ve vetsine pripadu hrac zustane za svoji vulgaritu bez ujmy)proto jsem rad ze jsem clenem GS
Ano udelam si znova cas a odepisu ti(mel bych napsat magore ale ja jsem slusnej clovek)zde si v UB sekci a nedodal jsi ani to nepjpodstatnejsi,treba vypis z konzole.Kdyz hrajes csko 10 let,proc jsem nepostnes tak banalni vec jako je vypis z konzole(umi to deti od 5 let a vic)???
Ano udelam si znova cas a odepisu ti(mel bych napsat magore ale ja jsem slusnej clovek)zde si v UB sekci a nedodal jsi ani to nepjpodstatnejsi,treba vypis z konzole.Kdyz hrajes csko 10 let,proc jsem nepostnes tak banalni vec jako je vypis z konzole(umi to deti od 5 let a vic)???
-
ecko - Drbna
Protože jsem konzoli v tu chvíli neřešil a zmáčknul jsem printscreen
Tady máš výpis z konzole, aby se ti ulevilo.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: .e
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Public Server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: beckeN
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:55754
[=] Zabanovana IP: 212.79.110.124
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
=========================================

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: .e
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Public Server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: beckeN
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:55754
[=] Zabanovana IP: 212.79.110.124
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
=========================================
beckeN
-
beckenator - Kolemjdoucí
A i to pětiletý dítě by zvládlo líp tak banální věc jako vypsat normální přesvědčivý časy. Dáš ban člověku, kterej vživotě nezap WH a ještě tady děláš hustýho s konzolí?
Příště radši banuj lidi který tam hrajou s NoFLashem a NoSmokem a né lidi, který to maj v ruce.

beckeN
-
beckenator - Kolemjdoucí
bez spamu si pockej na verdikt "chteamu" mozna nas to oba prekvapi!!!!
-
ecko - Drbna
Demo je v chh sekcii zatial ti dam docasny unban kym sa to tu vyriesi.
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Unban ostava, ospravedlnujeme sa za vzniknute problemy.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava