I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté] bic bozi bezdůvodný kick

Příspěvekod Piko69 » 30 lis 2017, 12:30

Zdravím, chtěl bych podat stížnost na admina bic bozi.

1. Popis situace - Takže začalo to takhle, že jsem měl telefonát, tak jsem si nevšiml, že byl Plant. Tak admin bic bozi mi dal slay, bez upozornění. Ok to bych ještě bral, napsal jsem mu že by mě mohl aspoň i upozornit a že umřel on, tak hned je nasranej, tak musí dávat kick nám. Dále to pokračovalo tak, že jsem napsal "Že dává slay jen CT a T nechá být". A následoval kick. Prý, že jsem ho provokoval. Přitom žádnou nadávku, ani provokaci jsem nepoužil :) Ostatní admini problém nemají. Ty se ještě smějou, ale jestli tady pan admin má nervy nebo špatnou náladu na něco a vybíjí si to na serveru na hráčích, tak to neni profesionální chování na admina. :) Děkuji za pochopení.
2. Důkazy - Tohle je screen na to jak mi dal kick: https://ctrlv.cz/Xkgz A tady je to co jsem psal na serveru: https://ctrlv.cz/SqiD

Všem děkuji za shlédnutí žádosti a přeji krásný den :)
Piko69
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté] bic bozi bezdůvodný kick

od Rumcajz » 30 lis 2017, 12:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: bic bozi bezdůvodný kick

Příspěvekod Maxipes » 30 lis 2017, 12:37

Slay jsi dostal za neplneni povinnosti modu, kdyz jsi cekal na fragy na A, pricemz plant byl na B.
Kick jsi dostal za svoje provokativni kecy, nedbaje upozorneni, ze si je mas nechat pro sebe.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Piko69 » 30 lis 2017, 12:40

Ten první slay beru. Ale ten kick, že radši slayneš CT než T. T neplnilo povinnost mapy a nechal si je být.. A já tam žádnou provokaci nevidím. :) Napsal jsem pouze co si myslím. A jestli je dneska zakázáno psát na serveru co si myslím, když je to bez nadávek, tak jako dobrý no..
Piko69
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Maxipes » 30 lis 2017, 12:46

Nebudu trestat neco, co nevidim. At se ti to libi, ci nelibi. Psat si muzes, cokoliv jen chces. Ale kdyz tim budes ryt do admina, musis pocitat s nasledky.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Zesh » 30 lis 2017, 13:37 VIP

Admin konal správne.

Sťažnosť zamietam.
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Stížnosti na Adminy