• Stránka 1 z 1
[Přijatý]BeoWulF/ Furien
Ahoj, chtěl bych požádat o práva na Furien serverech.
Nick ve hře: BeoWulF
Nick na foru: M4RTIN
Věk: 15 (6.11.2000) + dokončená akademie
Steam nick: GS.cz # BeoWulF
Steam ID: STEAM_0:1:118179481
HLSTATS
Bany: Myslím si, že jsem dostal jeden ban za texturu od Degola, ale na té textuře jsem byl max. 2 sekundy, protože jsem utíkal s plantem a osobně i myslím, že to bylo maximálně na kick, ale to už se řešit nebudu.
Jinak si myslím, že jsem jiný BAN nedostal.
Něco o sobě: Jmenuji se Martin je mi 15 let, hraju fotbal 11 rokem, bydlím v České Lípě. Mezi mé zájmy patří fotbal a ostatní sporty dále PC a škola. Po základní škole bych chtěl jít studuvat na střední průmyslovou školu na informační technologie. Jsem klidný člověk a dokážu řešit problémy v klidu.
Proč bych chtěl adminovat ? : Hraji Csko hodně dlouho, myslím si, že mám velké zkušenosti, co se týče Furien modu. Hraji často na serveru Furien 11, kde admini moc nechodí a proto bych jim chtěl pomoci. S adminy vycházím dobře.
S AMX modem základní zkušenosti mám.
HLSA a ostatní zdraví BeoWulF.
Nick ve hře: BeoWulF
Nick na foru: M4RTIN
Věk: 15 (6.11.2000) + dokončená akademie
Steam nick: GS.cz # BeoWulF
Steam ID: STEAM_0:1:118179481
HLSTATS
Bany: Myslím si, že jsem dostal jeden ban za texturu od Degola, ale na té textuře jsem byl max. 2 sekundy, protože jsem utíkal s plantem a osobně i myslím, že to bylo maximálně na kick, ale to už se řešit nebudu.

Něco o sobě: Jmenuji se Martin je mi 15 let, hraju fotbal 11 rokem, bydlím v České Lípě. Mezi mé zájmy patří fotbal a ostatní sporty dále PC a škola. Po základní škole bych chtěl jít studuvat na střední průmyslovou školu na informační technologie. Jsem klidný člověk a dokážu řešit problémy v klidu.
Proč bych chtěl adminovat ? : Hraji Csko hodně dlouho, myslím si, že mám velké zkušenosti, co se týče Furien modu. Hraji často na serveru Furien 11, kde admini moc nechodí a proto bych jim chtěl pomoci. S adminy vycházím dobře.
S AMX modem základní zkušenosti mám.

HLSA a ostatní zdraví BeoWulF.

Since 2015
-
M4RTIN - CS 1.6 Admin
[Přijatý]BeoWulF/ Furien
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BeoWulF/ Furien
podívám se na to večer
-