I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Bezdůvodný ban - Suprerer

Příspěvekod Battlegngbng » 24 bře 2021, 16:09

Suprer / Basebuilder New

1. Dnes v 15:50 jsem dostal roundban za blokování stavby adminovi i když jsem ho upozorňoval že jsem byl první. Po tom co mi zahodil můj blok tak jsem base rozebral a šel jsem pryč. Nechal mě hrát a na konci kola po tom co jsem se mu nehodlal omlouvit a spíš jsem na něj naléhal že se pomýlil mi dal 10RB. Chtěl bych zde jeho vyjádření a jeho demo na které koukal a utvrdil se že byl první. Nikomu jsem nic neblokl a jediný blok co mu zavazel dal on pryč tudíž nerozumím roundbanu.

2. Důkaz krom svědectví spoluhráčů nemám, demo jsem nenatáčel a zmíněné nahrávání serveru nefunguje a proto bych chtěl poprosit zda by admin suprerer přiložil své demo.
Battlegngbng
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené]Bezdůvodný ban - Suprerer

od Rumcajz » 24 bře 2021, 16:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Bezdůvodný ban - Suprerer

Příspěvekod SupreRer » 24 bře 2021, 18:16 VIP

Čau čau,
bohužel jsem nejspíš zapomněl po připojení natáčet demo.
Když se to stalo, koukal jsem se na klip, tak tu pošlu aspoň ten.

Stalo se vlastně to, že nejspíš ty jsi běl blok uprostřed spawnu, tak jsem se posunul kousek dál. Když jsem si nosil bloky, už jsem si všiml, že tam byl cizí blok. Když jsem si v klidu stavěl, začal jsi stavět hned u mě a jedním blokem jsi mi blokl můj vstup. Ten blok jsem ti posunul, aby sis ho dal jinam. Nejspíš sis ho dal jinam, tak jsem neřešil. No pár sekund před koncem, když sis ty bloky odstraňoval a jedním jsi mě bugl a já si kvůli tobě blokl base. Po tom, co jsem umřel jsem si udělal ten klip a koukl se na něj. Pak jsem ti to slušně oznámil a ty jsi mi napsal toto:
Kód: Vybrat vše
2021-03-24 15:50:26   klidne mi dej rb ale zajimalo by me jak si to zduvodnis :D.   Gamesites.cz ^BaseBuilder New   bb_antiquity

Tak jsem ti dal ještě jednu šanci se omluvit, na což jsi odpověděl "za co? :D". Tak jsem ti dal RB.

https://easyupload.io/hey0dn
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: Bezdůvodný ban - Suprerer

Příspěvekod Battlegngbng » 24 bře 2021, 20:55

Nejsem arogantní blbec a nechci dělat problémy ale dávat mi šanci na omluvu za věc která je uplně bezdůvodná mi přijde jako kravina. Na tehle mapě jsou vepředu 3 místa ke stavení a to jsou střed levá a pravá. Střed měl Jaiyk a jak je vidět z dema já měl tu levou stranu a rozhodně jsem tam měl blok jako první. To že jsi stavil hned za mnou není uplně moje věc ale tvoje. Za to že jsem tě bugl se omlouvám to jsem nechtěl ale base jsi stihl a že se ti dalo proskočit až dozadu za to jsem já nemohl. Takhle bych to viděl za mě. Jestli se k tomu vyjádří někdo nestranný budu rád.
Battlegngbng
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [V riešení]Bezdůvodný ban - Suprerer

Příspěvekod Twixx » 29 bře 2021, 16:58

Ospravedlňujem sa za neskoré vyjadrenie, bohužiaľ som bol posledné dni dosť časovo vyťažený.

K sťažnosti. Bolo by dobré z tejto situácie mať demo, keďže z klipu nie je úplne vidieť všetky potrebné informácie. Admin na to bol upozornený a určite si dá na to pozor. Ďalej sa vyjadrím k tomu, že na spawne sú 3 miesta na stavanie. Nie sú. Hráč si svojim blokom rezervuje dostatočné miesto na svoju stavbu, mapa nie je rozdelená na miesta, kde hráči môžu stavať a kde nie, pokiaľ to nie je obmedzené pravidlami (napr. blokácia spawnu a pod.). Čiže pokojne sa na ten spawn môže kľudne vliezť oveľa viac stavieb, než len 3. Ďalej, pozor na to, kde si rezervuješ miesto a či sa potom ešte nepresúvaš niekde inde kde už je iný hráč, takisto je vhodná opatrnosť aj z druhej strany, admin bol rovnako upovedomený, aby si dával pozor na situácie, kedy stavia v niekoho blízkosti.

Vyriešené.
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy