I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[vyřešeno]Belton / HNS AB BLOCK

Příspěvekod Poinkie » 05 bře 2017, 20:59

1. Popis situace - Hrála se mapa c21_india a byly jsme CT i s Beltonem, poslední 2 CT a 1 T kterýho jsem chasoval, šel do portu pod XP když nedáte surf a schoval se na exit portu do rohu a kejval na mě že ne, bral jsem to jako srandu a kejvnul jsem mu na to že ho zabiju, zabil jsem ho tedy tak po 2 sekundách kejvání, následně se portnul Belton a vzal mě do grabu a protože asi ještě s právama buď neumí nebo nevím tak mi grabem ubral 89hp a zbylo mi 11hp, už me zase graboval nahoru akorát skončilo kolo a tak nemohl dokončit to co začal, tímhle se ho chci zeptat proč mě grabnul a důkazy mám jen v tom smyslu že mě opravdu grabnul tím že se přiznal, ptalo se ho na to další 3 hráči a řekl "NEMÁŠ HO NÁHODOU ZABÍT?" a pak jsem řekl že chci aspoň trochu pobavit server, pár lidí se přece jenom zasmálo a nato přišla ta třešnička, napsal "Tvou demencí?" tak jsem se zasmál a odpověděl že byl poslední naživu a do konce kola zbývalo 40 sekund.

2. Důkazy -
SS1
SS2
SS3
SS4
Bůh nám dal sluch, tak si ho pojďme užít naplno.
-Drum 'n' Bass
-House
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[vyřešeno]Belton / HNS AB BLOCK

od Rumcajz » 05 bře 2017, 20:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Belton / HNS AB BLOCK

Příspěvekod bEltOoN » 05 bře 2017, 21:13

Takže ahoj Dezi, jak píšeš že po dvou sekundách si ho zabil tak tady mi prosím tě aspoň nelži jo? Mám radar a viděl jsem moc dobře jak dlouho si tam stál a 2 sekundy to vážně nebyli. A ještě něco, volám s kamarádem který tě spektoval a říkal mi že už u něho stojíš asi 10 sekund, a myslím si že by mi on nelhal jelikož ho znám už od malička ale to je jedno. Ty tu píšeš na serveru neustále kraviny, a to že jsem napsal ,demencí, a co? Je to pravda každej ti to potvrdí, jelikož na serveru neustále děláš bordel a pokaždé mi někdo píše že dáváš UB, a pod. neustále někoho ponižuješ tvýma arogantníma narážkami a asi si myslíš že jsi nejlepší, ale chlapečku si na omylu to ti řeknu rovnou. Takže ten grab byl zasloužený, nemáš si dělat srandu ale respektovat pravidla a zabít T hned jak ho uvidíš. Toď odemně vše, počkáme na vyjádření od HLSA. ;) ;)
ObrázekObrázekObrázekObrázek
bEltOoN
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Poinkie » 05 bře 2017, 21:21

Netahej do toho vůbec žádný kamarády, 10 sekund to nebylo zeptej se toho hráče u kterýho jsem stál a dalších 10 lidí co mě spectovali, taky bych rád věděl kdy jsem dal UB, ban za porušování pravidel tuším nemám ani jeden, grab jsem dostal jednou když jsem omylem bloknul T, arogantní narážky nevím o čem mluvíš, buď si prohlídni můj chat na HlStats nebo si jdi pročistit hlavu aby sis mě náhodou s někým nespletl, to že jsem ti napsal že neumíš HNS, tuším na jiným portálu nebo aspoň jiným serveru sem netahej, hns můžu říct že neumíš, a nic s tím už nenaděláš. Poprosím o důkaz že jsem tam stál 10 sekund, a ještě k tomu proč si radíš s kámošem na TS3?
-Drum 'n' Bass
-House
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod bEltOoN » 05 bře 2017, 21:33

Já se nebudu nikomu psát jak dlouho si tam stál, máš ho zabít hned pokud vím. A to že nemáš ban za PP to je skrz to že tě možná taky všichni upozorňují a já tě taky docela dost jen upozornuji jelikož nemůžu zatím dávat ban ale to příjde neboj se, a s nikým si tě nepletu jelikož vím jakej si a víme to tu všichni. A ohledně toho jestli umím nebo neumím HNS to si odpusť prosím tě, každej není tak ,dobrej, jako si ty víš, a nedělej že ty to strašně umíš. Psal jsem si teď s boxerem který mi k tobě taky něco řekl. A joo, na tsku jsem nebyl, volal jsem na steamu ale to je jedno, a neradil mi kde si, jen řekl že stojíš u T a nezabajíš ho už nějakou dobu. Tak jsem se podíval na radar a šel jsem tam. Jakmile jsem tak došel uběhly asi 3 sekundy + další 2 jsem tam stál a stále nic. Takže mi tu prosím ještě jednou nelži děkuji. A počkej na vyjádření HLSA. Pokud máš nějaký problém napiš mi PM popřípadě mi napiš na steam. ;)
bEltOoN
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Poinkie » 05 bře 2017, 21:49

Tobě psát nikdy nebudu, toho se bát nemusíš, asi 4 lidi ti teď před pár minutama napsalo, že jsem tam byl 2 sekundy, tvůj kámoš mě absolutně ale absolutně nezajímá, doufám že od toho vedení záznam dostanu, protože 100% vím že jsem tam dýl jak 2-3 sekundy nebyl. A nikdy jsem neřekl že HNS umím tak tady nepiš blbosti, a to že jsi mi nadával? To nic? Řekl jsi že jsem dementní a to že píšeš jak každý na serveru si myslí že jsem dementní, tak ti asi 6 hráčů napsalo že jsi nejhorší admin a že jsem tam stál 2 sekundy, tvýho kámoše sem netahej, ještě si bude myslet že když je tvůj kámoš tak bude moct všechno jak jeden nejmenovaný hráč a admin jeho kámoš... a to že jsem dostal kick za to že jsem napsal že neumíš grabovat? To mi vysvětlíš jak, na demu je vidět že grabovat neumíš, v čem je problém? Chci vědět proč jsi mi nadával, proč jsi mě kicknul a proč říkáš že to příjde ve smyslu že mi budeš dávat bany? Upozornění jsem dostal 1 nebo 2 a u daných situací jsem se omluvil, admini dosvědčí, to že BoxerQo neumí rozeznat fish od toho když ho někdo dožene a zabije na bloku není můj problém ale jeho, tak to sem netahej, každý ví něco svého o jeho grabech.
-Drum 'n' Bass
-House
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Poinkie » 05 bře 2017, 21:53

Omlouvám se že jsem napsal demo, myslel jsem že sám víš že grabovat neumíš když jsi mě nedokázal zabít grabem.
-Drum 'n' Bass
-House
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod bEltOoN » 05 bře 2017, 22:08

Takže slovo ,demence, Demence je závažná mozková choroba zapříčiněná degenerativními změnami v mozkové tkáni [ a podle mě to máš ty jelikož se tak chováš ale to je můj názor]. Toto je demence, to není žádná nadávka ale nemoc, a nepsal jsem to takhle ,jsi dement, ale napsal jsem ,tvou demencí, v tom je trošku rozdíl, a nezajímá mě názor nějakých lidí kteří ,říkají, že jsem nejhorší admin, mě to nezajímá já vím co dělám a to že oni se mnou nesouhlasí to není můj problém, a vadí ti že jsem tě nezabil grabem? Promiň máš vylepšený FD takže to bude asi tím. A já tě nekicknul tak se uklidni. děkuji, nespamuj a počkej na hlsa děkuji naposledy.
bEltOoN
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Karmik66 » 06 bře 2017, 11:54 VIP

Pokud by situace na serveru odpovídala tvému popisu, tak by se asi nic nestalo, když pokejveš hlavou a pak ho zabiješ.

Ovšem když už tam stojíš dýl a tímto zdržuješ hru, tak to admin vyřešil správně.

Jak to doopravdy na serveru probíhalo není jasné, každý má svou verzi. Pro příště zkus nejlépe natočit demo, ovšem nepokoušej adminovu trpělivost. Pokud ti řekne, že to dělat nemáš, prostě to nedělej. S jeho rozhodnutím nemusíš souhlasit, ale máš se tím řídit. Pokud tak neuděláš, pravděpodobně budeš dále trestán. Když s rozhodnutím nesouhlasíš, přesto ho musíš poslechnout, poté vytvořit adekvátní důkazy a může se to zde řešit. Důkazy, které jsi dodal, v tomto případě nejsou dostačující, tudíž stížnost označuji jako neoprávněnou.
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Stížnosti na Adminy