• Stránka 1 z 1
Bezdovodne dava admin kicky
Dobry žiadam sťažnosť na Admina Bezzimieni3 na zombie blood 1.Povedal som mu kukni si archive sprav co mi napisal hrac pijes man Avri. a to mi napisal (chyba ze ta mama porodila).JA som mu pisal daj mu BAn a on napis to na forko.A j anaco ked tz si tu admin daj mu BAn a tak mi dal KICk.A potom som mu napisal ty ako Admin koncis idem na forko a mi dal Ban na 10 minut.A kicky si len tak dava .
- Neznamy
- Amatér
Bezdovodne dava admin kicky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bezdovodne dava admin kicky
Neznamy píše:Dobry žiadam sťažnosť na Admina Bezzimieni3 na zombie blood 1.Povedal som mu kukni si archive sprav co mi napisal hrac pijes man Avri. a to mi napisal (chyba ze ta mama porodila).JA som mu pisal daj mu BAn a on napis to na forko.A j anaco ked tz si tu admin daj mu BAn a tak mi dal KICk.A potom som mu napisal ty ako Admin koncis idem na forko a mi dal Ban na 10 minut.A kicky si len tak dava .
Takže sotva sem se připojil na server hned si mě začal atakovat kecama at někoho zabanuju že ti nadava řekl sem ti že to maš vyfotit a dat na forko nemužu banovat něco co jsem neviděl a nejsem si tím jist, ty jsi pak zpustil kecy typu necham tě zrušit atp pokažde jak se napojim maš na mě furt pitome kecy tod vše

-
Bezimienni - Pokročilý
Re: Bezdovodne dava admin kicky
Stížnost se zamítá
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1