Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Bhop na ZM CPL ONLY

Příspěvekod JumperS » 22 úno 2020, 14:47

No čo sa týka bhopu na ZM móde tak je to úplná hanba adminov a celého GS vedenia, na starších serveroch (napr. Zombie evolution) to bolo úplne bežné za 10 rokov hrania som sa nestretol s niečim ako zakázanie Bhopu (zakázať spripty áno ale BHOP ?)
1. vôbec nie je pravda že hráča ,ktorý bhopuje sa nedá zabiť. Nikdy sa mi nestalo že taký hráč čo bhopoval nech to vedel akokoľvek dobre nikdy mi neušiel JE to neschopnosť ADMINOV MENOVITE: GENERAL a hráčov: napríklad REI že sú na toľko slabý a nemajú žiadnu "prediction" aby vás chytili a respektívne sami nedokážu bhopovať tak budú zneužívať právomoci. Len na porovnanie je 100 krát ľahšie zabiť Hráča čo bhopuje ako hráča čo si kúpi terminátora poprípade hráča čo sa zakempí a sedí v kempe celé 4 MIN.
2. Čo sa týka GAMESITES pri kúpení VIP/EVIP na nejakom serveri ste si kúpili doživotné výhody to znamená ,že keď vám zrušia server porušili zmluvu a pokiaľ Vám to chcú nahradiť na serveri na ktorom je čo i len jediná drobná zmena v pointe hry v ,ktorej ste si pôvodne výhody kúpili máte nárok na vrátenie peňazí a tento zákaz bhopu na starších sreveroch nebýval preto prosím VEDENIE GS aby sa zamyslelo nad svojím konaním a nebránilo užívať si hráčom hru tak ako tu je už 10 rokov lebo pokiaľ budú admini pokračovať v podobnom "honení si ega na tom že majú právomoci" (ktoré mimochodom ako vieme vo väčšine vôbec ne dodržujú a nebanujú to čo by mali a a tak nadržujú svojím priateľom a POD.) a VEDENIE to bude ignorovať tak sa Vám do pár rokov celá komunita rozpadne a som zvedavý z čoho plánujete vraciať ľudom peniaze po tom čo si kúpili doživotné VIP/EVIP a vy budete nútený zrušiť všetky servery.

Môj príbeh zo srevru Zombie CPL Only (celkom zaujímave a na zamyslenie)
prišiel som na tento server 4-5 mesiacov dozadu z dôvodu vrátenia sa k CS 1.6 a po zistení že môj obľúbený Zombie EVOLUTION bol zrušený som požiadal o prehodenie VIP vybral som si náhodne srever CPL ONLY (mal som rád CPL mapu) samozrejme prehodenie TOHO VIP/Evip trvalo mesiac kedže GS vedenie ma maily na háku ... Mesiac som tam hral bez výhod a moje prvé dojmy ?? po príchode som si hneď všimol všetci VIP/EVIP hráči MEDZI sebou (MIER/TEAM/NO KILL inak povedané hráči sa nezabíjali nedodržovali pravidlá hry farmili si Botov a navzájom sa nechávali ??????? toto vás fakt baví ? hrať s botmi ? Potom sa čudujeme že nám umierajú SERVERS. po mojom príchode ako už hráča čo mal nejaký skill z predošlého serveru som aj bez VÝHOD dokázal zabiť všetkých hráčov ,pri niektorých situáciach som potreboval samozrejme nazbierať body na nesmrtká a pod. ale vo väčšine prípadov to bolo jednoduché napriek tomu že proti mne stáli hráči s dostatkom bodov A silných zbraní. A čo ma stretlo ? Nadávky,hate,vyhrážky,urážky KDE BOL ADMIN ? No na serveri a sám písal to isté (GENERAL) a prečo ? lebo všetci boli naučený zabíjať si botikov a hrať proti reálnemu hráčovi ? ANI ZA NIČ. (česť výnimkám ,ktorý ma celkom potrápili hráči: Pajmen,Flax,Windows,) ....... Po nejakej dobe hráči pochopili že je to lepší zážitok z hry keď sa musíte snažiť trochu a zlepšovať a poniektorý mi dali aj za pravdu že ich to viac baví keď sa prestali nechávať ale začali hrať samostatne a poriadne ... Dokonca po tom všetkom som si s nejakými hráčmi začal písať aj osobne a stali sme sa kamaráti no NIKDY SME SA V HRE NENECHÁVALI pretože je to hra a každý má ukázať čo vie. A čo sa týka dneška ??? keď mám EVIP a je to omnoho ľahšie ? Za používanie Nesmrteľností a kupovaniu INF za Zombíka Vám budú stále poniektorý slabší hráči dokonca aj admini vypisovať do lám noobov a pod. no neuvedomujú si že oni si kupujú SG, terminátorov. hanibalov, bazuky, nesmrtelnosti a podobne veci TIEŽ, no Vám by zakázali používať ešte aj monitor a klávesnicu ... ľudia zamyslite SA ... Je to hra a niekto ju vymyslel a nastavil tak aby dávala zmysel a pokiaľ ty kempíš s najelpšími zbranami a terminátorom v kempe (čo mimochodom aj 6. pravidlo serveru trošku zakazuje) je úplne normálne že ja ako samostatný jedinec ,kedže všetci ostatní sa budú pozerať a nechávať ťa, použijem tiež BODY na to aby som plnil pointu hry a to zabiť ťa. Skúste sa zamyslieť všetci o čo v tej hre ide o zábavu a ak vás fakt baví strieľať si botikov a nemať žiadny adrenalín a zážitok z hry a posúvať sa ďalej tak potom mi je tejto mladšej generácie ľúto.
Na koniec by som chcel povedať bhop je úžasna vec a vie ti pomôcť rovnako ako bazuka terminator nesmrteľnosť a je na tebe ako ju vieš využiť no neznamená to že si zrazu nezraniteľný ,dokonca ťa to vie ľahko dostať do nepríjemnej situácie ,ktorá sa rovná smrť a je 100 krát ľahšie hrať s terminátorom a full výbavou na jednom mieste ako meniť rýchlo pozície a vymýšľať v rýchlosti únikové cesty.
PS: Bhop sa dá aj bez skriptov stačí koliesko na myške a veľa tréningu.
JumperS igor
Get Better
JumperS
Amatér
Amatér

Bhop na ZM CPL ONLY

od Rumcajz » 22 úno 2020, 14:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Bhop na ZM CPL ONLY

Příspěvekod eXtr3mer » 22 úno 2020, 15:07

http://www.gamesites.cz/serversoubory/podminky.html
Pri kúpe VIP každý hráč súhlasí s podmienkami, kde sa jasne píše, že pri zrušení serveru zaniká aj samotné VIP. Takže žiadna zmluva sa tým neporušuje :) Presun niekedy trvá dlhšiu dobu, závisí to od počtu mailov...

Pred updatom ZM serverov pred pár rokmi, bol Bhop hráčov na serveri trestaný. Následne sa to zakázalo, jediná povolená možnosť bola dať hráčovi slap, aby s bhopom prestal. Následne po update je robenie bhopu priamo ošetrené serverom, jediný CPL ako oldschool server ostal nezmenený. Pravidlá sa tiež nijako nemenili, preto admin má možnosť dať hráčovi slap za Bhop ak neustále uteká pred ZM, nejaví záujem o ZM a ZM ho nie sú schopní chytiť.

Hráči sú akí sú, každý má svoj štýl hry. Ak niekoho baví iba kempiť, je to jeho vec, pravidlá tým neporušuje. Ak hráči porušujú pravidlá v neprítomnosti admina, máš možnosť ich nahlásiť sem na web, kde budú následné potrestaní. Ak si myslíš, že admin na serveri nepostupuje správne, máš možnosť ho nahlásiť sem na webe, kde budú jeho postupy preverené. Toľko k faktom a možnostiam, zvyšok je už len tvoj pohľad na vec, ktorý ti nikto neberie :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod JumperS » 22 úno 2020, 15:30

Chápem tvoj pohľad na to a podmienky sú pekné síce no ja vychádzam z obchodného zákonníku pre môj štát a pokiaľ za niečo zaplatím podľa zákona to musím dostať a ,keď zrušíš server bez náhrady to znamená že by bola reklama "výhody navždy" klamlivá čo je ďalšie porušenie zákona no o tomto by musela byť veľmi dlhá debata a mne je to jedno ide mi o pointu ako GS kontroluje svojich adminov. Jednoduchý príklad za cca 10 rokov hrania sa mi nestalo že by si nejaký admin uznal chybu a ospravedlnil sa vždy sa nejako prešmykol pomedzi pravidlá prekrútil čo mohol a nakoniec použil svoje práva aby si potvrdil svoje, neverím tomu že sú admini neomylný ak áno nech idú do politiky ,dokonca veľa krát sa aj GS postavilo za nespravodlivé jednanie adminov a dané príspevky boli zrušené ... pokiaľ niekto ignoruje zm tak chápem slay/hit lebo kazí hru ale pokiaľ to niekto použije na 4-5 skokov aby zmenil pozíciu je to smutné aby admin zneužíval práva a toto je krutá realita čo by dalo za pravdu veľa hráčov dokonca aj úprimných adminov po zamyslení. jednoduchý príklad kto vie bhop tak vie že po pár skokoch je prakticky extremne náročne pokračovať kedže máš veľký speed a nedokážeš to ustať a je jasné že niekde "narazíš" a 6. pravidlo zakazuje dlhodobý kemp je to tam jednoducho takto napísané a pokiaľ to bude niekto zas prekrúcať tak je jasné že záleží od okolnosti ale pokiaľ hráč len kempí na mieste kde nie su ZM a nejaví záujem o hru tak podľa tvojej správy citujem:ak neustále uteká pred ZM, nejaví záujem o ZM By mal dostať hit slay kick a po pokračovaní v tom aj BAN ... áno hráč ako hráč každý má iný štýl ale pravidlá by mali platiť rovnako pre každého. A NA to sú admini a správca ,nie hráči aby sledovali dianie hry a robili prácu za Vás. je mi jasné že tam nemôže byť niekto 24/7 a dozerať no CPL only tam sa admin ukáže len raz za týždeň keď ho niekto zavolá.
JumperS igor
Get Better
JumperS
Amatér
Amatér

Příspěvekod DarkRayCode » 22 úno 2020, 16:02 VIP

Nevím proč by se tam ta část kodu která znemožňuje BHop proste přidala, chápu, že to chcete zachovat z důvodu mě neznámým, ale nevidím důvod to tam postě nehodit
                                       Discord: Viyomi#5590
                           Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
DarkRayCode
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod JumperS » 22 úno 2020, 16:18

Vždy to tak bolo prečo by sa malo niečo po takej dobe meniť len preto lebo pár slabších kusov nezvláda danú úroveň ? To ako keby si povolil vo futbale hrať rukami lebo si tak slabý že nedokážeš obrať protihráča. Proste tak je ta hra definovaná načo si si kúpil Evip na server kde to je ,mal si si kúpiť na taký kde to nie je proste to je súčasť hry prečo by potom rovno nemali zrušiť Special Gun keď je tak silná ? Proste tak je ta hra daná a pár malých aktualizácii kde sa vyvažuje demage a pod veci chápem ale zrušiť celý bhop ? Rovno vymažte server a urobte len Jeden pre Primátov ...
Get Better
JumperS
Amatér
Amatér

Příspěvekod DarkRayCode » 22 úno 2020, 17:14 VIP

Takže když někdo z vedení vymýšlel pravidla tak si řekl: "Hmm neumím bhop tak ho zakážu"

Já nemám problém tě zmrazit za freezera nebo pullnout za smokera, ale když jsi last a bhopuješ co CPL spawnu když jsou 2 ZM, je mi jedno kdo co umí, kazíš tím hru.
DarkRayCode
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod JumperS » 22 úno 2020, 17:26

Ako som povedal pokiaľ niekto stále skáče a nejaví záujem o Hru tak nič nepoviem --- KICK. Ale pokiaľ niekto strieľa a potom odskočí na iné miesto TAK isto ako keď máš terma a obkľúčia ťa tak vyskakuješ hore tak nevidím žiadne kazenie hry v tom že niekto odskočí na iné miesto a samozrejme pokračuje v HRE. Skôr ten terminátor vyletí tak vysoko že ho nik nechytí ako niekto kto preskočí 3 skoky a strieľa ďalej. To rovno zakáž za FAST HUMANA utekať že ho je ťažké dobehnúť OMG primitívne ... 10 rokov som sa nestretol s podobným uplakaným názorom a teraz hráči GENERAL a REI majú problém že nedokázali zabiť GEORGA a takto si to chcú zmeniť a to že to bolo v minulosti zakazované je somarina už len preto že tak ten Mod je nastavený a mapy tiež pokiaľ niekto sústavné skáče celé kole a nejaví záujem o hru <3 tak to banuj to chápem <3 JumperS
Get Better
JumperS
Amatér
Amatér

Příspěvekod DarkRayCode » 22 úno 2020, 17:35 VIP

Meleš blbosti, BHop se trestal ještě za dob, kdy jsem tu adminoval já (2-3 roky zpět), to že si hrál na serverech kam nechodí admini a nevidíš, že se to trestá, neznamená že je to povolené.
DarkRayCode
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod JumperS » 23 úno 2020, 00:06

2-3 roky je nič ... ja som tu hrával o dosť viac dozadu a netrestalo sa to, starší hráči ti potvrdia a dokonca je to v tom móde tak urobené aby to šlo nie zo srandy všetky módy to nemali. Každopádne som zvedavý ako budete reagovať keď si kúpim terma a s ním budem utekať celú hru to nebudeš mať už vôbec žiadnu šancu som zvedavý ako budete potom vyplakávať a krútiť (kedže to administrátor vtedy povolil v tej debate pri sťažnosti na generala). Hrával som na serveri na ktorom bolo 32 HRAČOV nie botov vtedy ,to si ty asi ani nezažil, býval každý server plný a musel si vedieť hrať nie proti 1-2 hráčov ako dneska ale proti 31 to si ty nikdy nedokážeš predstaviť inak by si také veci že sa to banovalo nepísal maximálne na niečom inom ale nie na ZM móde kde bol samostatný mód nastavený tak aby ťa do určitej miery zrýchlil. Pri bhope. Už by si mal prestať vyplakávať že vždy keď ťa niekto zabil porušil isto milion pravidiel lebo inak by to nedal, radšej sa vzchop a začni hrať a keby to fakt reálne bolo zakázané tak už dávno tie tvoje 2-3 roky dozadu by to boli zrušili nech ťa to nezrýchľuje mojko. Nekaz hru ostatným a radšej ukáž čo VIEŠ.
Get Better
JumperS
Amatér
Amatér

Příspěvekod DarkRayCode » 23 úno 2020, 09:31 VIP

Budu reagovat jednoduše, když nemůžu plnit povinnosti mapy kvůli tvýmu bhopu, plnit je samozřejmě nebudu, někam zakempím a ty si klidně bhopuj.

32 hráčů? Dyť tě i s termem zabiju solo, na chronicu bys nepřežil ani těch prvních 30 vteřin.

Navíc, ikdyby dřív bhop byl povolený jak ty tu tvrdíš, tak teď už není, deal with it a přestaň tu plakat, že tě někdo trestá za něco, co je zakázané.
DarkRayCode
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod JumperS » 24 úno 2020, 16:47

Budem reagovať na základe faktov: keď vravíš že dokážeš solo tak prečo si potreboval pomoc od admina aby ma hitoval ? Fakty kamko nemal si šancu tak tu nerob hustého lebo skutky nikde (a to ste boli dvaja, já bez terma plačko). V plnení povinnosti ti nikto nebráni tak že sa premiestňuje z miesta na miesto je to tvoja neschopnosť nedokázať nič vymyslieť. A čo sa týka zákazu nie je to nikde výslovne napísané že je zakázaný Bhop dokonca sam administrátor to pár sprav hore povolil pokiaľ to nerobíš sústavne a javíš záujem o ZM. Toľko k debate ... Bhop povolený ... ignorovanie pointy hry zakázané tak si to zapamätaj REI aby si nabudúce nevolal zbytočne kamarátov z družiny (adminkov).
Get Better
JumperS
Amatér
Amatér

Příspěvekod eX3mPlary » 28 úno 2020, 06:58

DarkRayCode píše:Budu reagovat jednoduše, když nemůžu plnit povinnosti mapy kvůli tvýmu bhopu, plnit je samozřejmě nebudu, někam zakempím a ty si klidně bhopuj.

32 hráčů? Dyť tě i s termem zabiju solo, na chronicu bys nepřežil ani těch prvních 30 vteřin.

Navíc, ikdyby dřív bhop byl povolený jak ty tu tvrdíš, tak teď už není, deal with it a přestaň tu plakat, že tě někdo trestá za něco, co je zakázané.

Ty si nějak moc věříš chlapečku. Že zabiju sólo.. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Zpět na Volná debata