I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyr.]bestch/bb

Příspěvekod ScripterQ » 17 úno 2021, 15:47

Zdravím dnes se stala na serveru situace, kdy já a hráč Castr jsme se snažili zabrat spawn blockami. Pustili jsme blocky naráz, takže spawn patřil "nám". Hráč Castr si dal střechu blíže ke kraji já blíže ke středu. Následně se asi rozhodl, že chce naše místo, ale než začal stavět my s hráčem JefftheKiller jsem už měli dostavěno. On měl střechu v naší stavbě tak jsem ho slušně poprosil, ať ji dá pryč. Na to nereagoval tak admin bestch zapl no clip a jeho střechu nám odstranil.

Následně přišel na server zpět, že se podíval na demo, které zde taky přikládám a je tam vidět, že on pustil střechu asi o 0,0001s dříve, tudíž mi dal hned RB.

Jeho zdůvodnění bylo to, že on tam měl střechu dříve, ale to že ji dal někde ke kraji to ho úplně nezajímalo a řekl že my jsme měli jít jinam, když on si to dal na kraj a já ke středu aby se tam vešlo více lidí. Potom teda nechápu, proč jeho block dal pryč aby jsme my mohli stavět a následně po minutě přišel a hned mi dal RB. Já jsem se ani neměl šanci podívat na demo a hned po RB jsem se omluvil hráči Castr teda, že jsme mu tam teda vlezli, ikdyž si ten block dal úplně na nic. Tímto teda žádám o zrušení nebo aspon snížení banu, protože jsem neměl úmysl ho nějak schválně blokovat a požádat o přezkoumání postupu admina

https://easyupload.io/nhrpr7

54.50 začátek kola

Hezký zbytek dne ;)
jeida jumped 274.014 units with StandUp CountJump! [270 block] (100aa)
jeida jumped 270.159 units with CountJump! [265 block] (100aa)

main Jump admin

Obrázek
ScripterQ
Zkušený
Zkušený

[Vyr.]bestch/bb

od Rumcajz » 17 úno 2021, 15:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: bestch/bb

Příspěvekod Bestch » 17 úno 2021, 16:09

Ahoj,
posielam moje demo: https://www.mediafire.com/file/bp75cqoe ... d.dem/file
k tým RB:
To, že vám tam staval som nemohol nejak moc riešiť, keďže som nevidel kto bol prvý, a keďže si si bol istý, že si bol prvý tak na základe toho som si išiel pozrieť demo, na deme som videl že si prvý nebol, takže som prišiel a dal som ti RB.

1. "Následně se asi rozhodl, že chce naše místo, ale než začal stavět my s hráčem JefftheKiller jsem už měli dostavěno." - k tomuto sa chcem vyjadriť tak, že hráč Castr6 vám sám písal, že bol prvý, a že čo robíš (čas 55:08 približne)

2. "Na to nereagoval tak admin bestch zapl no clip a jeho střechu nám odstranil." - k tomuto by som chcel len toľko, že s tým blokom som ani nepohol, na deme to je vidno.
Bestch
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ScripterQ » 17 úno 2021, 16:17

Mně jako ty RB skončí jen prostě jsem nepostřehl na začátku kola tu setinku kdo tam byl dříve, ale kdyby ses za ZM zeptal jestli jsem si jistej tak bych se podíval na demo a omluvil se, ale takto když si přišel a hned si mi dal RB to jako systém zvláštní..

To, že argumentuješ tím že jsem si jistej, ve hře ses zeptal koho to je base já jsem řekl že naše.

Castrovi jsem se omluvil, že jsem to neudělal schválně, ale to už si mi dal RB potom..

main Jump admin

Obrázek
ScripterQ
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Bestch » 17 úno 2021, 16:19

áno, ja som prišiel na server, opýtal sa koho je tá base v strede, následne som sa opýtal prečo si tam staval, keďže si nebol prvý a ty si mi odpovedal že si tam bol prvý a že to máš na deme.
Bestch
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ScripterQ » 17 úno 2021, 16:57

Dobře jen například jako admin jsem to řešil jinak, ale nikomu nechci kecat do jeho postupů, omluvil jsem se RB skončili, tak si dám příště pozor, ale v té hře to prostě není vidět když se to stane během 0,5s ;)

Díky za vysvětlení, viděl jsem že na serveru si něco řešil, tak jsem se obrátil jsem. Přece jen na to je tu tento topic ;)

main Jump admin

Obrázek
ScripterQ
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Twixx » 18 úno 2021, 18:46

Zdravím,

som rád, že ste si to normálne vydiskutovali :) len dodám, že ja osobne by som bol asi v tomto prípade miernejší, lebo to je ťažko spozorovateľné na tom deme, avšak admin nijako nepochybil.

Vyriešené.
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy