Zde můžete požádat u zrušení banu na serveru.

[V] Bezdůvodný ban.

Příspěvekod Thomyeah » 06 lis 2019, 22:12

Dobrý den, chtěl bych požádat o objasnění banu ze dne 6.11.2019 cca. kolem 22:00hod, jedná se o akci co se stala 2dny zpět (tu banku jak to crashlo), statečně jsem po objevení proklouznul PDčkům, přišel jsem o vše, jelikož jsem byl v bezvědomí, tudíž jsem nevěděl co se stalo, jeden člen co tam byl taky (ze strany zlodějů) mi vše řekl a chtěli jsme dořešil situaci že nás někdo naprášil o čem jsme věděli cca. 10minut před samotnou bankou, ale už jsem se ze žádných zdrojů nedozvěděl že se akce skipla, pan DEEROY potom co jsme ho unesli, společně s tím co nás napráskal (identifikace podle vozu) nám až teď sdelili ze se BANKA skipla, ale my jsme resili to kdo napraskal ten unos, tudiz jsme chteli vyresit tu aktualni RP akce co probehla prave tesne pred BANem, ochotne jsme se ptali jak to udelame ze nas videli, maj nase cisla, auto a vse potrebne k dolozeni na PD a DEEROY napsal ze jim proste PK dat nemuzeme (uprimne nevidim sebemensi duvod, ale budiz) spis me zarazi jednani tohoto clena ATeamu, vzhledem k situaci jeho neochotne jednani a nesmyslny ban za failRP ? rad bych aspon vedel, co jsem provedl. My jsme byli jediny kdo tu akci chtel resit lidsky a domluvit se, ale bohuzel to pres jeho arogantni chovani neslo a jeste jsme byli potrestani ? Jsem na serveru tyden, sel jsem za RP akci, ktera az do teto chvile byla dost dobra, ale uprimne jsem zklamanej z jeho jednani a hlavne z toho ze nemuzeme dat PK kdyz o nas vi vse a muze stim bezproblemove pracovat dal i pres to ze jsme resili neco co teda je udajne bez naseho vedomi skiple ? prosim o pomoc, dekuji.
Thomyeah
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 3
Registrován: 06 lis 2019, 22:11

[V] Bezdůvodný ban.

od Rumcajz » 06 lis 2019, 22:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Bezdůvodný ban.

Příspěvekod Deroy » 06 lis 2019, 22:29

Čau, chcel by som ti povedať že niekoľko krát sa písalo do OOC a aj hovorilo že je RP akcia skipnutá. To že ste to vy ignorovali nie je náš problém. Pokud hráč projeví FearRP, nesmí dostat PK. Takže aj PK bolo zamietnuté.
Deroy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 8
Registrován: 23 dub 2019, 17:58

Re: Bezdůvodný ban.

Příspěvekod Thomyeah » 06 lis 2019, 22:32

Rad bych aby se vyjadril i jiny admin, zvednute ruce pres X je fearRP ? OOC chat je blbe sledovat, kdyz kazdej byl nekde jinde, nekdo v nemocnici, nekdo pred bankou atd. takze nechapu jak OOC mame videt, nemluve o tom ze po tom crashy jsem byl jen u jednoho PD co taktez nevedel co se deje. (global OOC jsem si fakt nevsiml a asi ani ten hrac u me, kdyz se ptal co se deje a co dal)
Thomyeah
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 3
Registrován: 06 lis 2019, 22:11

Re: Bezdůvodný ban.

Příspěvekod TheRohlikar » 09 lis 2019, 04:54

Budeme řešit v topicu od greena. Tam se nejvíce vše vyjasňuje.
#cementovanálmatter
Uživatelský avatar
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin
 
Příspěvky: 1376
Registrován: 16 kvě 2013, 19:04


Zpět na Unban žádost

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků