• Stránka 1 z 1
[Pohovor]Benito žiadosť o práva na Jail srevery
Sekcia- Jailbreak, nick Benito
Ahoj, rád by som naspäť požiadal o práva na jailbreak servery.
Nick v hre: Benito
Nick na fóre: ujo
Profil na fóre: ujo-u2738.html
Vek: 22
Steam nick: Benito
Steam ID: STEAM_0:0:200412047
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1549
Bany alebo prehrešky: Bany sú staršie viac ako 5 rokov od vtedy ani jeden. Ban za mfk, pričom som zle porozumel Simona a zabil 3 hráčov, zo situácii som sa poučil. Ban za zabitie admina pri grabe, popis situácii : po otvorení ciel som šiel zabiť CT(admina) pričom som si nevšimol že CT (admin) za mnou grabuje hráča.
Niečo o mne: Ahoj, moje meno je Jerguš a mám dokončenú hotelovú akadémiu. Pochádzam zo Spišskej kde som vyrastal, neskôr som žil 2 roky v S. Írsku. Som spoločenský typ. Vo voľnom čase chodím do fitka, von s priateľmi a hrávam CS 1.6 v poslednom čase aj CS GO. V CS 1.6 hrám najčastejšie na jailbreak serveroch kde som aj akademikom ale občas zájdem aj na Furien. Na Jaile som už adminom nejakú tu dobu bol, potom som bol ale zrušený za neaktivitu kvôli nedostatku času.
Práva by som chcel hlavne preto lebo sa dosť často stretávam s porušovaním pravidiel ktoré kazí hru ostatným hráčom. Preto by som rád pomáhal kde sa dá k spríjemneniu hry hráčom.
S pozdravom Benito.
Ahoj, rád by som naspäť požiadal o práva na jailbreak servery.
Nick v hre: Benito
Nick na fóre: ujo
Profil na fóre: ujo-u2738.html
Vek: 22
Steam nick: Benito
Steam ID: STEAM_0:0:200412047
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1549
Bany alebo prehrešky: Bany sú staršie viac ako 5 rokov od vtedy ani jeden. Ban za mfk, pričom som zle porozumel Simona a zabil 3 hráčov, zo situácii som sa poučil. Ban za zabitie admina pri grabe, popis situácii : po otvorení ciel som šiel zabiť CT(admina) pričom som si nevšimol že CT (admin) za mnou grabuje hráča.
Niečo o mne: Ahoj, moje meno je Jerguš a mám dokončenú hotelovú akadémiu. Pochádzam zo Spišskej kde som vyrastal, neskôr som žil 2 roky v S. Írsku. Som spoločenský typ. Vo voľnom čase chodím do fitka, von s priateľmi a hrávam CS 1.6 v poslednom čase aj CS GO. V CS 1.6 hrám najčastejšie na jailbreak serveroch kde som aj akademikom ale občas zájdem aj na Furien. Na Jaile som už adminom nejakú tu dobu bol, potom som bol ale zrušený za neaktivitu kvôli nedostatku času.
Práva by som chcel hlavne preto lebo sa dosť často stretávam s porušovaním pravidiel ktoré kazí hru ostatným hráčom. Preto by som rád pomáhal kde sa dá k spríjemneniu hry hráčom.
S pozdravom Benito.
-
ujo - Zkušený
[Pohovor]Benito žiadosť o práva na Jail srevery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Benito žiadosť o práva na Jail srevery
Napíš mi na STEAMe. Mám pár otázok k nejakým nezrovnalostiam v tvojom chate.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: Benito žiadosť o práva na Jail srevery
Vyjadrujem sa, kam nemam.
Môj názor nikoho nezaujíma.
Nebudem sa vyjadrovať kam nemám.
Nebudem písať zbytočné komentáre.

Nebudem písať zbytočné komentáre.
-
d0gskrrrhahah - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1