Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Bhop na zombie serveroch

Příspěvekod Kyjacekkk » 18 říj 2014, 12:39

Zdravím..

Dnes so po dlhej dobe zase začal hrať Zombie Mini #1 server a bol tam admin albinek.. Dal my slap za bhop čo som najprv nepochopil a začal som si to hľadať v pravidlách. Keď som našiel to pravidlo som si myslel že to je vtip ale tak asi nie.. Nechápem prečo by sa na zombie serveroch mal banovať bhop.. je to učinne a rýchle ked to viem.. hral som na servery pol roka stále som bhopoval a ani jeden slap, kick či ban som ešte nemal.. V pravidlách sa bhop berie ako kazenie hry no ja v tom problem nevidím.. je tam pár hráčov čo bhop vedia a ak ho vedia first ich nechytí keď to nevie.. Zaráža ma že zakazuju jedinu vec ktora je vlastne jediny skill na Zombie mini serveroch.. rád by som bol ak by sa to nebanovalo/nekickovalo/neslapovalo a nič podobne pretože je to fakt hluposť.. Sám viem že bhop nieje nič ťažke no bhopovať rýchlo a trafiať všetko čo treba tak toto treba trocha skilla.. a to kôli čomu som hral server pol roka tak to zakažu je uplna somarina.. žiadam o odobranie pravidla alebo o trošku rozširenejšie vysvetlenie prečo je bhop zakázaný alebo prečo sa berie ako kazenie hry.

PS: Múdra hlavička albinek ešte podotkol že je to povolené no nie pred firstom.. urobte si na to vlastný názor kto aspoň trochu hral zmm servery..

tak to je všetko..
čakám na odpoveď

Kyjacekk ;)
Kyjacekkk
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Bhop na zombie serveroch

od Rumcajz » 18 říj 2014, 12:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Bhop na zombie serveroch

Příspěvekod Xter » 18 říj 2014, 13:40

Bhop na ZM serverech není používaný, ale zneužívaný. Např. uchránění si vlastní kůže jako poslední člověk a zdrhání před celým serverem, což nikoho nebaví. Bhop skákejte, ale nezneužívejte.
Nikdy se nesmí trestat banem ale. To je zakázané.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Kyjacekkk » 18 říj 2014, 22:05

Čiže keď to správne chápem.. Není za to bann.. čiže ak ho dostanem mám právo sa sťažovať a to chranenie si vlastnej kože čo si napisal je vlastne utekanie no trocha rýchlejšie.. nedá sa to zneužiť to nieje správny výraz, dá sa to len použiť čo vlastne nikomu neškodí.. rovno žakažte strafy šak to je to rovnaké ;) Fakt ak je zakazane bhop tak to pre mňa nieje csko, vždy tu bol a bude.. ten kto nevie sa učí a keď to už viem tak to pre seba predsa použijem nie? Napr. mnoho hráčov robí bhop a ak má človek aspoň trocha mozgu tak bhopera ľahko oklame ako napr. aj ja.. stačí predvídať kroky čiže sa sám dostane do pasce kaď sa snaží ti preletieť nad hlavou.. To pravidlo by sa fakt malo prehodnotiť pretože napr. mňa slapli keď som bhopoval s terminatorom čo fakt nedava zmysel.. vážne to pravidlo nemá zmysel.. čo sa dá robiť a nieje to proti pravidlám nejakých vecí čo by sa normálne robiť nedali napr. bugovanie čohokoľvek .. tá textura akože má zmysel ale bhop fakt nerozumiem.. pre mňa bhop vždy bol a bude čiže ak to viem tak to robím..

PS: Ak tam najdeš nejake chybičky/alebo veci po 2-krát tak sa nediv.. :D rozpísal som sa a to čo nechápeš tak preskoč ;)
čakám ďalšiu odpoveď..

Kyjacekk ;)
Kyjacekkk
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod N3mO » 19 říj 2014, 06:03

"nedá sa to zneužiť to nieje správny výraz, dá sa to len použiť čo vlastne nikomu neškodí"
Nikomu to neškodí? :D Chcel by som vidieť teba ako budeš chytať nervy, keď pred tebou bude niekto bhoppovať.. Určite to škodí zombíkom, ktorý ťa musia chytiť.. Dám príklad: Včera som bol Nemesis. Jeden hráč začal na bete skákať bhop. Minútu som ho naháňal ako zmyslov zbavení.. Keď som ho chytil, tak už nebol čas zabiť dalších ľudí! Je dobré, že sa bhop trestá, pretože svojím spôsobom to je kaženie hry.. Ale určite nikdo nekazí hru keď si skáče bhop len tak keď je 5 zombíkom..
A ešte vôbec neviem, prečo skáčeš bhop zrovna na zm?? :D tady máš bhop server (93.91.240.122:27538) kde sa môžeš realizovať koľko len chceš! :P Je veľmi jedoduché skákat bhop keď máš zníženú gravitáciu.. To je všetko..

S pozdravom N3mO
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod albinekGS » 19 říj 2014, 07:34

Nemám rád hráče co bhopujou když jsou last jak říkal už Xter jseš last a utíkaš před ZM to není potom hra.. Takhle to nejde daval jsem ti slay za ty bhopy jak si utíkal před Frstem pořád si to nepochopíl ikdyž jsem ti řekl že to prostě nesmíš takhle zneužívat ale ty neposloucháš a bhopuješ znova.. Bhopuj si jak a kde chceš ale na ZM serverech ne.
albinekGS
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Kyjacekkk » 19 říj 2014, 11:09

Stále to vidím tak že proste kto nevie, hejtuje.. každý kto bhop vie tak ho použije.. A až take ťažke dakoho chytiť nieje čo z vlastných skúseností viem.. Ak porozmýšlaš tak chytíš, len stačí použiť hlavu. Ako dobre viem tak na ZMM#1 je klan Sprinters kde každý bhopuje a to žeby sa z nimi dačo robilo tak nič pretože to nikomu neškodí.. Podľa mňa stále lepšie bhop ako kempiť niekde na vrcholu mapy. Ak už tak tak slayujte tých ktorý to fakt preženú.. chápeš napr. keď je pri mne first tak sa rýchlo snažím ho nejak zamotať tak proste strafujem.. je to strašne podobné jak bhop na furienoch.. zakážete to? Práve som si čekol pravidlá a na furienoch to nieje priamon napísane a ak sa to berie ako kazenie hry.. tak to potom je kazenie hry kopa vecí..

Zober si to že bhopujem - ostatných to hnevá tak máme war (aj keď mne je war stále uprdele..) ale čo tak sa neberie za kazenie hry to že sa nechávaju? Vyžíraju? To je proste hra tak nás nechajte hrať ako sa nám páči.. Kto bhop vie tak chápe, kto nie tak nie.. Mne sa zdá že ty Xter bhop nevieš pretože ak by si vedel tak taký názor podporíš..

čakám odpoveď..

Kyjacekk ;)
Kyjacekkk
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Xter » 19 říj 2014, 12:20

Ano, BHOP neumím, ale nikdy jsem neměl potřebu ho umět. Nehledě na to, že 90% hráčů má skript.
Řeknu Ti to raději polopatě: Bhopuj si jak chceš, ale při každém zneužití BHOPu prostě trest dostaneš. Bez výjimek.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Kyjacekkk » 19 říj 2014, 13:42

Ale šak to kedy si bhopujem len tak a kedy ho zneužívam? Toto práveže nechápem .. napr. mnoho hráčov lieta z terminátorom a zneužíva to lebo strafuju... tak za to ban není? Keď si z ním lietam jak drak tak to je ešte horšie ako bhopery..
Kyjacekkk
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod kironet » 19 říj 2014, 22:01

Terminatorovy skoky nejsou nijak skodlive, ale kdyz je spojis s bhopem, pak litas celou mapu jako by jsi mel v jednom miste vrtuli . :)
Obrázek
Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod keron » 20 říj 2014, 08:31

Moja oblubena tema :D

Som typ hraca, ktory nahana firstov (okrem speeda:) ) a ten first sa da spomalit niektorymi zbranami. Ked first zacne strafeovat, neviem sa tomu branit a mozem len utekat (kam? ved ma chyti) alebo kempit ako srac! Ak zacnem bhopovat a first sa rozhodne, ze ma bude nahanat, udeju sa dve veci. Ludia ho zabiju a nic nenakazi alebo ma nejakym sposobom chyti, v zavislosti od mapy. V podstate sa snazim napisat, ze bude mala nakaza, tak ci tak!

A ostatne som uz pisal v predoslom topicu, ktory som nedavno zalozil. Podla mna by sa bhop mal trestat, lebo ma to hned nasiera, ked sa clovek snazi a niekto s bhop( pre mna Speedhackom) ma chyti. A preto uz u vas hravam malo.

Rekapitulacia: Hrac bones neustale strafeoval s termom. Kazil tym hru vsetkym hracom. Admini milion krat pritomni a nic mu nikto nikdy neurobil, ani ked ho nevedelo chytit 15 zombie! Napisal som nieco a este ma "dav" neskusenych "ukrizoval" v priamom prenose, ze som lamer, ze on nic nerobi. ach :)

Dobry hrac hrajuci za firsta urobi nakazu bhopom aj s prstom v nose. Neubranite sa tomu. (pre mna kazenie hry)

Dobry hrac za humana casto utecie a je jedno ci ho nahana jeden zombie alebo viac. Ked niekoho nahanam s frostom a bhopne prec, tak mi fakt hru nepokazi, ze? Miniem si strelu a mam smrt. Inak by som ho trafil. (pre mna kazenie hry)

Bhop je kravina od podstaty a na zm nema co hladat.
keron
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Georgeton » 20 říj 2014, 13:43

Skoky Terminatorov a Bunnyhop su rovnake co sa tyka temy - kazenie hry. Vela hracov sa stazuje na bhop ale pri tom terminatorovia dokazu preletiet dost velku vzdialenost tak ze sa ani chytit nedaju. Ja takych hracov len vyhladavam a maju po chlebe :twisted: :twisted:
Georgeton
Amatér
Amatér

Příspěvekod Xter » 20 říj 2014, 16:30

Georgeton píše:Skoky Terminatorov a Bunnyhop su rovnake co sa tyka temy - kazenie hry. Vela hracov sa stazuje na bhop ale pri tom terminatorovia dokazu preletiet dost velku vzdialenost tak ze sa ani chytit nedaju. Ja takych hracov len vyhladavam a maju po chlebe :twisted: :twisted:

Hezký přístup. Jenže oni jsou omezení počtem skoků a přeci jen je málo takových map, kde se Terminátor může rozlétnout. Jenže BHOP není omezen a zneužívá se.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod N3mO » 20 říj 2014, 16:37

Xter píše:
Georgeton píše:Skoky Terminatorov a Bunnyhop su rovnake co sa tyka temy - kazenie hry. Vela hracov sa stazuje na bhop ale pri tom terminatorovia dokazu preletiet dost velku vzdialenost tak ze sa ani chytit nedaju. Ja takych hracov len vyhladavam a maju po chlebe :twisted: :twisted:

Hezký přístup. Jenže oni jsou omezení počtem skoků a přeci jen je málo takových map, kde se Terminátor může rozlétnout. Jenže BHOP není omezen a zneužívá se.

Na Bete to funguje perfektne.. :D :D Tak, ale zase to každý neumí, tak aby ho nechytili.. :D
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod Niggas » 21 říj 2014, 07:09

Keby nájdem niektorý z mojich starých topicov, kde som to jasne vysvetlil, aj by som ti ho sem dal, koho to zaujíma, pohladá v zkratke sa to dá vysvetlit jednoducho. Bhop sa na zm nikdy netrestal, trestalo sa len Kazenie hry, ono si to len niektorý admini v minulosti nastavili podla seba a preto sa tu potom objavili nezrovnalosti v tom, ako to riešit.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Kyjacekkk » 21 říj 2014, 15:53

Stále ma serie to že sa pozeráte len na väčšinu. Je tu jeden čo vie bhop, my to nevieme, zayebme ho hejtami aby bol rovný nám.. Zdá sa vám fér zakazať tým ,,skusenejším" hráčom čo vedia ten bhop aby si proste dokázali že su lepši a aby tý druhy sa tiež zlepšili? Ja som nikdy nemal s ničím na ZM problém až na take tie 5 sekundove rage takže viem o čom hovorím.. Stále tu proste hovoríte že jeden to kazí ostatným, a to že to zakážete kazíte to jemu! Malo by tu byť pravidlo ktore proste je bez ohľadu na hejterov bhopu a bhoperov-.- to že to vadí 4hráčom na servery nikomu neprekáža - len znalci tohto pravidla to stále hejtuju.. Ak by to pravidlo malo byť v súlade s cskom, tak by bhop nemal byť nikde zakazany.. to že dáte niečo čo sa da naučiť do kazenia hry tak je to pičovina že?

Príklad :

Begripujem na AWPčkach a ostatným moje begripy vadia a serie ich to.. nedokážu nič trafiť tak im to kazí hru..
Dám si nejake to trocha lepšie CFG na knife (nerozoberajte tu či viem čo to je to cfg.. viem že to nič nezlepšuje..) a proste ostatný opäť nechápu ako je to možne tak to hejtuju a snažia sa toho jedneho davať na forum a stále to spamuju do chatu aj keď on vlastne je len lepší, ako mi bhopery na zombie.. proste to nieje kazenie hry preto lebo to zvyšok nevie... tak sa nad tým pozrite aj z ineho pohľadu ako ten váš antibhoperský..

čakám odpoveď

Kyjacekk ;)
Kyjacekkk
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Další

Zpět na Zombie Servery