Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Bejna / JailBreak

Příspěvekod Bejnas » 09 dub 2021, 11:53

Nick na serveru: Bejna

SID: STEAM_0:1:194622269

Sekce, na které chci práva: JailBreak

Věk: 16 let za měsíc 17

Mé HlStats: https://ctrlv.cz/a4Ds

Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): Hele někdy jsem určitě dostal, osobně si myslím tak 2, ale už nevím za co bylo řekl bych za demenci, ale vůbec nwm. Bylo asi před rokem a něco.

Něco o mně: Jmenuji se Marek, je mi 16 let a bydlím v Královehradeckém kraji. Jsem zrovna na střední a mám dlouho do konce. Jsem hodně kamarádský člověk rád lidem pomáhám a když to jde tak učím nové věci. Případně zodpovím další dotazy.

Proč právě já: Myslím si, že budu mít velký přínos pro server z hlediska aktivity, dobrých rozhodnutí, zachování chladné hlavy i ve chvílích, který by nějaký admin nesnesl. Nadále jsem otevřen novým nápadům co přidat co odebrat atd.. .

Zkušenosti s CS:GO: Tak samozřejmě mám na cs:go dost nahráno, účastnil jsem se i nějakých turnajů.

Případné poznámky: Nejsem si jist jak to funguje jestli nejdříve zaslat tenhle formulář a nebo nejdříve nahlásit těch pět hříšníků, ale rozhodl jsem se nejdříve poslat a teprve pak sbírat body v tuto chvíli jsem již poslal několik reportů na hráče tak snad se poštěstí. Děkuji za předčtení a snad se ukážu někdy mezi vámi v admin teamu.

e.jarypo: Přesunuto do správné sekce.
Bejnas
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté] Bejna / JailBreak

od Rumcajz » 09 dub 2021, 11:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Bejna / JailBreak

Příspěvekod KhalDenny » 12 dub 2021, 19:24 VIP

Ahoj,
v chate máš dosť nadávok, admin má ísť príkladom hráčom, nie porušovať pravidla s nimi.
Zlepší chat, nahlás ešte nejakých hráčov do PP a o mesiac to môžeš skúsiť znova.
Zamietnuté.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů